Fargo (2014) - Some Kinda Organized Crime Thing

• 17 975
  • 240
  •   1
Отговори
# 75
  • Ænima/Albuquerque
много точно е уцелил атмосферата и хумора във филмите им.

Тру. Особено сега с появата на психопатите с особен поглед.

# 76
A Muddy Road:

# 77
Хванали са атмосферата и похвата на олигофренчетата Коен, да. Така се хилих с Били Боб.  Laughing когато беше при собственика на магазина и като попита за оня с червеното сако Кой е пожарният кран? 
А когато разказа една от любимите шеги на сина ми, направо паднах.  Joy
What kind of bone would a dog never eat? A trombone. Въпрос към тези, които сте гледали със субтитри, как беше преведена?

# 78
Идвам да умилостивя Сарк - най-накрая изгледах двете серии. Grinning
Думи нямам колко ми хареса сериала. Разкошна олигофренийка в коеновски стил. Heart Eyes Всички актьори са супер, Били Боб е връхтъ, но най ми е на сърцето Марто. То бива смотан лузър, бива, ама неговото е еталон за смотанячество. Heart Eyes

# 79
Злате, трите трябваше да си изгледала, трите. hahaha

Новата гледа ли някой вече? Не спират с уникалните образи и страхотния диалог. Разговорът на Малво със "сори, джъст бронзд" в килера, срещата на депюти Солверсън с приятелката ѝ, сцените на Лестър с "веселата вдовица" и Mr. Numbers и Mr. Wrench, много смях. Харесва ми как на фона на целия този хумор си заплитат една добра криминална история.

Тине, проверих, бг субтитрите за точно този  сериал се правят от абсолютни аматьори в лошия смисъл на думата, trombone беше преведно като ловкост?!
Аз се замислих как може да се преведе, то трябва да си е някаква наша смешка с подобен смисъл, но не се сещам.

# 80
Еееее, ти пък сега каква си максималистка. Laughing
Третата довечера.

# 81
  • Ænima/Albuquerque
Злате, трите трябваше да си изгледала, трите. hahaha

smile3532

Не съм гледала. Ся отивам на БЧК и мисля точно това да правя.  Mr. Green

# 82
Тине, проверих, бг субтитрите за точно този  сериал се правят от абсолютни аматьори в лошия смисъл на думата, trombone беше преведно като ловкост?!
Аз се замислих как може да се преведе, то трябва да си е някаква наша смешка с подобен смисъл, но не се сещам.
Реално смешката си е чиста игра на думи и с ловКост са на прав път, но трябва да се помисли още. По-трудно става с кокал, щото по принцип ползваме нея... Абеее къде задълбах, уотева.  Laughing пакост

# 83
Ми да, и аз мисля за кокал и хич не светнах, че в ловкост има "кост" и затова тотално отхвърлих думата.  Laughing Добър опит на преводача, но не пасва. И сега ме човърка и мен и го мисля.

# 84

Joy Joy Joy

Сладури!

И още едно видео с Марто - Life Advice with Fargo's Martin Freeman -- GQ Comedy Issue

Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 14:11 от Злата с метлата

# 85
Ама верно е доста дребен тоз Марто. Много ми беше смешен на тезгяха в аптеката, мислех че са преувеличили с това да е на нивото на брадата му, ама май ще се окаже, че той просто до там си стига. Mr. Green

Аз съм възхитена от комичните му заложби, няма такива физиономии и жестове.

# 86
Не го давам за всичките високи хубавци на Холивуд. Heart Eyes

Grinning

# 87
Марто че не е висок, не е, ама и "тезгяха" беше повдигнат.

Гледахте ли снощния епизод? Били: "Имам два въпроса и един коментар"  hahaha

Обаче много ме радват с препратките. Къщата на Ставрос и самият Ставрос ми напомнят Лебовски милионера. Шефа на полицията в Дюлют (сцената в кенефа от новия еп.) постоянно повтаряше шат ап, като Уолтър от Лебовски. Не знам как не се изпусна да вкара Дони, след някое шат ап.  Laughing

# 88
Гледахте ли снощния епизод? Били: "Имам два въпроса и един коментар"  hahaha

И като му каза: "Squeeze this" легнах.  Joy

Обаче много ме радват с препратките. Къщата на Ставрос и самият Ставрос ми напомнят Лебовски милионера. Шефа на полицията в Дюлют (сцената в кенефа от новия еп.) постоянно повтаряше шат ап, като Уолтър от Лебовски. Не знам как не се изпусна да вкара Дони, след някое шат ап.  Laughing

От там си има нова любима дума - dipshittery. Mr. Green

Неловкият разговор на Моли с приятелката ѝ, също като онзи разговор на Марджи от Фарго с влюбения бивш съученик.

# 89
Ахахаха, да... оня гушна топката и Били: Готов ли си?  Laughing Laughing Идиоти.

Яяя!

Добре бе, а Гас като отиде да търси шефа (дипшитерито) и там онази на бюрото, няма ли беше или просто пресипнала, но си умирам като вкарат ей така поредния уирдо, без да ни се обясняват. Ей тея малки неща са ключови и си личи, че създателят на сериала е Коен фен биг тайм. Яяя.

Общи условия

Активация на акаунт