Fargo (2014) - Some Kinda Organized Crime Thing

• 17 968
  • 240
  •   1
Отговори
# 180
Не ми се струва, че претупват. Кое да претупват? Малво си изпълни ролята на катализатор, нормално е да наблюдаваме повече как се развиват животите, на хората до които пряко или косвено се е докоснал.

# 181
Някой гледа ли серията? Тази серия ми хареса повече от предишните 2. Надявам последната серия, ако не по-добра от първата, то поне да е на нейното ниво. Само да питам: финалът час и половина ли ще е или нормалните си 60 минути?

# 182
Аз гледах, да. Хареса ми. Мръсно копеленце е този Лестър, изгубих всякаква симпатия към него.

Ich_Will_, чете някъде за толкова дълъг финал ли? Аз не съм срещала нищо по въпроса.

# 183
  • Ænima/Albuquerque
...този Лестър, изгубих всякаква симпатия към него.

Откога те чакам!

Обаче аз последните 2-3 серии гледам с досада...  Tired

# 184
Нали ви беше малко Малво... на ви ся Малво.  Laughing

Лестър чак пък реве. Моли ще го оправи него (освен ако накрая не си остане ни лук ял, де).

# 185
Ето промото на последната серия. Там се споменава за 90-минутния финал.
Да, аз исках Малво и съм много доволна Mr. Green

# 186
Нали ви беше малко Малво... на ви ся Малво.  Laughing

Лестър чак пък реве. Моли ще го оправи него (освен ако накрая не си остане ни лук ял, де).

Кога е ревал пак?

Ще мре той или нещо по-коенско ще му се случи. Mr. Green

# 187
  • Ænima/Albuquerque
Искам нещо коенско да му се случи.  Crossing Arms
Не мога да повярвам как ме дразни Лестър. Евала на Марто Бафтата, направи невъзможното - да не мога да го трая.  hahaha

# 188
Лестър няма как да не го призная. Единствено той от всичките се е променил коренно: Малво продължава да си е все същият манипулатор и дявол, Моли не се отказва от търсенето на истината, Гримли макар да си смени професията все така я подкрепя, макар и морално, а шефчето продължава да си държи на своето. Господин Найгард се превърна от симпатичен лузър във всеобщ дразнител и дяволско изчадие hahaha Направо да му дават още една БАФТА на Марто, много е добър. Дори и акцентът му вече не ми прави впечатление, както в началото.

# 189
У я, ю беча. Laughing

# 190
  • Ænima/Albuquerque
Баф-та! Баф-та!  Mr. Green

# 191

Laughing Laughing

ю доноу ха'ф аф ит

Обаче Малво като лапаше пай, толкова ме беше страх да не гръмне кръчмаро.

# 192
Е, не, Малво не е такъв човек. Що да го гърми ей тъй? Той има морален код. Mr. Green Виж Лестър би го гръмнал, докато се спъва в ръцете си.

Ама сега се сетих - няма ли да кажат какво толкова е станало на тия Сю Фолс или казаха вече, пък аз съм се разсеяла?

# 193
  • Ænima/Albuquerque

Вааат? С бащата на Моли ли?

Последна редакция: нд, 15 юни 2014, 12:36 от Sarcasm™

# 194
Сега, може и да не ми е точно произношението Mr. Green, но да, с бащата на Моли - инцидентът. Нали и на Малво спомена, докато последният ядеше пай.

Общи условия

Активация на акаунт