Тоби- дано Ивко е добре вече
.Мони- вечерята мина супер, аз пих две чаши вино и както бях уморена от работа, щях да заспя на масата
Люби- и тук има мълга, а Йоето ми точи едни сополи и само искам да издържи до сряда, че тогава им е Коледното тържество, а после, ако трябва, ще си я оставя вкъщи д празниците, ще видим. Нищо не излиза така, а като издуха носа, направо се чудя, как тези секрети са се събрали в малкото й носле
. Дони- браво за нещата, дето правите
. А за другото- както прецениш, че е по-добре, така направи. Йоето в Макдоналдс досега не сме я и водили, защото на мен нищо от нещата, дето предлагат, не ми харесва...И сега май само тук не съм се похвалила, че вчера Дядо Коледа подрани и ни донесе хладилник-инокс и телевизор Филипс
. Та цял ден местихме и чистих после, но поне сега се радваме на придобивките. На мен лично най ми харесва, че хладилника е безшумен и има система против миризми, коието си е много важно, няма да се смесват миризмите на нещат,а които са вътре. Стани и Йоето пък се радват повече на телевизора, че се виждат хубаво стадионите и Спондж Боб, изобщо всеки с неговите си предпочитания. Нямам търпение да избутам и тази седмица и да идват празниците и почивката.

. Гоялам мъка. И сега, всяка вечер проверявам Йоето да няма, а карам баба Данче да проверява и мен. Може да ми се смеете, но искам да хвана, ако завъди нещо, възможно най-рано...

Честито да си ги ползвате със здраве!

. Но и ние ядохме от тази супа, а нас ни няма нищо...Искам само да изкара Коледното тържество утре, после може и да не ходи повече
Успокоих я, че феята пак ще дойде, нищо че зъбчето е изпаднало някъде. И тръгнахме обратно. После помислих, че съм си изгубила едната ръкавица. Слагала съм си ги три пъти, а с такъв мерак ги купих. Кожени, лилави, за якето. И като ми стана гадно, а Кари, милата ме утешава и ми топли ръката с нейната ръчичка.