Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 73 от 20.03 до 05.04.2014

• 42 129
  • 374
  •   1
Отговори
# 330
  • София
ECCO си отговарят абсолютно точно.

И за мен, а и за цялото ни семейство не съществува по-удобна и здрава обувка от ECCO. Не се колебай ни най-малко, това е перфектно качество.

# 331
Благодаря на Бижу и Desi_2.

# 332
Събирам  идеи и предложения за обувки за бална рокля с цвят - ментово мляко /нежно светло зелено/ изработена от фина дантела и сатен. Размерът на стъпалото е 24,5см- съвет  кой номер да поръчам. Ще ми се цената да е до 70 лв. Може да отделя и по-висока сума ако обувката е удобна и функционална, да се използва и след бала.
Една идея и от мен:
http://www.amazon.co.uk/Miss-KG-Womens-Hibiscus-Open/dp/B007UO1L … 011A0MP9JG7TP2B11
http://www.amazon.co.uk/Furmani-Hard-Clutch-Rhinestone-Closure/d … 6111&sr=1-313

# 333
муцинка, това също би стояло красиво.
Ето нещо много нежно в бледо розово, но за такъв сандал девойката трябва да има перфектни пръсти, които да не стърчат извън стелката.
Това също е елегантно. Но не показах преди това такива модели, защото не отговарят, според мен, на условието да могат да се носят и след бала, защото са доста високи и доста официални.

# 334
Кратък разказ за новите технологии. На 19 март, хващайки последен срок, върнах 2 чифта обувки на френския склад. Толкова бях убедена, че всичко е наред, че няколко дена по-късно като погледнах и не видях регистрирано връщането, се позачудих, но реших, че се подмотват нещо. Преди малко по случайност погледнах пак и пак така, очакват да получат обувките. Загледах се как да се свържа с тях, няма , братче, ни мейл, ни дявол. След определено време зор, достигнах до опция как искам да се свържа с тях и имаше опция чат. Метнах се на нея и след няколко секунди довтаса момък с арабско заглавие и учтиво ми каза, че ще погледне. Били блокирани при транспортьора и на момента ми потвърди връщането на парите. Отне ми 2-3 минути с всичките благодаренета и други салтанати  Mr. Green Друг да си е чатил с амазонци, не знаех за тази опция  Mr. Green

# 335
Друг да си е чатил с амазонци, не знаех за тази опция  Mr. Green
Ти последна си научила. Laughing

# 336
  • sofia
Аз съм си чатила миналата година по повод едни дънки на Томи, които на картинката бяха черни, а цвета им беше по описание някакъв син... Не можаха да ми помогнат тогава, понеже трябеало да ги търсят, пък не знаели в кой точно склад са, коя държава и т. Н. Реших да не рискувам. Иначе да отзивчиви.

# 337
  Загледах се как да се свържа с тях, няма , братче, ни мейл, ни дявол. След определено време зор, достигнах до опция как искам да се свържа с тях и имаше опция чат. ... Друг да си е чатил с амазонци, не знаех за тази опция  Mr. Green

На това същото място вдясно има и опция мейл,  Wink както и telephone, ако държиш да се чуеш с този същия момък   Mr. Green   Laughing 
На мен са ми се обаждали (да ме проверяват аз ли съм или не съм Rolling Eyes) от английския обаче Peace

# 338
Момичета,да Ви попитам.Марката Тамарис отговаря ли си?

# 339
Не съм ви чела от месеци.

# 340
  • София
Според зависи.
По-добре покажи конкретния модел.

# 341
Според зависи.
По-добре покажи конкретния модел.

Ето този е модела:
http://www.javari.de/Tamaris-1-1-22410-21-Damen-Pumps/dp/B00DJLLU0Q/ref=dp_sbs_1

# 342
Момичета, моля за малко инфо (прочетох първия пост, но не съм чела подробно по страниците)
Поръчах 2 чифта обувки от немския Javari, които искам да върна защото са малки.. Минах процедурата в сайта, разпечатах си етикет за връщане и описание на обувките с баркодче..
Оригиналната опаковка ще е спазена и т.н изисквания..
Въпроса ми е с бълг.пощи ли връщате пратката? Да изисквам ли обр.разписка за колета? Все пак възстановяват ли се пощенските разходи и как точно (защото в инструкциите пише че това важи за германия и австрия - или поне translate така ми го разчете)?
Благодаря!

Ето този е модела:
http://www.javari.de/Tamaris-1-1-22410-21-Damen-Pumps/dp/B00DJLLU0Q/ref=dp_sbs_1
Аз имам подобен модел, според мен си отговаря..

# 343
  • Бг
Въпроса ми е с бълг.пощи ли връщате пратката? Да изисквам ли обр.разписка за колета? Все пак възстановяват ли се пощенските разходи и как точно (защото в инструкциите пише че това важи за германия и австрия - или поне translate така ми го разчете)?
Благодаря!

Да, с БП връщаме, т. к. това е най-евтиният вариант. Относно пощенските възстановяват само при условие, че грешката е тяхна.
И само една забележка връщаш обувките само в тяхната си кутия, като ги опаковаш с амбалажна хартия. Да не тръгнеш да ги връщаш с кашона, че ще ти излезе "солено. Опаковаш ги в пощата, че лелките искат да видят какво изпращаш.

# 344
Момичета, моля за малко инфо (прочетох първия пост, но не съм чела подробно по страниците)
Поръчах 2 чифта обувки от немския Javari, които искам да върна защото са малки.. Минах процедурата в сайта, разпечатах си етикет за връщане и описание на обувките с баркодче..
Оригиналната опаковка ще е спазена и т.н изисквания..
Благодаря!

Ето този е модела:
Аз имам подобен модел, според мен си отговаря..
Благодаря ти,надявам се и да са удобни!Аз ги поръчах от френския Ларедут до бг адрес с DHL ще дойдат.

Общи условия

Активация на акаунт