iHerb - Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 53-та тема

• 47 447
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
djiniv , става ли за лице, оставя ли бели следи след намазване върху кожата ?

Код за отстъпка 5-10% QGZ107

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 10:41 от vita

# 196
Аз за лице го ползвам, не оставя следи  Peace

# 197
Момичета, може ли да ми препоръчате от сайта ежедневен, слънцезащитен крем (с фактор 20-25 например), за нормална кожа?

Миналата година използвах този и бях много доволна:

Код за отстъпка при първа поръчка - XOW352

# 198
Момичета мога ли да пия биотин и макси хеър едновременно?

# 199
В Максито има  достатъчно биотин, така че по-добре ги пий по различно време. Peace

# 200
  bouquet
В Максито има  достатъчно биотин, така че по-добре ги пий по различно време. Peace
Благодаря Simple Smile

# 201
  • видин
Elan,
Аз  използвам всичко това точно като теб, без ХК. Но веднага ще се поправя и ще я поръчам.
Колаген пия вече 4 месец. Три кутии от този на http://www.iherb.com/Neocell-Super-Collagen-Type-1-3-7-oz-198-g/6074  . Последния месец взех този на ДОКТОР БЕСТ,  който пиеш ти.  Определено първия ми харесва повече.

# 202
  • Бургас
Elan,
Аз  използвам всичко това точно като теб, без ХК. Но веднага ще се поправя и ще я поръчам.
Колаген пия вече 4 месец. Три кутии от този на http://www.iherb.com/Neocell-Super-Collagen-Type-1-3-7-oz-198-g/6074  . Последния месец взех този на ДОКТОР БЕСТ,  който пиеш ти.  Определено първия ми харесва повече.

Аз съм на края на втората кутия на колагена на Доктор Бест и никакъв ефект не виждам.

# 203
  • Русе
maria ra - може да го пробвам и аз следващия път - по-скъпичък идва.
miss july, само колаген ли пиеш? аз си го взех основно за коленете, но за там няма ефект за сега - предполагам че 1 месец не е достатъчно. замислих се дали да го продължа, но си взех още една кутия - ще му дам шанс. предполагам, че ефекта за кожата на лицето при мен е комплексен.

Код за отстъпка при първа поръчка FLZ385

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 16:02 от elan

# 204
  • София

Аз съм на края на втората кутия на колагена на Доктор Бест и никакъв ефект не виждам.

Синтезът на колаген е сложен, труден и много бавен процес
Включи някакви витамини, задължително добави и вит.С - поне 200мг/дн.
Пий повече вода

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 205
  • Бургас

Синтезът на колаген е сложен, труден и много бавен процес
Включи някакви витамини, задължително добави и вит.С - поне 200мг/дн.
Пий повече вода

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

Денис, пия сума ти неща - мултивитамини, отделно вит. С, омега, водорасли. Е, вярно, че не съм от големите пиячи на вода  Blush

elan, пия го за кожа. Вече съм с едни ситни бръчици около очите /наближавам 29г/, които много ме дразнят. Осъзнавам, че няма как да се заличат като с магическа пръчка, но предполагах, че може да има някакво подобрение.

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 16:02 от miss july

# 206
A, да попитам... До кога е промоционалната цена -10% на Natural Factors?
Пише - Ends Wednesday, March 26th, at 10:00 am Pacific Timе, обаче не знам на колко БГ време отговаря...  Blush
Харесала съм си разни неща, но ми се иска да изчакам до утре с надеждата да се появи някоя нова мостра...

# 207
Код за отстъпка при първа поръчка LHR396

# 208
  • София
Денис, пия сума ти неща - мултивитамини, отделно вит. С, омега, водорасли. Е, вярно, че не съм от големите пиячи на вода  Blush

Тогава обърни внимание на бялата  козметика, храненето и т.н. грижата за кожата на лицето е комплексна и индивидуална. Трябва да обърнеш внимание на състоянието на кожата - суха, дехидратирана, със сив оттенък, прекалено бледа, отпусната и т.н. В зависимот от тези признаци подхода е различен
Напр. сивкавият тен - показва проблем с храносмилането или неправилно хранене
При суха откъм липиди кожа - приемат на ЕМК ще има по-добър ефект от приема на колаген, напр.

A, да попитам... До кога е промоционалната цена -10% на Natural Factors?
Пише - Ends Wednesday, March 26th, at 10:00 am Pacific Timе, обаче не знам на колко БГ време отговаря...  Blush
Харесала съм си разни неща, но ми се иска да изчакам до утре с надеждата да се появи някоя нова мостра...

До 26.03 - 20.00 ч. наше време, но не чакай последния момент, защото понякога  сменят промоциите и по-рано

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 209
Здравейте, току що отворих Пикногенола и се чудя къде да го съхранявам  newsm78 Също и отворените добавки - в хладилник ли? Моля да споделите.

Кодче за 5$/10$ отстъпка BLG957

Общи условия

Активация на акаунт