iHerb - Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 53-та тема

• 47 419
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
# 256
Какво мислите за тези витамини за жени,струват ми се с доста добър състав ? Точно нещо такова си търся.

# 257
  • София
Какво мислите за тези витамини за жени,струват ми се с доста добър състав ? Точно нещо такова си търся.

Да, добри са  Peace

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 258
Денис, мерси за бързия отговор  Hug

# 259
# 260
Мерсиии, веднага метнах една поръчка.

Код за $5-$10 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - SOV733

# 261
Да похваля това  сапунче  Blush преди време беше в безплатните мостри. Изключително добре действа на описания тип кожа. Поръчах го отново. Ще пробвам и тозиNaughty
Възползвах се естествено и от новата налична мостра  Wink

# 262
  • София
С Е Д М И Ч Н И   П Р О М О Ц И И
валидни до 02.04 - 20:00 ч. н. в.

Марки на седмицата:
допълнително 20% намаление на цялата гама на:

Други промоции
Валидни до изчерпване на количествата

# 263
  • Пловдив
С тези безплатни мостри само ни провокират  Laughing И аз метнах една поръчка.
Само да вметна, че тези http://www.iherb.com/United-Exchange-Anti-Wrinkle-Gel-Patches-4-Strips/54675 много ми допаднаха, като ефект - слагах ги вечер и сутрин кожата около очите се чувстваше чудесно  Peace Тъй като не мога да ги повторя като безплатна мостра, а видях че са произведени в Корея, поръчах подобни от китайски сайт  Crazy

Код за отстъпка при първа поръчка VIM502

# 264
  • Бургас
denis, би ли ми препоръчала мултивитамини за жени, но да са без йод. Някъде до към 15-тина долара.

# 265
С тези безплатни мостри само ни провокират  Laughing И аз метнах една поръчка.

е то това им е целта определено  Laughing

Код за отстъпка при първа поръчка в iherb.com - SDB331

# 266
  • София
Denis, може ли компетентното ти мнение за тези витамини

http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-One-Daily-Women-s-100-Tablets/25519

bouquet

# 267
Чакам си 2 поръчки вече с нетърпение  Sunglasses
Исках само да вметна, че трябва да пробвате дали няма да Ви даде да поръчате една и съща мостра 2 пъти. Защото на мен ми се случи с Витамин Д, когато беше безплатен - този май да беше  newsm78.

http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-D-1000-D3-Extra-St … 110-Tablets/15030

Та пуснах си 2 последователни поръчки през 1 ден и двата пъtи ми позволи да го добавя на цена 0.00$  Peace

Код за $5/$10 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com  VUZ103

# 268
еййй как ме  е яд за пастата, от немай къде метнах една торба да не съм капо, нищо, дано да я има мострата по-дълго време, че след седмица ще пускам нова поръчка, иначе сега пуснах с неща за децата....
редактирам се - пуснах поръчка  Mr. Green взех и серума за лице, балсамче за коса, капсули кокосово масло, мъжки витамини...

Последна редакция: чт, 27 мар 2014, 10:15 от devilinwhite

# 269
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Значиии вчера точно си пуснах втората поръчка за тази седмица и се появи пастата!

Трета поръчка обаче май ще ми дойде в повече  Joy

Общи условия

Активация на акаунт