iHerb - Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 53-та тема

• 47 264
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • София
КЕЛП   /това са водорасли богати на йод/ - срок на годност до септ.2014
Може да се смеси с морска, хималайска, обикновена сол, да се добави в сосове или да се ползва за козметични цели Simple Smile

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 601
Здравейте, бихте ли ми препоръчали нещо за заспиване...не мога да заспя, спя по няколко часа, а предиобед съм като дрогирана, толкова ми се спи...засега спасявам положението с половин Валидол....

# 602
Здравейте, бихте ли ми препоръчали нещо за заспиване...не мога да заспя, спя по няколко часа, а предиобед съм като дрогирана, толкова ми се спи...засега спасявам положението с половин Валидол....

пробвай това

http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-5-HTP-100-mg-60-Veggie-Caps/1

Код за отстъпка при първа поръчка в iherb.com - SDB331

# 603
Да, може да си потърсиш нещо от сайта, но докато ти пристигне, все пак, трябва да спиш. Пробвай с мелатонин от аптеката. Взех си го за около3 лв, нредупредиха ме ,че не трябва да се приема за  по-дълго от две седмици, защото мозъкът спира да произвежда собствен.

Код за отстъпка - WRF968

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 22:07 от milanda

# 604
  • София
Защо го пиете този селен на хапчета, вземете си суров бразилски орех, има и в сайта и хапвайте по 1-2 на ден  Rolling Eyes

Абсоллютно подкрепям  Peace
2 бразилски ореха дневно задоволяват напълно необходимостта от селен на организма. Различните доктори дават различни дози, а за себе си считам, бразилския орех за най-добрата форма на селен. Освен това голямо количество селен се съдържат и в консервите с риба тон.

# 605
дА помрънкам пак, не ми е дошла още поръчката от 15,03  Cry
А тази от 14 я взех по-предната седмица. А са шипнати заедно. Време е да ходя до пощата и да почвам да я издирвам а   newsm78

Код за $5-$10 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - VUZ103

# 606
  • в страната на абсурдите
Lеxie,  *Silver*   как сте го ползвали?
Посочената рецепта или по друг начин?

Не успяхме да стигнем до посочената рецепта. Моят син ги изяде като ядки, без заливки и т.н.

# 607
  • Русе
нещо на последък паметта ми е съвсем неуслужлива - да взема да си взема някаква гинко билоба???
Какво ще кажете за  http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-Ginkgo-Biloba-Extract-Standardized-60-Veggie-Caps/43891#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=ginkgo%20biloba&rc=467&sr=4&ic=10
 става ли - тъкмо ще си допълня поръчката с тийн витамините.
много ме е яд за безплатните мостри. Някой беше писал, че можело да се вземат по няколко броя от намалените - при мен не става - ако са повече от 1 бр. излизат с нормалните си цени.

Код за отстъпка при първа поръчка FLZ385

# 608

Тази цена е супер.

Последна редакция: пн, 07 апр 2014, 16:14 от Сънчo

# 609
ronisum, изчакай да мине поне месец

# 610
благодаря за съветите за съня, ще потърся нещо тук, докато дойде онова 5-htp...

# 611
  • софия
от тази СПИРУЛИНА как да давам на детето (на 8г е)? каква е дозировката?  http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Organic-Spirulina-500-mg-30 … sr=null&ic=10

# 612
  • София
Препоръчайте ми хубав перилен препарат, ако сте тествали някой и ви е харесал!  Hug

код за отстъпки: VJZ575

# 613
Някой беше писал, че можело да се вземат по няколко броя от намалените - при мен не става - ако са повече от 1 бр. излизат с нормалните си цени.

Имах предвид, че може да са повече от едно нещо на промоция, но различни артикули, не няколко от един и същ. Аз пуснах една поръчка с доста неща по 0,50$, ако бяха безплатни, трябваше да избирам само едно и да пускам отделни поръчки. Затова за себе си го отчетох като плюс.

# 614
благодаря за съветите за съня, ще потърся нещо тук, докато дойде онова 5-htp...

в момента има и 5 HTP на промоция, но не мога да кажа нищо за марката, която го предлага

http://www.iherb.com/ZOI-Research-5-HTP-100-mg-30-Enteric-Coated-Caplets/56012

Общи условия

Активация на акаунт