iHerb - Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 53-та тема

• 47 345
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • София
http://www.iherb.com/Madre-Labs-Immune-Punch-with-AHCC-and-Epico … oz-180-grams/8951 Това е на прах до колкото рабирам, има ли лъжичка за измерване? Peace

Да, има мерителна лъжичка  Peace

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 391
Съншайн едва ли опитите да не платим дължимото по закон в целия ЕС ДДС/мито е начина да станем нормална държава.
Извинявай, но едва ли не плащам.
Скрит текст:
С това второ пенсионно осигуряване, а дали ще стигна да взимам пенсия с моя стаж...не ми се мисли! Дълга тема, не ми се коментира. Благодаря ти за информацията. Peace И не може само да взимаш от хората без да им даваш нищо и да искаш да има нещо нормално в бг. Но всеки си гледа от неговата камбанария все пак.
Peace
Разбирам, че няма да стане както ми се иска. Ще си взема по-евтиния продукт от 12 долара. На тоя етап не мога да си позволя да плащам мита. Явно ще се простирам според чергата. Благодаря и на двете за информацията. Peace

Благодаря ти, Денис ти си съкровище наистина. Heart Eyes    bouquet

iHerb® Код за отстъпка при първа поръчка: WTV946

Последна редакция: нд, 30 мар 2014, 18:56 от Съншайн

# 392
  • София
denis сърдечно ти благодаря за отговора и отзивчивостта към всички нас които разчитаме на теб.

# 393
  • София
Трябва да поръчам коластра, но вече не знам коя е добра  Thinking
До сега малката и аз , приемахме коластрата на  21st Century , след прочетеното в темата се притеснявам да поръчвам от нея .
Ще съм благодарна , на всички запознати и препоръчали ми коластра , не зависимо от цената !
  bouquet  bouquet  bouquet

# 394
  • София
До сега малката и аз , приемахме коластрата на  21st Century , след прочетеното в темата се притеснявам да поръчвам от нея .
Ще съм благодарна , на всички запознати и препоръчали ми коластра , не зависимо от цената !

Препоръчвам ти тази -  в момента я ползвам  Peace
http://www.iherb.com/Sedona-Labs-Colostrum-Powder-12-oz-340-g/24 … ;sr=null&ic=2   - 170 дози е
След отваряне се съхранява в хладилник.
Разбивам я с малко вода в шейкър

# 395
  • Варна

Аз се извинявам ако е коментирано, върнах повечко странички назад, но не открих - какво й е на тази коластра? Че аз от 2 години вземам от нея на детето и сега тъкмо се бях засилила да поръчвам пак, че привършва.........?

# 396
Получих пратка за 19.50 долара за митницата и утре ще хода и ще се разправям. Незнам заради безплатната паста ли са ми я пратили там, но нямам намерение да плащам ДДС и мит.такса. Имали ли сте вие такива случаи и как са завършвали?

# 397
Получих пратка за 19.50 долара за митницата и утре ще хода и ще се разправям. Незнам заради безплатната паста ли са ми я пратили там, но нямам намерение да плащам ДДС и мит.такса. Имали ли сте вие такива случаи и как са завършвали?

Не би следвало поръчка от 19.50 долара да е за митница, с оглед курса на долара. Поне със сигурност няма да се плаща мито. Питай според мен на какъв курс на долара е сметнато. При последен курс продава ок.1, 43 -44 долара излиза ок.28 лева. Не е необходимо да се плаща и ДДС.
Аз получих безплатната паста, но поръчката ми беше без ДДС и др.такси.
Успех! Simple Smile

Код за отстъпка до $10.00 при първа поръчка от http://www.iherb.com TMJ270

# 398
Спокойно, не се разправяй, няма да плащаш ДДС. Понякога и поръчки под 30 лв. отиват в митницата.

Код за $5-$10 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - SOV733

# 399

Аз се извинявам ако е коментирано, върнах повечко странички назад, но не открих - какво й е на тази коластра? Че аз от 2 години вземам от нея на детето и сега тъкмо се бях засилила да поръчвам пак, че привършва.........?
Изфалшифицираха я  Joy

# 400
  • София

много съм доволна от тази
http://www.iherb.com/Symbiotics-Colostrum-Plus-Powder-6-3-oz-178-6-g/5457
много добре се разтваря дори без разклащане, не оставя никакви следи Peace

# 401
  • Варна
Да се присъединя към вас.Много полезна тема  bouquet

# 402
  • София

Коластрата на 21st Century Health Care  - не е вече новозеландска, а американска

# 403
  • На плажа
Моля за помощ,смятам да си поръчам ето тези капсули
Прочетох хубави отзиви за тях.И ми се иска и сапун да поръчам,но се колебая между този  от същата серия или черния сапун  newsm78

# 404
Извинявам се, не съм ви чела скоро.
Исках да попитам, защо няма вече безплатни мостри.
И попадам на това, че коластрата на 21 Century вече не е същата. Аз се чудя защо последната, която отворих и не се разтваря така както преди в киселото мляко, а стои като на гранули. А я давам вече месец на детето - има ли за какво да се притеснявам? Praynig newsm78

denis_d, коя коластра в такъв случай вече да поръчвам? newsm78

CUG302 - код за 5$ отстъпка при първа поръчка
10$ отстъпка при поръчка над 40$

Общи условия

Активация на акаунт