Пролет идва вече, радва й се ЯНУАРСКОТО човече! (52)

• 63 070
  • 760
  •   1
Отговори
# 135
кукла е, ама не млъква за миг! вчера й викам "Дара, моля ти се, мамо, затвори за малко тази уста, ей така за разнообразие!" а тя ми отговаря "Мамо, разбери, не мога да я затворя, трябва да говоря цял ден!" детето има норматив Laughing

Леле, Елч, колко много приказва, че и със завъртяни изречения! Браво на детето!
Нали моето нещо бавно проговаря и се впечатлявам от такива неща  Thinking
Люба, направо ме замечта, благодаря!

# 136
ee, Brilliantine, тя дара не го казва точно така, но това е смисълът Laughing
иначе и дара още не говори съвсем като останалите предполагам. много се притеснявам, че не може да казва "с", има ли и други, които не могат да кажат такава важна съгласна? вече почти казва "р", но с това "с" (което го има в почти всяка дума) говорът й изглежда бебешки...

# 137
Елч, според мен трябва да се явят още 24 деца с 8.2 т или повече , за да стигнете до жребий и евентуално да не ви приемат.  Мисля, че са 24. Не мога да смятам в момента, че Деница иска да ѝ пея

# 138
  • sofia
Елч, ще ви приемат. Следи желаещите до 2-3 дни в списъка как са.
Фея, горкото дете, изглежда ужаснооо.
Еми, в болничен ли си?
Работата е много добре. Коректни са много шефовете. Сега малко по центъра съм по задачки и то мина днешния ден

# 139
амнезия, те са 25 места, но 10 са за социали критерии, така че ние сме при останалите 15.

# 140
Тези места, които са незаети по социални критерии още на първото класиране (втори етап от алгоритъма) директно минават в общата опашка.

# 141
Елч, и Сами има букви, които не може да казва. И той започва все повече да говори и много му се радвам. Преди не можеше да казва В, после изведнъж започна. А сега познайте вместо пъпки, какво казва, че има... Mr. Green На мястото на Ъ, винаги слага У, а на второто П, слага Т, абе...

Люба днес бях отпуска , но от утре съм на работа, не мога да взимам болнични, ужасно е в работата ми,ММ ще го гледа макар, че не е карал шарка. Той го гледа и в неделя на вилата, за да не е Сами с Маринка, макар че те в събота се видяха /още нямаше пъпки/ Сега треперя и за двамата.
А на мен ми изби херпес.

Буби, точно с Вирасут мажем, познати ни го казаха, лекарите въобще не го споменаха.

Фея, ужасна случка с Нати, боли ли го?

Бубе, да се оправяте бързо!

# 142
емили, ти от притеснение си се охерпесила! ужас!
а маринката не е карала шарките ли? дано и тм не се зарази!

амнезия, това  еполезна информация, защото и по социални критерии няма много желаещи засега. явно понеже е филиал и никой не  я ще, а мен много ме кефи идеята.

# 143
  • София
Здравейте момичета! Heart Eyes
Еми, леко да минава на Сами! Първите 4-5 дни избиват пъпките, после започват да завяхват.
А за това как казва пъпки! Joy

Фея, милия Нати!... Бързо да му заздравява раната! Hug

Елч, от моя опит знам, че в последните дни не знам от къде, но наискачат многоточковци, които отиват на първите места, а следващите в опашката отиват на тото-лото. Не знам как е ситуацията точно в градината, в която кандидатствате, но го имай предвид и дръж връзката Peace. Иначе стискам палцииииииииии! Hug

И аз бях с чудна хрема миналата седмица и тъй като ми писна си намазах 3-4 пъти носа с Ринолекс. Мисля, че ми мина от него. Иначе за гърло и хрема много добре действа Биопарокс. Предписва се и на бременни. Съдържа АБ, но се слага само локално и не е опасно. Пресича всякакви гърлоболи! Peace

Рал, измъчили сте се и вие... Cry

Бубе, оздравявай бързо! Hug Пийни нещо имуностимулиращо наистина, да се позакрепиш малко.

# 144
  • Пазарджик
Привет и от мен,аз пак съм сдухана,пролетната умора ме е хванала яко,нито желание за нещо,нито сили и за капак на работата много ме ядосват с бездействието си за важни неща.

Любе страхотни спомени  Hug
Емили бързо и безболезнено оздравяване и дано никой друг не се разболее  Hug Praynig
Фея  Hug
Бубе  Hug

# 145
Благодаря момичета, тази нощ Сами нямаше температура, надявам се да няма повече пъпки и да започва оправяне.

Рал, това което описваш са точно моите симптоми, направо ад. Вчера отидох на работа, но ми беше много зле и на обед отидох до болницата. Взех три дни болничен и в работата се нацупиха, това ми е втори болничен за 7 години работа, нещастници. Изписаха ми антибиотик и още няколко лекарства.

Тути Hug

# 146
какче, мерси за инфото! дано да продължи тенденцията никой да не иска забития ни филиал Simple Smile)))

тути, стягай се! идат празници! (това си го повтарям и аз от една седмица, че и мен бая сдух ме е обзел) Simple Smile

емили, твоите колеги направо ме изкарват извън нерви! всеки човек има право на болничен, а не хем да е болен, хем да му е тъпо, че колегите му са реагирали идиотско на т.нар. му "почивка" с болничния! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 147
Емили Гуш гуш! Тея хора са луди, баси...как може така да се държат с теб и то като си наистина болна....
По тоя повод Аз от вчера имам сополи и от работа ми овикаха да си ходя...практиката тук е, че ако се чувстваш зле до 1-2 дни да си седиш вкъщи, няма нужда даже от болничен, само ако е над 3 дни тогава искат болничен.

тути Няма да се сдухваш!  Hug Яж шоколад  Laughing

Ох всички болнички бързо да се оправят!!  Praynig Hug Hug

Моите пипнаха вирус от градината, но са добре вече, даже го изкараха на крак там  Mr. Green

Бягам...

# 148
Елч, Зая Hug Наистина е тъпо, все едно човек иска да е болен...На всичкото отгоре им спестих 9-дневен болничен заради детето си, но те не оценяват нищо. Когато ме товарят не им пречи, ама като се разболея им тежи, че го няма магарето... #2gunfire И на всичкото отгоре от 31.03 нямам компютър и още не е оправен. Та какъв да го диря на работа....

Зайка, радвам се, че имаш късмета да живееш в уредена държава. Това, което са направили в твоята работа е нормално, човешко. Кажи как е всъщност работата ти, колегите? Децата как се оправят в градината?

Елч, дано да приемат Дара на градина.  Praynig

# 149
  • Пазарджик
Не е пролетна умора или депресия,някакъв вирус ме е хванал  ooooh!Вчера ми беше много отпаднало  и ме дереше гърлото, взех мерки и днес съм по добре. Направих си чай от джинджифил-1л.студен ,не знам дали от него или от Нурофен стоп колд,но наистина се чувствам много по добре.

Днес съм яхнала метлата,сутринта ставам-дъжд,вятър и"любимият"ми комшия пак спрял пред гаража ми.От както мм тръгна това му е 10 път/за да не се случва това мм все паркираше служебната кола пред нашия гараж/Всеки път го моля съвсем любезно да не я слага там,още повече ,че той не живее и на нашата улица,а в блока до нас,на който вратите са заключени и нямат звънци долу .И това е баща на две малки деца и много добре знае колко е важна колата в някои случаи. Та се наложи да хващам такси за да заведа Нели на градина.Не можах да го дочакам,щях да закъснея за работа.Не знам вече какво да го правя този идиот  #2gunfire.Мога ли да викна паяк да го вдигне?

Общи условия

Активация на акаунт