Пролет идва вече, радва й се ЯНУАРСКОТО човече! (52)

• 63 221
  • 760
  •   1
Отговори
# 345
Рал, ние пък пихме двойна за възрастта й дозировка, но пък положението си беше сериозно. той си е силен аб, така че, не се притеснявай, щом така е преценила...бързо да оздравявате  Hug

елч, какво те притеснява, болки ли имаш?

какче, слушай и изпълнявай, сега че после няма  Hug

Аз с Ивайла нямам този проблем за училище, защото тя е декември, но пък Марти, че го пуснах с предния набор, а той е февруари, въобще не съжалям, вярно е обаче че той така си вървеше от дг.

емили, да ти кажа и аз давам марсианци, но ефекта не е голям. имунобор-а обаче е по-ефективен, на нас ни казаха да ги редувам с витамини, да не ги давам заедно.

# 346
Пепинка, прекрасна новина!  Hug Разказвай повече!

Елч, какво ти е, мила?

адис, марсианците които давам са сироп витамини, но с бета глюкан за имунитета. Ние сме много доволни, може би на всеки различно да действа.

За децата и училище според мен зависи много от развитието на детето.
Ние така сме решили, както и решихме да си върви с набора за градина. Знаете, той проговори късно, научи се на гърне на 2 г. и 10 м., и ако го бяхме пуснали на градина миналия септември, просто нямаше да се оправя и щяхме да го стресираме.

# 347
Лелееее Пепинка, честито. Да сте живи и здрави, много ви се радвам. Вие с Нощни сте куражлийки Laughing

И аз мисля Марти да го пускам от 6 години, 7 и половина и на мен ми се струва много.

# 348
pepink@ Eхаааааа!!  Party Party Party Party Пу пу всичко да е наред с бебчето! Малеее взех да се навивам и аз хахах  Joy Тук детските са към 150 евро на месец  Mr. Green

# 349
  • В две тъмни очички
Пепинкаааааааааа, прекрасна новина!!! Много, много се радвам да я прочета! Прекрасна и лека бременност! Разкажи повече!

Люба
, решили сме да пускаме Влади с предния набор '10. Така е и в градината. Ако живот и здраве продължава да се развива по този начин, нямаме намерение да си чака връстниците.

Изкарах благополучно изпита  Mr. Green с отличие. Сега започва подготовката за неделния изпит

# 350
  • София
Ехааа, супер новина! Пепинка, честито! Лека бременност и сладък бебок на финала! Heart Eyes Кога се чака знаменателното събитие?

Бубе, браво за изпита! Стискам палци и за неделния!!!

И Виктор ще тръгне на училище преди да е направил 7, но той си е 2010 набор, та е лесно да го реша. Иначе и аз сигурно щях да го пусна с предния, но си зависи от детето!

# 351
Пепинка, пропуснала съм поста ти, честито мила! Лека бременност и от мен!   bouquet

# 352
Пепинка честито! Кога е терминът?

# 353
еее, пепинка, страхотна новина! Simple Smile
кога се очаква събитието?

добре де, на мен нещо не ми е ясно - как така могат да тръгнат с редния набор нали има задължителна предучилищна? системата на мен не ми даваше да кандатствам за ДГ миналата година!?!?
п.п. довече по новните на бтв ще ни дават с дара за детските градини Simple Smile

# 354
Не съм разучвала въпроса подробно , но има предучилищна за 5-годишни и за 6-годишни. Предполагам, че ако детето изкара предучилищна за 5 год не би трябвало да тръгне на 6 на училище. В крайна сметка може и в училище да я кара предучилищната. Не е задъжително да е в градината

# 355
KakaRala, Елч благодаря ви за информацията и успокоението  Hug
Емили, много се вълнува и много се стегна в у-ще.
Пепинка, честито и от мен!
При нас кандидатстването за първи клас също е електронно, миналата година системата не допускаше нашият набор да кандидатства в ДГ, предполагам и за кандидатстване в първи клас ще е същото.

# 356
все забравям да ви кажа, че не съм гледала ничий хороскоп, защото нещо се разсърдих на астрологията, че така точно ми предрече шашкаща бременност. дори своя собствен хороскоп не съм поглеждала. много ме издразни! Mr. Green

иначе мен ме болеше яйчника 3 дни, чак не можех да спя от болка. накрая се оказа, че не е никакъв яйчник, ами имам проблеми със стомашно-чревния тракт, ама аз откъде да знам, че боли като яйчник  Laughing Laughing Laughing

# 357
 wavey

Благодаря Ви,момичета Hug Днес се обадих пак на доки и уточнихме дозата- по 2 мл. трябва да давам сутрин и вечер от АБ, а вдругиден сме на контролен за да видим как вървят нещата. Дано да минава Praynig

Пепинка - Честито и от мен! Здраво и голямо бебе на финала ти желая!

Люба - на ясла ходи Peace Аз също съм на мнение, че всичко си е до дете PeaceСпокойно можех да пусна Али на у-ще от 6 годишна /говоря от гледна точка на подготовката й за това/, но пък тя е родена края на април и последно я оставих да си върви с набора. За Буба - имам още време да помисля, сравнявайки я обаче със сестра й и това което тя можеше да върши на нейната възраст, мисля че ще е по-добре да си върви с набор 2011.

В тази една връзка - рисуват ли децата ви рисунки на които има примерно къщичка,мама,тати....
Аз в момента за Буба съм една права черта,леко завъртяна накрая ooooh! Laughing

Hug

# 358
Пепинка, честито  Hug Кажи нещо повече де. Пусна бомбата и изчезна. Трябва да ви запозная с ММ. Около нас всички са с по едно дете и той се чувства "набутан"  Mr. Green

Елч, много бяхте сладки по новините, изобщо не ти личи, че си бременна

Тути, мерси за отговора за фондана. Май го разтворих в много вода, дано не опадат фигурките до неделя

Рал, бързо да оздравявате

Някъде четох, че децата родени януари и февруари можели да кандидатстват за ДГ с набор 2010 ако имало свободни места през септември. Не помня къде го четох, това за София. В наше село няма деца и съответно наплив в градините, малко се мръщеха, но има поне 5 или 6 деца 2011 г. в групата на Дария. Тя определено не е за ясла, все бързаше с всичко, за разлика от брат си, който пък все изостава.

# 359
Рали, дано да мине бързо! Hug И Сами рисува като Буба! Simple Smile

Елчи, видях ви с Дара по БТВ. Ох, направо толкова се развълнувах и изкефих да ви видя! Ама сте много, много готини! Hug

Общи условия

Активация на акаунт