Пролет идва вече, радва й се ЯНУАРСКОТО човече! (52)

• 63 218
  • 760
  •   1
Отговори
# 405
Момичета, благодаря ви за поздравите. Обичам ви  Hug

Какче, честит рожден ден на патерица. Дано следващата година да е изпълнена само с усмивки.
На мен миналият рожден ден ми беше много гаден, с големия корем и неспането. Но тази година си наваксах (въпреки че се бях зарекла да се напия, а бях шофьор).

Бубе, чудя се откъде намираш сили, но ти си още много млада. Аз добре си поживях, докато учих, сега не мога и да помисля да запомня нещо, толкова съм затъпяла от неспане.

Пепита, гадно е това с работата. Дано да намериш по-добра.

При нас за детската искаха само бележка от ЛЛ и изследванията. Но все пак сме си на село, борят се за всяка бройка.

Емили, да не е кокоши трън, сигурна ли си че е мазол? Той така излиза отдолу на крака и боли като стъпиш на него.

Елч, кумовете на майка ми и баща ми се разсърдиха, че брат ми си бяха избрали други кумове за неговата сватба, а не тяхната дъщеря, както се полагало. Е такива простотии не мога да ги разбера.

# 406
Дейзи  Hug

Да, мазол е, дъщеря ми имаше кокоши тръни на крака и беше друго. Нейните както се появиха, така след известно време изчезнаха сами. На мен днес ми казаха една рецепта за мазане - мас + салицил, маже се вечер и се спи така. Адски ме боли и ще пробвам.

Елч, изберете си за кръстник на Дара, този който ви е на сърце. Това със сръдните си е тъпотия, скоро го обсъждахме.  Simple Smile
А ти как си, измислихте ли име? /не искам да го казваш, само питам дали избрахте/ Hug

# 407
  • sofia
Сигурна съм, че не са избрали име Simple Smile
Какче, не е лошо да вдигаш алото, айде, жива и здрава. Много късмет и усмивки. Не се променяй.
Ако изпускам нещо...
При мен много работа, едвам смогвам

# 408
хаха, какче, значи да не съжалявам - няма оправия! Simple Smile

дейзи, и аз не ги разбирам! но аз не разбирам никакви сръдни, така че нормално Simple Smile

емили, не сме измислили име, нямаме никакъв напредък, много се ядосвам, просто не мога да го усетя и това си е! но не съм го мислила де, ако ми хрумне нещо ще го предложа. иначе засега оставаме на калин или калоян, ама нито едно от двете не ме грабва.

иначе днес запазихме час за църквата. не знам дали съм ви казвала, ама в нашето семейство си имаме правило да си слушаме вътрешните гласове. колебаехме се между църквата, в която се женихме - св. софия - стара, красива, масивна и св.параскева - спретната, поддържана. някак по инерция бяхме тръгнали към св.софия, но сутринта викам на мм "не я усещам, влече ме към св.параскева"...и набързо запазихме час за там  Mr. Green

# 409
  • sofia
Елч, какъв час? Аз се жених в св. Параскева Simple Smile

# 410
люба, час за кръщенето. бях писала, че ще кръщаваме Дара.

# 411
Момичета, как сте?
Да ми стискате палци, днес бях на интервю и сега ще чакам резултати.
Елч, като гледам към буквата К сте се ориентирали. Ако Кали беше момче щеше да е Кирил.
Аз нали съм си в къщи и се правя на домакиня, вчера пак правих мъфини с шоколад и банани. Моите много се радват, всеки ден има нещо сладко в къщи.

# 412
пепита, стискам всички палци!

буквата е съвпадение Simple Smile
Принципно моят фаворит беше Сава, но мм ме отряза категорично. После бях за Дамян (и още съм де), но и там няма много консенсус. мм харесва класическите Георги, Иван, Димитър и т.н. На мен ми се ще да не е от тях и сме малко в патова ситуация ;-(

# 413
  • Пазарджик
Привет и от мен  Hug

Пепинка усмихна денят ми,лека бременност и едно здраво пухкаво бебече накрая  Hug
Елч аз харесвам Мартин и Филип
Пепита и аз ги бях научила моите така и сега все ме питат-"А нещо сладичко"

И Нелката е приета в ДГ в петък съм на родителска среща  Grinning

# 414
  • sofia
Тути, супер Simple Smile
Елч, не съм разбрала, та кога викаш е датата?
Пепинка   Praynig
Аз съм на работа и не мога да си събера мислите нещо.
 Hug ви всички

# 415
Аз харесвам Александър, Константин, Виктор, Борис., Филип. ММ много настояваше за Борис. С "Д"- Денис, Драгомир, Данаил, Даниел.
На мен ми харесва например и Натаниел, но мм по- скоро ще ме  #2gunfire, отколкото да ми даде да си кръстим детето така Laughing

..........сега видях, че борбата е да е с буквата "К": Красимир, Константин, Калоян е хубаво също. Калин не ми е на сърце. Кирил би ми било компромисно.

# 416
  • В две тъмни очички
Еххх, колко е яко имена да се мислят....поне за околните де.

Елч
, понеже, ако щерката се беше оказала мъж, трябваше да избираме имена с "К" и аз си бях заплюла Кристиян, другото Красимир, третото Калоян. Боби не харесваше и трите, но пък той не харесваше което и да е име с К. Та добре, че е момиче  Mr. Green

Влади започва да се разболява и това хич не ме кефи. Отново кашля без никакво зачервяване на гърлото.

# 417
ама, мацки, аз писах, че не държа да е с К. Просто е съвпадение, че тези 2 имена са с К, нали ви казах, че моят фаворит бяха Сава и Дамян (които не са с К:-)). Не гоним никакви букви, аз изобщо не го разбирам това с буквите. ако искам да го кръстя на някой ще го кръстя на цялото му име. Визирам баща си, да не мислите, че обмислям други варианти Mr. Green Mr. Green Mr. Green
како рала, борис и аз много го харесвам, но така се казваше голямата ми любов и някак няма да е прилично Mr. Green

люба, дата ще е 8 юни. аз още не мога да се нарадвам за кръстницата Simple Smile)
в тази връзка може ли някой да ми разясни нещата около кръщенето. не мога да се ориентирам и това си е! всичко ли трябва да е бяло? и кърпите ли? и тази питка аз ли трябва да я меся? с мая или без? а мога ли да я поръчам?

# 418
Елч, и ние на 8ми сме на кръщене Simple Smile Както и на 24.5., изобщо много запълнена програма. Весело изкарване ви пожелавам и да не ти пука кой за какво се сърди Simple Smile
А що се отнася до мъжките имена, моите фаворити са Борис (очевидно отпада), Боян и Андрей. Simple Smile

Бубенце, хич не ти е лесно, наистина не знам как смогваш...

Пепита, късмет на интервюто, дано е работата, която искаш! Wink

# 419
Елч, в църквата ли ви искат питка? Дария я кръщавахме на Бачковския манастир и не знаехме, че трябва, а и от там ни бяха дали списък какво да носим и нямаше питка. Сега за бебето в нашата църква ни казаха да носим. Аз я поръчах. Гостите си чупнаха по залче, имаше и мед да си топнат и останалата (повече от 2/3) се оставяла в църквата. В същия ден имаше още две кръщенета, не знам какво го правят този хляб.
Кърпи ни искаха две. Една за попа, която аз купувах, беше цветна и една за детето, която кръстницата купува и е желателно да е бяла.
Дара ще е с два тоалета. Първият преди кръщенето може да е цветен, след това се обличат нови дрехи, купени от кръстницата и било хубаво да са бели. Ние решихме само бодито на бебето да е чисто бяло, но за момиченце бяла рокля си е ок.

Общи условия

Активация на акаунт