Пролет идва вече, радва й се ЯНУАРСКОТО човече! (52)

• 63 058
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря ви момичета!  Hug Hug

Елч О, не номер 3 ще има само ако всичко потръгне в Австрия Simple Smile

kakche Какче да, тръгват и двамата на частна ясла в същата сграда където работя, живи здрави. Баща ми ще е с тях докато се адаптират, тук родителя трябва да седи с детето по няколко часа с него докато свикне, увеличават се постепенно часовете на престой. Аз няма как да присъствам така, че...дядо ме замества.

# 76
  • ул. "Мечтание"
Прегръдки на всички, които имат нужда, и на всички, които нямат!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 77
Добро утро на всички!  Hug

Зая, стиснати палци и от мен! И ако ти се стори хубав пясъка, да ми запазиш и на мен една шепа, че такъв сменян по два пъти в месеца не съм яла.  Mr. Green

Какче, хубаво си решила да минете преглед, сега имаш време, после няма да можеш, така че идете. И аз вярвам, че всичко ще е наред.  Hug

Емили, съгласна съм с теб за различните мнения, големи хора сме и съм сигурна, че никой не се обижда. Просто си споделяме.  Wink

Дейзи, много хубава светулка! Браво на нея! Че и артистична!  Hug

При нас нещата се нормализират лека полека, Зори след един ден затишие  в петък пак ми вдигна някакви високи температури, но се оказа, че така протича вируса. Сега още покашля, но поне няма вече Т и съм по-спокойна. Митачето май се размина, щом досега не се тръшна, да не говорим, че го обкашлят и кихат обилно през целия ден.  Mr. Green

Елч, как е певицата?  Mr. Green И мойта иска микрофон, но откъде се купува такова оборудване, не знам...  newsm78

# 78
буби, във всеки детски магазин има микрофони, но мноооого внимавай. аз взех един, дето е без музики, върви само една лека мелодийка в началото и видях, че има копче за намаляване и увеличаване (мноооого търсих такъв). като се прибрах в къщи обаче установих, че се намалява само мелодийката, а звукът от микрофона направо пукаше тъпанчета. 2 дни се притеснявах за съседите...и за менталното ни състояние с мм и после рязко му свършиха батериите. и досега не работят Wink

# 79
ЕлчJoy ! Аз си представях микрофон, който само изглежда като микрофон, в смисъл както едно време пеехме с дезодорант в ръка.  Laughing Не съм си представяла, че пее, а още повече, че излъчва звука на пеещия, това няма да го понеса!  hahaha Ще се огледам за нещо по-безобидно.  Wink

Момичета, да ви питам, има ли сред вас дистрибутор на Аквасорс?

# 80
Буби ако не се лъжа имаше една мама дето наскоро се включи във форума - kolibka ли , нещо от сорта беше... та тя май спомена за аквасорс - дано не греша.

Елч ,  и ние имахме такъв микрофон, но след като свършиха батериите "не можахме да намерим нови същите " и после го ползваме и до днес без батерии.

# 81
буби, и аз така си го представях, ама се оказа, че такова чудо няма  Mr. Green
или са за най-малките с копчета и мелодийки или такива с увилвател, това е положението Simple Smile

# 82
Прегръдки и от нас за всички.
Нощни, Какче, Елч... (и ако има и др.  Embarassed) радвайте се, бременейте, яжте си на воля и всичко ще е наред.
Тути - дано да се съберете скоро - независимо къде. Аз и в палатка мога да живея, ама да сме си заедно.
Зая - успех с работата.
Не ходя на работа, а времето за нищо не ми стига. Децата растат много бързо, а ми се иска да съм непрекъснато с тях. Да не изпусна нищо.

# 83
Момичета , как сте?

Днес нашата принцеса навършва 7 год. - почерпете се.

Ходих да ми разбиват камъка - не усетих никаква болка , а дано и за напред да е така. Сега ще си пия билките и след 1 мес . пак.

Heart Eyes

# 84
Фея, честита ти рожденичка! Да ви е жива и здрава!   bouquet Радвам се, че днес е минала добре твоята процедура, да нямаш повече болки ти желая!

Моята красавица е на гости на баба и дядо, а аз съм с малкия и сме в процес на отбиване. Дано почнем да спим повечко, че много се буди и се чудя докога ще я караме така.  newsm78

# 85
  • ул. "Мечтание"
Фея, честит рожден ден на принцесата ви!  Hug

Пепинка  Hug

# 86
Фея, да ви е жива и здрава и много да ви радва!

Буби, не започна ли да спи по-добре след като проходи? На мен това ми е надеждата. Все си викам, че сега не се уморява и затова не иска да спи, ама кой знае.

Какче, сега ли му го чуха този шум на Вико или по-рано? Навсякъде пише, че много често се чувал след прекарано вирусно заболяване. Нали вие скоро бяхте болни.

# 87
Дейзи, не искам да те отчайвам, но не.  Mr. Green Дано Мирилко почне да спи с прохождането, но при нас не се получи. Сега храня някакви бледи надежди с отбиването да почне да спи.  Rolling Eyes

Пепинка, айде да ни водите на библиотека! Или на куклен театър!  Grinning

# 88
Хей , благодаря ви за милите пожелания - да ви се връща.  Hug

Буби , това с недоспиването не си е работа.  Hug

Къде се изгубихте останалите? Как сте?

Hug

# 89
  • София
Фея, да ви е жива и здрава каката и много да ви радва!  bouquet

Дейзи, скоро чуха шума и педиатърката отбеляза също, че е възможно да е заради заболяванията. Но така или иначе е добре след скарлатина да се направи преглед, та ще отидем и се надявам силно да е фалшива тревога! Praynig

Пепинка, Hug

Буби, успех с отбиването! Дано да е максимално лесно и за двама ви!

Остават ми още 7 работни дни и ги броя, като че ли съм в казармата! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт