Навън топло слънце грее - ОКТОМВРИйче в коремчето се смее - ТЕМА 5

• 22 504
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
Izgrqvashto Slance много брутално си го излъгала... Laughing Аз не смея да се шегувам с такива работи.

Да гадничко си е сигорно но се чудех вчера мног не измислих нищо..И сутрина ми светна но и той не пропусна лошия хумор да се шегува,че ще се прибере сле 1 месец от командировка вече и без тва го няма 3 седмици и още 1 месец е много  Sad Sad Sad

Добре дошли на новите мами и от мен Лека и без проблемна бременост и чакаме все хубави новини  Hug Hug Hug Hug

# 436
Днес уш не бях на работа пък много работа свърших във нас 4 перални 4истене основно прах на всякъде а къщата ни е 130квадрата веранди на всякъде с белина на всякъде и препарати само не ми стигнаха сили за стъкалата ама да чиста докото мога,че ММ Кво го чака не е истина  hahaha hahaha hahaha hahaha newsm17 newsm17 косите ще си скубе като почне да чисти  smile3511 smile3511 да види лесно ли ми е!
Но накрая ще извика чистаачка и няма да чисти познавам си стоката Simple Smile Rolling Eyes

У.К мислех си че отговаряш на лентичката от доло за това попитах нищо здраве да е Simple Smile живи и здрави само :*

# 437
  • при Дядо Коледа
Добро утро!
Добре дошли на новите мами!
Аз отдавна не съм се включвала,но няма и с какво ново да се похваля. Вчера не успях да излъжа никого,но и никой не ме излъга  Laughing Следващата сряда съм отново на преглед. Имам някои нови неразположения- кръв от носа,не тече,но в секрета имам кръв. И някакви странни сърбежи по корема и бедрата,които за сега отминаха. Изкарах си акъла,защото си помислих,че може да е някоя алергия,но нямам никакви обриви. Оказа се,че кожата ми е много суха,започнах да се мажа с много овлажняващи лосиони и зехтин и сега няма проблем.А никога не съм имала проблеми със суха кожа.

# 438
Добро утро, мами! Преполовихме седмицата, така че малко остана!
Искам да ви кажа, че май сънливото състояние почва да изчезва...няколко вечери откарвам до 24ч и се кокоря като бухал...та май минавам в другата крайност  #Crazy
Усмихнат да е денят Ви! Hug Heart Eyes
И добре дошли на новите мами Hug

# 439
  • Бургас
Добро утро мамчета Simple Smile как сте . Аn... и на мен не ми тече а секрета ми е ама това било нормално мн са чувствителни капилярите ли какво било някакви такива. Сърбите кожата не само защото е суха а ми и започва да се разтяга, да порастваш затова ако не си се мазала до сега започвай- че стриите са коварна работа, аз се мажа с едно олио на хип не е против стрии сигурно но овлажнява кожата, само вечер дори се мажа.
Вие освен коремче, паласки нещо има те ли вечЕ? Дето не спортувам нищо мн съм се отпуснала ама неискам да се натоварвам достатъчно в работа го правя....
Izgrqvashto Slance спокойно нищо че си се подвела и аз се подведах но да не сменям по 100 пъти ще питам АГ-то кога ми е термина ориентировачно и тогава ще сменям
Лек ден на всички  Heart Eyes

# 440
 y.k. и аз с олио се мажа само вечер, но мисля да почна и сутрин, като за сутрините някакъв крем ще си купя, че с олиото не става! Аз съм пораснала и на дупе и на кълка...идилияяя пълна  Mr. Green

# 441
florecita какво стана с теб ? Чакаме реакцията на таткото от първоарпилската шега и резултатите от ФМ  Simple Smile

Аз се мажа с бебешко олио, че от този зехтин ми се отрови душата, много на мазно мирише  Confused
Качила съм към 2 кг. като ту изчзват 1.5, ту се появяват  Whistling

# 442
  • Бургас
mv_2014 нормално всяка структура различно понася промените, аз съм нисичка 164 и винаги ако на пълнея качвам на паласки и на бутовете, едвам ги свалих хахахх и забременях А преди да заживеем с моя бях направо скелят....ама годинките си указват влияние-разширяваш ханша , променяш се , здраве да е ще ги свалим като почнем да тичкаме подир бебоците и като имаме безсънни нощи или като нямаме време да хапнем   Party

# 443
Добро утро,
Желая ви един прекрасен ден пълен само с хубави емоции  Grinning

След ФМ на която ходих доста се разрових из интернет какъв трябва да е пулсът на плода през първия триместър, но за съжаление никъде не намерих стойности "от-до". Ако случайно някъде сте срещнали или просто знаете ще съм много щастлива да споделите информацията.

Единственото, което се намира е едно суеверие, че ако е под 140 е момче, а ако е над 140 - момиче. Поредното суеверие. И, че дори акушерките по болниците вярвали в него  Laughing .

# 444
Добро утро мамчета...
Как сте днес,при нас е доста студено,на пък ми е супер мързеливо.Днес сутринта едва си измих зъбите.Така ми се гадеше.
Вчера се срещнах с едни познати и едната бременна в 6 месец,че почнахме да си говорим и едн ме подпита ти пък много знайш,да не си хванала каза и ти,викам да...Половин час не мога да ги убедя ,че съм бременна... hahaha Било първо априлска шега,не ми личало...Което за сега е добре... Wink Laughing
Аз се мажа с бебешкото олио на Джонсън,ама само когато се сетя  Confused Embarassed Мързи ме да си призная честно,особено пък сутрин,където не мога да се събудя 2-3 часа и да тръгна да се мажа...абсурд.Питах в аптеката за стрии и ми предложи на Мустела беше към 40 лв.Викам не,не ...дай нещо друго и ми предложи някакъв лосион,който не му запомнех марката,ама му запомних цената-67лв.  Stop Викам и това не ,яяя отиди и си купи на Джонсън бебешкото олио.Много хора ми казаха,че с каквото и да се мажеш,разположена ли ти е кожата към стрии пак ще имаш.

# 445
А Фъстъче като каза суеверие е сетих...Вчера си стоя и съм си сложила ръката за корема.Някак си тъй ми е удобно...И една ми каза -''Бе не си дръж ръката на корема,ще имаш ранни контракции''  Shocked Викам това са глупости...Някаква нейна колежка ей така все се държала за корема и й казвали ,че не е хубаво ,че ще имала контракции и в 6 месец влязла в болница заради това  Shocked Thinking

# 446
Добро утро и от мен Simple Smile аз съм на корем и на цици крака няма как да направя сега защото на работа е голямо тичане но сигорно от тея 3кг където съм качила 1,500кг са във циците  Joy Joy JoyМного наедряха и аз по принцип съм чашка Д та сега е ужъс чак толкова не искам  hahaha hahaha hahaha ама ММ се радва още повече newsm62
Днес забелязах някакво течение  #Crazy #Crazy #Crazy newsm78 ужъс никога не съм имала лек ден от мен  smile3525 smile3525 smile3525

# 447
Фъстъче на мен ми пускаха сърчице ама къде пише колко му е пулса...гледах снимчиците ама не видях стойности  newsm78
y.k. точно така...няма да го мислим от сега...колкото толкова, после с много воля ще влезем в старите дънки  Mr. Green
 6u6ulina това за пипането на корема съм го чувала и аз...но дали е вярно?!

# 448
  • Бургас
Izgrqvashto Slance ти какво работиш?
А за суеверията.. недейте много да ги слушате нали знаете всичко е на психологична основа....ако мислите за това ще стане , само хубави неща и мисли трябва да имаме през бременността за да върви всичко  Hug Praynig

# 449
Добро утро, момичета !
Вчера цял ден мисля как ще го метна моя мъж, но като си видях малкото чудо на екрана, забравих за всичко и на излизане от кабинета само му подадох снимките и избягах към лабораторията да ми взимат кръв...  Laughing
За сметка на това майка ми решила да му каже, че е момче (той изгаря за момиченце) и му съобщила
"Честит син !"
Той се ококорил, казал
"СИН  Shocked"
И си взел телефона да звънне и зарадва всички... Добре, че му честитила 1-ви Април навреме, преди да разкаже на цялата фамилия, че ще имаме син  Joy ...
Та общо взето МОЯ пъклен план се провали... Но пък не съжалявам - това което видях вчера е магия...  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт