Навън топло слънце грее - ОКТОМВРИйче в коремчето се смее - ТЕМА 5

• 22 506
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
  food010  food010Добро Утро от вчера вече се мажем по коремчето една приятелка е бремена със близнаци или две дивачки както ги нарича инвитро са много истрадахга те но това за друг път та тя е във 7 месец вече ползва един крем против стрии и ми го препорача не се е нацепила грам а тя милата 47кила и сега е 56 и един корем отпрала няма да ви казвам...
Та въпросния крем си го взех струва 27 евро и останах впечатлена колко бързо попи във кожата докато намажа корема и докато намажа гърдите вече бях готова да си лягам беше попил Wink Wink

Просто споделям инфо а като отидох във аптеката то има цяла серия за коса за лице за тяло за много неща но доста скъп продукт...Надявам се да остана доволна и аз! Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 616
добро утро и от меен  Hug
при мен апетита се върна с пълна сила,вече не ми се гади, хапвам си всичко.. не знам да се радвам или не  ooooh! вече се замислям за някакъв спорт да започва,че бутчетата растат, а съм луда на тема тяло и спорт!

# 617
http://www.naturalebenessere.org/mothers-and-children/linea-mamm … mark-cream-150-ml

това е кремчето не знам защо във горния пост не ми го отвори  newsm78 newsm78 newsm78

# 618
Предложеня за име на новата ТЕМА ? ooooh! ooooh! ooooh! newsm78 newsm78 newsm78

# 619
Здравейте и от мен, момичета !
Днес е прекрасен слънчев ден...  smile3525 newsm68

Ето две предложения за новата тема и от мен:

Априлски птички пеят, малки ОКТОМВРИЙЧЕТА в коремчето дивеят.

Априлски цветенца цъфтят, ОКТОМВРИЙЧЕТА в коремите растат.

# 620
Шантал нещо май съм изтървала - как ще си рискуваш здравето? с нормално или със секцио? нещо съвсем не разбрах...
Skeila и аз съм с ноемврийче 2012 Simple Smile добре дошла Simple Smile
аз да си кажа за раждането - не знам дали съм споменавала - родих нормално и на следващия ден бях готова да си ходя в нас.. около 7-8 дена ме болеше Д-то ама то нормално - бях с вънно и вътрено разкъсване.. от раждането помня, че най-силно ме болеше когато се показа главичката на бебето, но аз съм много дребничка и беше нормално.. 2 часа след като я родих вече бях забравила за болките.. и раждах без упойка - така, че и там има вариант за обезболяване.

# 621
Здравейте, мами.

Напоследък все трябва да ставам рано - вчера за ЖК,а днес за изследванията на хормоните. Ужаааааааааас, в тоя Бодимед чакането е адско.

Моля ви, стискайте ми палци резултатите да са добри да не се филмирам, че мога да откача вече. Следобед трябва да излязат

На всичкото отгоре вчера след ЖК като слязох в лабораторията някоя то сестрите ми е затрила едното направление и гледам аз резултати - ХИВ - отрицателен, Хепатит - отрицателен....и гледам няма го изследването за васерман- изпаднах в тих ужас....и не толкова тих после. докато разбера,че въобще не е пускано. сега сигурно моя доки ще ме накара да ходя да си го платя...иди обяснявай,че не съм го изгубила аз.

Едно предложение за нова тема и от мен.

Вече сме във втори триместър, момичета и очакваме с нетърпение да разберем пола на нашите ОКТОМВРИЙСКИ мъничета  Grinning

# 622
Готово, момичета Simple Smile Имаме си анкета - гласувайте смело  Grinning

# 623
Iv_d много гадно това,мен както ме ''тресат'' хормоните и крещя за щяло и нещяло такъв скандал щях да вдигна...Ей сега се разкрещях на един дядо..Питам го кой вход той ми вика 4-тия ,абе викам коя буква е.той 4-тия ,бреее изкара ми нервите... #Cussing out
А как съм гладна вече ....

# 624
  • Бургас
хайде мамчетаааа наближава края на работния ден Simple Smile)))))))))))))))))))))  Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party

# 625
Моите и двете раждания бяха по естествен начин без упойки,без нито един шеф.Изживяването наистина е несравнимо.Забравя се и болка и всичко,като погледнеш малкото човече,което е излязло от теб. Дай Боже и това раждане да ми бъде такова.

# 626
...и давам началото на уикенда!  smile3521 newsm18
Приятна почивка, мамчета и да се поглезите на половинките   loveuuu

# 627
Уф аз имам още час и половина... Confused

# 628
  • Бургас
6u6ulina при вас как е времето тук е адската жега!!!! дано събота и неделя пак да е хубаво   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 629
y.k. уж пече ,ама духа вятър.Аз съм си пуснала щорите тук ,че пече точно на среща ми,а сутрин в офиса е адски студ... даже си пускам още духалката... Laughing
Нямам търпение да свършва работния ден ,че ми писна да се занимавам с идиоти...

Общи условия

Активация на акаунт