Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLII

• 64 160
  • 727
  •   1
Отговори
# 675
Скрит текст:
Аз пък толкова му се възхитих, че не можа да излъже. Няма бяла, пембяна лъжа. Лъжата си е лъжа. А и в тази ситуация, не е като да пуснеше лъжа на дете, че ще му купи колело. За кво да ѝ даваше празни надежди, тази после щеше да го задуши като питон. Абсолютен пич!!!

# 676
Скрит текст:
Аз пък толкова му се възхитих, че не можа да излъже. Няма бяла, пембяна лъжа. Лъжата си е лъжа. А и в тази ситуация, не е като да пуснеше лъжа на дете, че ще му купи колело. За кво да ѝ даваше празни надежди, тази после щеше да го задуши като питон. Абсолютен пич!!!

+1. Това, че пое отговорност за постъпката си беше повече от  достатъчно, нямаше нужда от допълнително напудряне на действия  му.

Последна редакция: вт, 08 юли 2014, 08:05 от Криста

# 677
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Явно аз съм по-мека, стори ми се не особено човечно Laughing. На мен и други неща не ми допаднаха в героя, не успях съвсем да го харесам.

# 678
http://www.imdb.com/title/tt2278388/?ref_=nv_sr_1
The Grand Budapest Hotel
Наканих се и аз да го гледам, всички небесни тела бяха в подходяща конфигурация, толкова любимци на едно място, направо ме беше страх да не ми дойде в повече. И така стана. Не знам къде мернах, че бил "лек и приятен"...
Мен направо ме смаза, толкова зле се почувствах накрая. Така гадно ми ставаше, като четях Параграф 22.
Един час "Аху, Ихи" и после -рев.(Хараса ми филма, просто ми беше много натоварващ.)
После се възстановявах с Матриците.  Grinning Искам новииии! Хайде пак да снимат!

# 679
  • срещу двата комина :)))
мале, аз пък много се забавлявах с хотела, голям смях падна  Joy

# 680
И аз Blush

# 681
  • Belgium
Аз също го имам за лек и забавен хотела  Grinning

А почнах да го гледам с голям скепсис.

# 682
Да, и аз се смях много и се забавлявах искрено на веселите обрати, диалога, нелепите лирични отклонения, мустаците на Ейдриан и пр. и пр. И така жизнерадостно си се хилех, точно затова накрая все едно ме хлопнаха с мокър парцал и ми дойде много изневиделица
Скрит текст:
като го извлякоха от вагона да го застрелят като куче, вънка, на студа!
И после само дзяпах тапета и си бършех носа с ръкав... 2 часа някъде. А точно тоя момент никъде не го дават, а на мен ми се е набил в мозъка точно той! Много странно... А пък и после цялостната атмосфера на края на филма много ме потиска. Упадък, социализъм... и Джуд Лоу като знаем, че и той ш'си тегли куршума в Южна Америка. Депресиращ е този филм, подмолно депресиращ.  Crossing Arms

# 683
... и Джуд Лоу като знаем, че и той ш'си тегли куршума в Южна Америка. Депресиращ е този филм, подмолно депресиращ.  Crossing Arms

Това как го разбра  Crazy
В началото на филма (след въведението с девойката на гроба на "Автора") Том Уилкинсън е всъщност остарелия "Автор", който разказва лично историята от книгата си, докато внукът му тича около него и т.н. Да, накрая на филма младият "Автор" (Джуд Лоу) споменава, че заминава за Южна Америка, но самоубийство ?... Аз ли нещо не съм разбрала...

# 684
Филмът е вдъхновен от живота на Стефан Цвайг. Той се самоубива в Южна Америка (жена му също), ужасен от случващото се в Европа.

# 685
Филмът е вдъхновен от живота на Стефан Цвайг. Той се самоубива в Южна Америка (жена му също), ужасен от случващото се в Европа.

Да, права си, като че има такъв подтекст в действията на "Автора"...  Thinking Аз видях, че филмът е вдъхновен от произведенията на Стефан Цвайг, но бях пропуснала автобиографичната нишка

# 686
  • Belgium
Гледах A Million Ways to Die in the West (http://www.imdb.com/title/tt2557490/?ref_=nv_sr_1) и направо се чудя защо си го причиних. Дебелашки хумор, залагащ на ебавките, свързани с физиологичните функции на тялото и най-вече отделителните такива.

Това го слагам в скрит текст не, защото е спойлер, а за който не му се чете натурализъм  Laughing
Скрит текст:
Сране в бомбе е висшата форма на естетика във филма

Това че участва Чарлийз Терон да не ви подлъгва, нищо не спасява, а Аманда Сейфрийд гледа все така тъповато, добре че няма особено много реплики във филма. С две думи филмът е тотална щета.

И сега една молба след големия хейт - някой да е мяркал из торентите Words and Pictures (http://www.imdb.com/title/tt2380331/?ref_=nv_sr_1) с Клайв Оуен и Жулиет Бинош? Умирам да го гледам  Praynig

# 687
И аз, дебна из сайтовете за онлайн-гледане, но досега не ми е попадал.

# 688
Аз дебна за Lunchbox ... Някой да го е мяркал из торентите и ако да, то къде?  Thinking

# 689
  • Belgium
Миж, виж го този рилийз дали е читав: http://thepiratebay.se/torrent/10219087/The_Lunchbox_2013_720p_B … y_DD5_1_x264-HiDt

Общи условия

Активация на акаунт