Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLII

• 64 779
  • 727
  •   2
Отговори
# 495
  • срещу двата комина :)))
Godzilla - невероятни ефекти, сладък Арън Тейлър Джонсън и титаничен Браян Кранстън. Иначе все старата Годзила, нищо ново  Joy

James Dean - хареса ми много филма, не бях запозната много с живота на Дийн и ми беше интересно. Франко се справи чудесно, хареса ми да го видя в нещо различно, освен в хилядите селфита с които ни залива напоследък  Wink

X-men:Days Of Future Past - наистина филма е много добър, содта по-добър от предишните. Постарали се бяха всичко да е изпипано, историята беше интересна, а както вече си знаем актьорите са перфектни. Новите попълнения вкараха глътка въздух и свеж хумор. Препоръчвам не само на фенове на комиксите  Peace

# 496
  • София
Гледах "22 минути",руски филм,базиран на истинска история.Хареса ми,най-вече,защото е 75 минути като времетраене  Wink

# 497
  • вятър в маслините, вятър над хребета
The Life Aquatic with Steve Zissou- изключително идиотски и изключително приятен. Само мога да си представям как са се забавлявали звездните актьори, тичайки по водолазни костюми и с пушки из калта, гонейки трикракото куче Joy.
Стигам до извода, че филмите на Уес Андерсън са така потресаващо смешни заради безумното съчетание на каменна сериозност на физиономиите при актьорите с невероятна абсурдност при репликите и ситуациите. С други думи, точно нещото, в което Бил Мъри да бъде във вихъра си- и той е! Както и Оуен Уилсън, и и Дефо, и Бланшет (прекрасна, прекрасна Heart Eyes), и всички останали.

п.п. 1. негърчето, което мъчеше класиките на Бауи, беше невероятно добро решение Joy

п.п. 2. както и поделянето на финалните кредити между него и оригиналът. Поздрав Party

# 498
 Laughing УА си е създал един специален вид отперени идиоти, негова запазена марка. Чисто американска олигофренийка (с най-добри чувства).

Гледах Екс мен. Доволно за жанра. Доволно Фасбендър. Наби ми се под клепачите от четвъртия ред.    ooooh! Защо изобщо има седалки толкова близо пред, или по-скоро под, екрана?!

# 499
  • Там, където ме обичат
Гледах "22 минути",руски филм,базиран на истинска история.Хареса ми,най-вече,защото е 75 минути като времетраене  Wink
И аз го започнах, но ми се стори малко нелогичен и леко наивен.
Щом е по истински случай, ще му дам още един шанс.

# 500
  • София
Ами да,наивен е,но на мен ми хареса.Взеха им ролята на американците,да са най-великите.Тук,руските спец-части са номер едно Wink

# 501
  • София
Споделям мнението на Mrs.Turner по-горе за X-Men: Days of Future Past  Simple Smile
Хареса ми всичко във филма, при все, че не съм от големите почитатели на комикси, но на този бях гледал предишни епизоди...Единственото ми разочарование бе, че го гледах на 4DX  #Crazy
Това друскане, ръгане и поветряне не мога да преценя до колко подсили ефектите, но със сигурност излезнах от залата някак изморен от непрестанното физическо напрежение и люшкане...

Изчаках да минат надписите, за да видя редовния малък трейлър препратка към следващ комикс и кадрите бяха ултра зарибяващи за любителите на жанра Simple Smile  Party

http://www.youtube.com/watch?v=CRMLxUF-BC4

това успях да намеря - качеството не е добро, но всъщност сцената е много внушителна от голям екран или поне на мен така ми въздейства силния контраст между изпадналите в транс молещи се, докато на заден фон Хеопсовата пирамида се строи от зловещи свръх сили...  Twisted Evil

# 502
Салонът беше пълен, накрая почти всички останахме и почетно изчакахме да се източат надписите (видях едно българско име:) ) за тези няколко секунди тийзър Simple Smile))

# 503
Гледах "Enemy"; изключителен филм.

# 504
  • в морето до колене
И аз да почетвъртя за Х-МенитеGrinning
Както има един лаф тук - отидох да го гледам от чисто хормонален интерес. 
И хич не останах разочарована! Heart Eyes И наистина си струваше гледанет не само от тази (иначе никак немаловажна  Wink) гледна точка.

Новите попълнения вкараха глътка въздух и свеж хумор. Препоръчвам не само на фенове на комиксите  Peace

Филмът има значително по-малко екшън-сцени и разрушения от други комиксови филми. (Което аз го отчитам като плюс.) Основната му сюжетна линия е сай-фай - пътуване във времето (честно казано, не знам дали няма пробойна тук - ама ми беше прекалено забавно, за да се замислям). На моменти се превръща в чиста проба политически трилър. А понеже актьорите са наистина добри, емоционално-психологически всичко си му е място, като в редова драма...

Тези, които ме познават в подфорума, знаят, че последният комиксов филм, за който съм писала, беше "Авенджърите". Който ми беше и първият филм, гледан на 3D изобщо.  Grinning
Защо го споменавам, ли? - Ами днес четох, как в някакво интервю МакАвой твърди, че Х-Мените като нищо ще победят Авенджърите, ако на МАРВЕЛ някога им хрумне да ги "сборят".  Mr. Green
Е, за героите от комиксите не мога да кажа, но като филмова продукция наистина го правят с този филм.  Party
Като цяло филмът е два часа истинско качествено забавление. Казвам го и аз като НЕ-фен на комиксови филми.
А героят на Еван Питърс беше наистина най-забавната част от целия филм.  Joy

Хехе, Тина - и аз изчаках чинно тийзъра (ама половината зрители си излязоха - или не знаеха, че има такова нещо, или не им се чакаше) и се заглеждах по титрите... и видях длъжност Head cutter  hahaha
А, и още - явно Хю и Джен ги броят за "звездите" на продукцията, щото май само те двамата имаха лични асистенти. Но за това не мога да се закълна - явно ще чета пак титрите като излезе торент.  Crazy

Последна редакция: ср, 28 май 2014, 00:16 от мячик

# 505
Само ми разпалвате и без това огромното желание да гледам "X-Men: Days of Future Past", едва ще издържа до довечера. Като почитател на комиксовите филми и специално тази поредица сигурно ще изляза от киното с убеждението, че това е най-великият филм евър. hahaha Браян Сингър явно ще трябва доста да се потруди ако иска третата част да надмине втората.

Ами днес четох, как в някакво интервю МакАвой твърди, че Х-Мените като нищо ще победят Авенджърите, ако на МАРВЕЛ някога им хрумне да ги "сборят".  Mr. Green
Е, за героите от комиксите не мога да кажа, но като филмова продукция наистина го правят с този филм.

Скрит текст:

hahaha

Те и по отношение на рекламната кампания оставиха Авенджърите на второ място. За Х-мените МАРВЕЛ направиха най-огромната до сега реклама за филм, която почна още от миналото лято и завърши със седем премиери на пет континента.

# 506
  • срещу двата комина :)))
мячик, мисля, че и Фасчето имаше асистент, но само Хю имаше личен треньор  Joy аз видах длъжност Head ager  hahaha

# 507
  • в морето до колене
... но само Хю имаше личен треньор  Joy

Да ти кажа, заслужил си е парите - дори само заради перфектната мускулатура в този незабравим кадър пред огледалото!   Blush  Heart Eyes 
В първия момент чак се засъмнявах, дали не е произведение на отдела за визуални ефекти. Mr. Green

# 508
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ммм, най-накрая да се чуе нещо и за Хю, чак се чудех само аз ли съм повредена и въобще не ми и хрумва името Фасбендър във филм с Джакман по железни нокти Crazy
А, и като се говори за асистенти- каква е логиката само Макавойче да няма, и то си ни е звездно, милото Crossing Arms?

# 509
  • в морето до колене
И аз не виждам логика, Джой. Да не говорим, че такива звезди като двамата сърове май също нямат.  Rolling Eyes Затова казах, че не съм сигурна, дали съм видяла правилно, или съм изпуснала нечий асистент.  Mr. Green

Между другото, ноктите на Хю още не са железни през 70-те.  Whistling
Иначе в моята лична мотивация Фасът с капела и тъмни очила държеше 90%. Останалите 10% се държаха на цветните ризки на Хайме.  hahaha

Но въпросът за хормоналните ми мотивации май трябва да си го пренеса в другата тема. Макар че и тук си е на място - определено си е легитимна причина да го препоръчвам филма.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт