Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLII

• 64 152
  • 727
  •   1
Отговори
# 705
  • Once there was a Hushpuppy...
И аз най-после нещо да гледам, което започвах 2 пъти и все отлагах Laughing
Гранд Хотел Будапеща - филма е забавен, друго не се сещам какво да кажа за него.И препоръчвам за запълване на време Peace
Ако може, да ми кажете какъв жанр са подобни филми Praynig newsm78
Прилича ми, като стил на Великият Гетсби - нещата са пресилени, забързани, въпреки времето си, поднесени комично и фантастично Grinning, а и този Великата красота ми прилича на тези, също жанрово Peace Дали може да се каже, че са фантастика, май не е съвсем точно.... Thinking

# 706
Гранд Хотел Будапеща -
Ако може, да ми кажете какъв жанр са подобни филми

Жанрът е "Уес Андерсън".  Grinning 
Съответно, Гетсби ще бъде Баз Лурман...

# 707
  • на изток от рая
Благодаря много за препоръката на Гранд Хотел Будапеща. Богата, наситена картина, с изпипани детайли, повечето от които с едно гледане съм сигурна, че не успях да обхвана. Беше истинска наслада. Всеки жест, физиономия, поглед...безкрайно изразителни.
Благодаря и за името на режисьора, за когото потърсих инфо и попаднах на ето това: http://www.goguide.bg/revu/854-5-FILMA-NA-UES-ANDERSYN-KOItO-tRIaBVA-DA-VIDISh  за такива като мен, които сега го откриват.

# 708
  • вятър в маслините, вятър над хребета
X-Men: First Class и X-Men: Days of Future Past- докъде стига човек, когато има много работа, но много, много го мързи Joy. Та- две вечери, два къде изгледани, къде проспани комикса. Първият се ядваше докъм половината някъде, след това стана само пуц-трак, вторият започна ударно с огромна доза патетична музика и хвърчащ метал и беше зле от първа до последна минута. Като цяло- третата част и с гола цяла света троица (Хю, Макавойче, Фас) да ми я изрекламират, пак няма да си я причиня.

(между другото, явно някъде или съм премигнала, или съм придрямала, защото обещания Джакман само по парфюм така и не го видях #Cussing out)

# 709
  • срещу двата комина :)))
X-Men: First Class и X-Men: Days of Future Past- докъде стига човек, когато има много работа, но много, много го мързи Joy. Та- две вечери, два къде изгледани, къде проспани комикса. Първият се ядваше докъм половината някъде, след това стана само пуц-трак, вторият започна ударно с огромна доза патетична музика и хвърчащ метал и беше зле от първа до последна минута. Като цяло- третата част и с гола цяла света троица (Хю, Макавойче, Фас) да ми я изрекламират, пак няма да си я причиня.

(между другото, явно някъде или съм премигнала, или съм придрямала, защото обещания Джакман само по парфюм така и не го видях #Cussing out)

попремигала си явно  hahaha

# 710
Кажи къде да го очаквам и ще превъртя стрийма отново Blush Heart Eyes

# 711
Джо, забранявам ти повече да гледаш комиксови филми! Naughty

# 712
  • Belgium

И не ти се е набил под клепачите?  smile3544
Почвай да гледаш отначало  Whistling

# 713
Джо, забранявам ти повече да гледаш комиксови филми! Naughty
Само "Син сити"-то ще насиля още и спирам Blush.

Лу, тцъ, не си го причинявам, дори и да ми слезе от екрана и да ми се паркира в креватчето волверинът- само по парфюм Mr. Green

# 714
Само "Син сити"-то ще насиля още и спирам Blush.
Не се насилвай, няма смисъл, няма да ти харесат. А и само ги хабиш.  Mr. Green

# 715
 Mr. Green
(аз и не очаквам да ми хареса, очаквам Джоузи по костюм Wink)

# 716
  • Ямбол
Гледах Amiche de morire . Очаквах забавна италианска комедия, но нещо не ми се получи - не схванах хумора.  Rolling Eyes Много слабо кино правят италианците последните години, поне според мен.

# 717
  • Once there was a Hushpuppy...
http://www.imdb.com/title/tt2058107/ - The Railway Man

Много ми хареса филма! И го препоръчвам.
За мен това беше много добре поднесен биографичен - военен филм.Историята е показателна най-вече за това, че в човек могат да съжителстват едновременно омразата, страха и силата, любовта, опрощението...
Скрит текст:
Впечатляващо много изводи може да си направи човек, докато го гледа. Моите мисли тръгнаха в посока самотата и липсата на нежност и любов. И това как от тази липса човек се затваря и тъпче на едно място. Съжалявам, че ще използвам клише, но наистина любовта дава криле на човек. Няма граници, нито мислени, нито реални, които да спрат човек да мечтае, да обича и иска да живее. Всичко това дава нов живот на хората, а за съжаление войната и ще намеся болестите са нещото, което отнема надежди.Отнемат и прегръдки на любим човек...
И за прошката мислих, и за силата да превъзмогнеш белезите от войната.И за това, че с добро човек би могъл да постигне винаги повече, с прошка би могъл да живее в мир със себе си. Все неща, които в днешно време сякаш остават на зад, или просто не се говори много.

# 718
The Bone Collector - http://www.imdb.com/title/tt0145681/?ref_=ttmd_md_nm

този е интересен

# 719
Transcendence
Като се чу за този филм преди година и нещо, бях настръхнала в адско нетърпение да го гледам. После излезе по кината, а на мен някак вече не ми беше мерак. Явно съм подозирала нещичко, понеже снощи го видях най-накрая и ми се стори някак... никакъв. Общо взето не ми пукаше ни за влюбената дама (тая Хол как може да е толкова противна смесица между Кравка и София Копола, акълът ми не го побира Tired), ни за романтичния компютър, ни за агентите и учените, и активистите, и зомби-киборгите, всичките ги гледах с равна апатия. Наличието на двама изключително любими актьори в каста не помогна особено, понеже единият се разхождаше по екрана с очевадно отегчение, а другият имаше едва ли не най-патетичната роля, та общо взето и двамата изпълняваха успешно единствено функцията окоплак (да не говорим пък колко потресена бях да чуя точно от Мърфи сакралната и сакрално тъпа реплика "We need to call Washington"). Като цяло- филм, който съвсем скоро ще забравя, добре, че не се прецаках да платя кино-билетче.

Общи условия

Активация на акаунт