Любители на Котки - тема 83

• 46 462
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
adelinda,имаме минимум 15 женски котки край блока.Отдавна съм се отказала да им търся дом.Раждат постоянно и са много.Много ги изживявах нещата,но свикнах.Хората са добри,хранят ги и затова се събират всички котки от квартала.Жената,която чисти входа предния път прибра същата котка да роди в тях.Качила се с нея.Невъзможно е да хванеш някоя и да я заведеш на доктор.Дано не се налага.Дават да ги милваш,но просто полудяват,ако решиш да я вземеш на ръце.Имаше едно мънинко без оченце,колко се мъчих да го хвана.Имах спринцовка с антибиотик за оченце исках да капна мъничко,ей не можах.Сега си е добре,вече е голямо,но без оченце.Бяха кастрирали няколко миналата година по някаква европейска програма.Но са много,все има по някоя,която виждам за пръв път.Поне котенцата са при майка си,само това ме успокоява.

# 481
Ето моментална снимчица на Зара. Вече се махнахме от дивана и се качихме на масичката.  Crazy

Голяма красавица. Много ми прилича на една моя Сузи. Бях си я донесла от Сибир. Разкошно коте. Първо живя в апартамента в София/ никога не е правила бели/ ,после на село при баба. Като ходехме на риба на Доспат я взимахме с нас. Играеше си с катериците .Обожаваше да яде краставици.

# 482
Вела. Hug Обича да яде краставици? Rolling Eyes

# 483
  • София
.Обожаваше да яде краставици.

И Мацо много обичаше краставици.  Grinning 

# 484
Зара се събуди,отиде на катерушката и заспа. Flutter Моментална снимка:

# 485
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Зара се събуди,отиде на катерушката и заспа. Flutter Моментална снимка:

Мързелана!  Laughing Laughing Laughing Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 486
  • гр.Варна
Ооооооооооооооо,голяма красавица е .  bouquet И моят Лъки е такова пухче,но е чисто бял.

# 487
Скоро ще спра да давам снимки и изобщо да влизам в сайта,защото напоследък имам доста работа. Утре цял ден може да не давам снимки. Simple Smile Хайде аз ставам да поработя. После ще ви дам информация как е и какво прави Зари. Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 15:16 от Веси.

# 488
tyzarka, тези организации имат кампании за безплатни кастрации . Това с болното оченце е заразно и ще ражда или прави болни котета, също ще заразява.

# 489
  • Варна
То няма оченце.Не знам какво точно му е имало,но всичко е зарастнало.Като мъничко му имаше нещо и си го държеше притворено.Сега няма оченце.Голямо е вече,мъжко е мисля.Бяга,скача,играе,но е невъзможно да го хвана.
Слязох да видя майката.Много е горда и доволна.Котенцата са 5,а не 4.Или е родила още едно,или аз толкова съм ги изброила.Хапна доста шунка,гранули,пи вода,ляга по гръб да я милвам и мърка.Котенцата сучат здраво,идилия  Simple Smile
Как е родила една капка кръв няма никаде.Сухо е губерчето и калъвката.Завих я,да си мърка.Топличко е.Снощи мислех бутилка с топла вода да и сложа.

# 490
Наистина са много чисти животинки! Аз съм присъствала на 5-6 раждания на предната ми маца - тя искаше да ражда при нас, вкъщи, на леглото (Heart Eyes милата, колко е била привързана към нас), та всичките й раждания бяха при нас, само й постилахме някакво одеалце, което след това да изхвърлим, въпреки че почти нямаше мръсно-те си изяждат всичко, което изхвърлят при раждане-било полезно Peace

# 491
Събудихме се.  Simple Smile Сега ядем.  Laughing

# 492
Налегнаха ме спомени...колко е хубаво да има малки котенца около теб! Освен че раждаше при нас, носеше котенцата да спат или в моето легло, или в леглото на сестра ми. Те бяха в горната част на леглото, аз бях в средата на леглото, а краката ми-на една табуретка. И сутринта се будех със заспали бебенца в лицето ми...а как хубаво миришеха само newsm76

# 493
Налегнаха ме спомени...колко е хубаво да има малки котенца около теб! Освен че раждаше при нас, носеше котенцата да спат или в моето легло, или в леглото на сестра ми. Те бяха в горната част на леглото, аз бях в средата на леглото, а краката ми-на една табуретка. И сутринта се будех със заспали бебенца в лицето ми...а как хубаво миришеха само newsm76
Когато Зари беше мъничка не знам защо,но миришеше на сено.  Joy

# 494
  • Варна
Да,моята Клела роди при мен в леглото.Аз спя много дълбоко и нищо не съм усетила.Събудих се сутринта от някакво писукане.Имаше малко кръв по мен и котенца около мен.Тя ги носеше котенцата едно по едно при майка да ги пази и си отиваше да яде,да пишка,да се разхожда.И трите пъти при нас роди.От едното котило имаше специално отношение към едното котенце и си го оставихме Мишленцето.Спомени,спомени...много ми липсват  Cry

Общи условия

Активация на акаунт