Любители на Котки - тема 83

• 46 563
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
pars, нямам представа какво може да е, нямам много опит, дано не е нищо сериозно.
Аз също съм за кастрацията, нашият котаранчо е още много малък, но да ви кажа от сега се притеснявам.
Колкото повече расте, повече пощурява, цяла нощ търчи като луд върху спалнята, по коридора, вратата на детската я затварям, защото ходи да се закача с децата и ги събужда.
Като станем вече е много гладен и после заспива... Grinning
Ето една снимка от тази сутрин

# 376
  • Варна
Момичета много ви благодаря за подкрепата и за милите думи за моето съкровище  Hug
Цяла нощ не съм мигнала,гушкахме се и мъркахме.Така е гладен горкия направо не знае какво става.Купичките му винаги са били пълни и сега гледа на там,гледа мен и мяука.Дърпа ме за ръката.Към 8 часа гризал едно цвете от глад  Rolling Eyes
Да минава и заминава,че ще луднем от притеснения  Praynig

# 377
Ето го моето Лъки от 130 грама до 6 килограма  Laughing
http://planeni82.snimka.bg/animals/l-ki.811672

Момичета,защо казвате,че не е хубаво да се дават само гранули на котарак.Докторът каза,че няма проблем важното е да са висок клас.Опитвам се да му давам различни неща,но нищо не иска.Пилешко,риба никаква,свинско.Като беше по-малък обичаше пилешка супа без подправки сега не близва.Консерви и паучове пък направо ги заравя и се обръща възмутен Laughing

ЕлектраElektra,не маркира,само мяука и прави секс с една голяма плюшена играчка(снахата)  Mr. Green Води ни я и в леглото да гледаме  Party
Иска да излиза навън.Приятелят ми му купи каишка през врата и кръста.Много се кефи на разходка на площадката на етажа.Притесненията ми са следните:да не скочи през терасата,да не започне да маркира и да е късно за кастрация.Док.каза колкото по-рано,толкова по-добре.И аз много мислих,според приятеля ми измъчваме животното така.Сутрин ме събужда мърка и ръмжи,захапва ме по ръката и...Мъчи се милото.Много ме е страх да не съжалявам след кастрацията.Дано мине успешно  Praynig

Направо не мога да повярвам. Моят Дзагис е пълно копие на Лъки. А това, което си написала, все едно аз съм го писала. И аз още се чудя за кастрация, защото слънчицето не маркира, ужасно обича и се разхождаме всяка вечер на площадката в блока (тя е голяма). И мойте притеснения и чудения относно кастрацията са същите. Ето снимка (ама тук е по-малък)

# 378
  • на морето
Здравейте писета и мацки !  Hug
Не съм се мяркала насам от ... преди Христа ,май .... Thinking Thinking Thinking

Като за начало малко данък ...

Много е интересно като работи пералнята ...

А това са новите гостенчета -една цяла фамилия

- Кира
- сестричката й Кити и мама Кали

pars, много е трудно така да се даде диагноза какво му е на Лъки .Щом повръща , не яде и е отпаднал  не е на добре работата . Котките при повръщане бързо се обезводняват . Повръщането и отпадналото състояние малко наподобяват някакво натравяне . Вероятно предположение е да не би да е близал някакъв препарат или пък да е дъвкал някое растение във вас / ако имате такива / . За предпочитане е по най -бързия начин да го заведете на лекар . Даще още снощи е трябвало да го направите ,след като сте го заварили пак в това състояние .Не искам да те плаша / щом до сега е оцелял  -ако е натравяне то , ще е леко / , но времето е винаги от значение .Колкото повече се бавят нещата , толкова по -неприятни последици може да има .
Стискам палци да се оправи момчето , да му мине бързо !  Пиши какво е станало .

# 379
  • Варна
Kalinass,не виждам снимката  Laughing
pars,наистина трябва бързо да го заведете щом не дава да го пипате по коремчето.Няма да предполагам какво може да е,но бързо действайте или поне се обади по тел. на доктор.Дано нищо да му няма.

asha,колко много писанки за мачкане.Голямо богатство си имаш Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 09:47 от tyzarka

# 380
  • гр.Варна
Не вярвам да се е натровил,всички препарати стоят в шкаф,до който няма достъп.Цветята ми никога не е докосвал.Понеже съм много притеснена ,звъннах на нашия лекар и той спомена ,че може да е бъбречно-каменна болест. #Crazy Разбрахме се след работа да го заведа.

# 381
# 382

тук е още по-мъничък

# 383
Имам една молба . Някой с прилични познания по немски да ми преведе кратко текстче , за едно котенце , за да може да се публикува за осиновяване в Германия . Разчитах на една позната/приятелка , но тя има лични проблеми и го забави доста , а времето минава и котето расте . Безплатно , благодаря предварително.   bouquet

# 384
  • Варна
Kalinass,наистина много прилича на Лъкито,душичка  Heart Eyes
Заведох го.Сложиха го в клетка и му настръхна опашката.Много го е страх миличкия,мен още повече.Сега ще чакам обаждане да си го прибера  Praynig

# 385
  • гр.Варна
Момичета,понеже ще го водя на лекар довечера,исках да ви питам -режете ли ноктите на сладурите? Понеже на мен ми е жал ,ще помоля доктора да го направи.

# 386
Имам една молба . Някой с прилични познания по немски да ми преведе кратко текстче , за едно котенце , за да може да се публикува за осиновяване в Германия . Разчитах на една позната/приятелка , но тя има лични проблеми и го забави доста , а времето минава и котето расте . Безплатно , благодаря предварително.   bouquet
ако не е нещо много сложно, мога да помогна, оправям се горе-долу разговорно с немския, изпрати ми го ако искаш текстчето на български на ralitzarouseva@abv.bg

# 387
Kalinass,наистина много прилича на Лъкито,душичка  Heart Eyes
Заведох го.Сложиха го в клетка и му настръхна опашката.Много го е страх миличкия,мен още повече.Сега ще чакам обаждане да си го прибера  Praynig
ох и моя го е много страх от излизания на вън, добре, че на връщане беше упоен и спеше, стискам палци, всичко ще е наред, ще видиш.
Аз нокти никога не съм рязала и не режа, не виждам смисъл.

# 388
  • Варна
Дано всичко да е наред  Praynig

pars,аз си му режа ноктите без проблем.Ако ти е жал дай на доктора.Важното е да не се стресира първия път.Аз си го гушкам,галя го,приказвам му и като игра се получава.Дава без проблем.Режа само малко връхчетата, защото много дере ако са дълги,когато си играем.

# 389
ако не е нещо много сложно, мога да помогна, оправям се горе-долу разговорно с немския, изпрати ми го ако искаш текстчето на български на ralitzarouseva@abv.bg

txtloves newsm76 Two Hearts

Мерси много ,пращам  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт