Домакини 34 / пукна пролетта и се задава веселба

• 42 199
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
  • Fort Worth, TX
Да, гипсов.Всъщност, ако смята , че може да се оправи с патерицата дето ще ни донесат утре ще излиза. Mr. Green

# 361
  • при късмета
В болниците слагат гипс, че е най-евтино и върши много добра работа да държи глезена на 90 градуса. Има едни кори, които са всъщност шини. Много са леки и с тях се ходи спокойно. Алуминиеви с облицовка, стягат се една за друга с каишки. Има няколко модела. И обувки се обуват в/у тях. Не знам дали си заслужава да се взимат за 10 дни, около 50 лв. са най-евтините. В София знам, че има в Ортопедията в Горна баня, има магазин на производител на такива неща. За Пловдив не знам, все някъде сигурно можеш да ги погледнеш.
Ще се опитам да изровя снимка да ти покажа

# 362
Добро утро и от мен! Благодарности на Лус и Моренка за превода. Аз почти го разбирам, ама имаше няколко неща, които са ми избягали от акъла. То колко години минаха откакто учихме руски.
Иначе ММ си лети с момента насам. Да си дойде по живо по здраво. Едната от приятелките тук се връща в бг, нещо се е случило между нея и мъжа й, не знам какво, не казва. И ми е много мъчно, един път за самата нея и после заради това помежду им. Всичко изглеждаше супер стабилно между тях, не мога да си обясня какво толкова е станало, че да си дават почивка един месец след сватбата.
Сега ще накисна един боб, да го сготвя довечера за вечеря.

Плами -  newsm59 на твоето пораснало момиче! Да е жива и здрава, мъдра и хиляди сбъднати мечти!

Марче - честита ти сделка, надявам се, че продавачите и те са щастливи?  Wink

Плами - всичко е на нервна почва, ако може да си намериш или някой да ти донесе мента, глог и валериан, много помагат. Освен това влизай при нас, не ни натоварваш.

Креми - да се оправя твоето момче бързо. Peace

На другите изпращам много целувки. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 363
  • при късмета
Скрит текст:

Нещо такова, моите не можах да ги намеря.

Смърфи, да си дойде мъжа ти по живо по здраво  Hug

# 364
  • гр.Варна
Благодаря момичета за хубавите пожелания.Моята девойка се обади да я взема от тренировка ,че била с 15 балона и три букета и във автобуса я гледали странно.
Смърфи-що бе мила ми предлагаш успокоителни.Аз съм си баш добре newsm68 smile3534  

# 365
Ох, обърках се. Пиша си и с майка ми едновременно и съм оплела нещата.
Успокоителните ги предлагам на Щастливка, ама че съм заплес.

# 366
  • София
Моренка, Смърфи, моля, няма за що, винаги съм готова да превеждам и да помогна с каквото мога...

Коконка, свиквай... Hug малките като почнат да тичкат  Wink

Креми, ще го изнасяш пред блока на пейката да диша въздух с няколко играчки... или на някое одеяло пред входа... Да се оправя по-бързо Hug

Плами, ами прибирай момата... Моята също през февруари направи 16... Големи са... Wink

На всички приятна вечер!

# 367

Мастър, как си впрочем?

Добре съм! Щом се движа няма страшно! ....Пържа картофи в момента.....Демек на КПП -то съм .....(Кухня,Печка ,Пералня )  Mr. Green

хА,Добър вечер от мен !  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 368
  • Sofia
Добра вечер и среща и от мен!  Simple Smile

Нашето синче днес си е у нас.  Heart Eyes

Мастър, нали ще се чуее като направиш козунак.  Simple Smile
Ехаа на това КПП съм и аз редовно, ето, днес пълно. 
Сега пека питка - обикновенна, хлебна.

# 369
Мастерче, страхотен лаф, хаха. Вече става позивна, като ме питат къде съм, ами на КПП-то съм. Хаха hahaha hahaha hahaha

# 370
  • UK

Мастър, как си впрочем?

Пържа картофи в момента.....Демек на КПП -то съм .....(Кухня,Печка ,Пералня )  Mr. Green

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao КПП -то божкейййй какво съкращение само Joy
Люска като почнат и да тичат направо незнам!  Нея харесах тази детегледачка, малко ми приличаше, че не  е у ред, в смисъл там "горе" и има нещо Joy
То и аз незнам, на коя чужда жена, бих си поверила рожбите Crazy май, на никоя Crossing Arms Rolling Eyes Няма друга, като мама Cry за съжаление, сега тя, не  е до мен, по цял ден си спомням за нея, за това, какво и как сме правили вчера бяхме с децата в морската градина... няма алея. в която да не сме били с нея и сега, като минахме с децата Rolling Eyes аз рева, хората ни се радват, а аз рева  Rolling Eyes

# 371
Добра вечер   bouquet най накрая седнах на спокойствие да  smile3546
Марче браво!!!! И за свършената работа и за почерпката!!!! Мерси   bouquet
Кокона  Hug  bouquet
Креми свикна ли момчето с ботуша вече? На тази възраст е привилегия да си с гипс  Joy
Ма ко хубаво е с китки да се занимаваш   bouquet
Смърфи посрешна ли вече тм?
Мастър hahaha rotfImbo rotfImao
Лус как върви режима?
Днес ходих да гледам тетрадките на малкия в училище - тук не купуваш тетрадки и консумативи - всичко е от училището, не ги носят в къщи, ако имат домашно, то е на принтиран лист, който трябва да върне в училище и си ги съхраняват в папка. Всяко дете си има шкафче където му стоят нещата. Много бяха смешни - те не са на чинове, а на маси, както в детската градина в бг - та децата са седнали, подредили тетрадките пред себе си и чакат да влязат родителите. Отиваш до масата му и то ти разказва по тетрадките какво са учили. Класните стаи са коренно различни от тези в бг - имат си и мивка в единия край и голям аквариум със златни рибки. Нямат черна дъска, а различни табла с материали по тях. За първи път разглеждах класната стая и ми беше интересно. Горда съм с детето, защото за 5м. успя да се интегрира и достигне нивото на децата тук.
При нас е време за вечеря вече, но после ще дойда с питие  Joy

# 372
Калинка - браво на детето! Peace Все така да продължава. А за образованието не ми се говори, колко е различно от нашето, особено от това безумие, което е в момента.
ММ още има да лети два часа, сега е над някой Карибски остров.

Коконче - цун и гуш!  Hug

# 373
  • Fort Worth, TX
Калинче, свикна.Подскача на един крак и се справя завидно добре.Обаче сега ми се жали, че го боли.Чудя се какво да му дам?

# 374

Мастър, нали ще се чуее като направиш козунак.  Simple Smile

Обезателно ще кажа как съм се орезилила.....   rotfImbo #Silly
То винаги има първи път....  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт