Домакини 34 / пукна пролетта и се задава веселба

• 41 737
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
Смърфи, Ма ко като говорите за периоди да ви споделя какво знам аз от баба - на колкото години си - толкова дни  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 391
Привет!
Крака,дупета,стави,гърла...Я се стягайте и се оправяйте бързо! Hug
Въпрос:на Креми малкия ли е контузен или големия,че малко се обърках? Thinking
За разстройство при нас последните няколко пъти бързо ни оправя чая от джоджен.И малката включвам
Марче,честито!
Ма ко,четох,четох и прочетох че имаш едно ДЕТЕ,което пълзи по тавана и ...се върнах пак да прочета.Е,прочетох.
Ние сме ок,бягаме по селата.На едното правим ремонт,днес си пристигна вуйчо от Чехия и ще почваме и на другото село ремонт.И тъй като АЗ съм шофьора общо взето и  само километраж въртя.
Всеки ден ви чета,но ме мързи принципно да пиша  Rolling Eyes
Целувки на всички

# 392
  • при късмета
Бонболина, чак и аз се върнах, да видя какви съм ги творила  hahaha
Като се сетя, че веднъж написах "Ще метна на скарата едни кърМачета", вместо кърНачета  Joy даже не бях разбрала, ама някой се захили.
На Креми за един от големите става дума
Калинка, това е при счупено и е вярно.
Мони, аз освен шипове на врата, на 2,3,4 прешлен, още два неподвижни прешлена нагоре от опашката(които трябва да се движат и с тях са свързани нервите които движат краката), по средата на гърба имам точно обратния проблем, разтоянието м/у прешлените е толкова голямо, че може да си пъхнеш пръста. Противоречат си всичките  ooooh!
Стига съм ви занимавала с бабешките си болежки  Embarassed

Бързо да казвате кой какво яде и пие, че аз се чудя  Thinking

# 393

На Креми за един от големите става дума

Значи правилно съм разбрала,ама някой бе предложил да го извежда пред блока с играчки и затова попитах

# 394
Ма ко не е за счупено - никога не сме се чупили, ами си е за болка от навяхнато/натъртено  Joy
Ха наздраве - аз си пия ликьореното уиски за стопляне на крачката с бадеми  hahaha

Последна редакция: чт, 27 мар 2014, 22:38 от Ladybird_

# 395
  • при късмета
При нас страшна буря се развихри  #Cussing out

# 396
  • София
Ама какъв моабет*  сте му заформили и никой не ме вика, "Марчеееее, Марче ма"...никаква ме няма, заспала съм пред телевизора. Тихичко, топличко, скучничко и аз го отнесох..
Това КПП... Joy Joy
А това , че Смърфи  прати някоя от вас за успокоителни, а тя нямала нужда и била някоя друга... Joy Joy Големи сте скици!  Hug
Имам питане, как се прави картофено пюре върху него в дупка се слага спанак и отгоре яйце и се запича. Ясно ми е само за картофеното пюре, спанака....к`во да го правя, яйцето също ми е ясно. Нещо масло или олио за фурната, давайте ... newsm78  ММ беше на рожден ден и там за предястие това са предложили, после вече друго е било. Каза ми да го приготвя, ама аз не зная как newsm78
Калинче, какво беше ликьорено уиски, дай ми картинка и ще ходя да го търся да си купя.
Креми, повече покой да му кажеш на детето....то  си е младеж на 17 години , нали?? Бонболинке, той играчки иска, ама другиииииии Wink
Коконче, недей да ревеш, а спри се. Толкова радост имаш!   Hug
Ма-ко, при нас няма буря , а само малко дъждец.
*моабет... така ли се пише?? Не знам.

# 397
Марче е те тва е

Американски ликьор, който е на повече от 100 години. През 60-те години на XIX в. баровете в Ню Орлеанс сервирали уиски направо от бъчвите. M.W.Heron държал бар на Bourbon street и веднъж решил да омекоти своето уиски. Така създал рецептата за Southern Comfort. Твърди се, че тя съдържа над 100 тайни съставки и в началото се наливала в чаши, директно от буретата. Предполага се, че една от „тайните съставки” е прасковата – основна селскостопанска култура в южните щати. Там е била популярна и комбинацията между уиски и сок праскова. Уникалният аромат на Southern Comfort съчетава деликатно загатнати нотки на крем карамел, крем брюле, портокалов мармалад, лимонова кора и мед. Алкохолно съдържание 35%.

# 398
След тоя пост освен едно "наздраве" да кажа, друго не ми остава  Heart Eyes

# 399
  • Sofia
Ох, всички на всички да минават болежките.  Hug

Аха и у наше "село" духа здраво и вАли.
Аз преди малко си забърках млечна майонеза, че ми се дояде, ръснах отгоре малко нарязан червен лук и омаах една филия от питката.  bowuu
За колелото на Гушкан имам купувач, дано стане сделката.  Grinning

Марче, идея си намам какво е това, за което питаш, ама аз бих задушила тоз спанак и тогава там... у дупкатаЪ.
Моабет си моабет, смЕтам аЗ.

# 400
  • при късмета
Тоя ликьор самос 35% алкохол, може да ми хареса
Марче, спанака само спанак ли трябва да е? Може да го бланшираш и да сложиш само сол. Аз бих го запържила малко, че носи и друго, морков например. Ако е нарязан. Ако е на пюре си го свари и пасирай. После при печенето трябва да изчакаш само яйцето да стане

# 401
  • София
Марче е те тва е
...............

Американски ликьор, който е на повече от 100 години. През 60-те години на XIX в. баровете в Ню Орлеанс сервирали уиски направо от бъчвите. M.W.Heron държал бар на Bourbon street и веднъж решил да омекоти своето уиски. Така създал рецептата за Southern Comfort. Твърди се, че тя съдържа над 100 тайни съставки и в началото се наливала в чаши, директно от буретата. Предполага се, че една от „тайните съставки” е прасковата – основна селскостопанска култура в южните щати. Там е била популярна и комбинацията между уиски и сок праскова. Уникалният аромат на Southern Comfort съчетава деликатно загатнати нотки на крем карамел, крем брюле, портокалов мармалад, лимонова кора и мед. Алкохолно съдържание 35%.

ЗаписАх го! Къде да го търся, не съм виждала, а толкова обичам ликьорчета.  ММ има един партньор
 от Португалия и той ми праща по някоя и друга бутилка Порто. Фантастично е! Последната беше от 178...година. Ама аромат, вкус, цвят...Но в последно време го ползвам за сладкиши, защото те стана много.  Няма с кого една чашка да си сипя, ей така за отскок  Mr. Green за приятно ..няма. Имам Лимончело и него няма с кого да го пийна, стои си неотворено. Я да вземете да си дойдете и да му ударим по едно, ама ха.. Hug

# 402
  • София

Марче, спанака само спанак ли трябва да е? Може да го бланшираш и да сложиш само сол. Аз бих го запържила малко, че носи и друго, морков например. Ако е нарязан. Ако е на пюре си го свари и пасирай. После при печенето трябва да изчакаш само яйцето да стане
Тъй де, тъй нещо трябва да е. Как да го направя??. Яйцето ми е ясно, спанакЪ не ми е ясен. Нещо трябва да се задуши-удуши, ама как??
Моренке, отваряй рецептурника веднага.
Вио, наздраве всички дружно да си кажем!  Simple Smile

# 403
Марче на тази страница има баш каквото търсиш / за спанака де  Joy/
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=501041.105
То момичето пуснало и източника
http://nanita-nordina.blogspot.co.uk/2009/04/blog-post_20.html
Ами сипвай си и ще пием тук докато се приберем  hahaha Не знам къде има из бг, но тук е много популярно - аз пия класик, но съм виждала и череша. Баби англичанки цуцат шери /ликьорено вино/ или тва - та и аз покрай тях  hahaha hahaha hahaha

# 404
  • при късмета
Как да се удуши Марче, нарязваш го и го пускаш в гореща мазнина, малко. След 3-4 мин. доливаш съвсем малко вода, че той пуска. Слагаш сол и чакаш да се изпари течността. На спанака малко му трябва

Общи условия

Активация на акаунт