Лейдибърд, ние Ванко го заведохме на палатка миналото лято - нямаше още 2 годинки
Ама бяхме на морето де. На планина не сме го водили, щото таткото ни е малко труден, иначе аз я обичам планината.

) го строяха. Вярно, че е предвиден атракцион за деца, ама бяха изсипали бетоните си на 5 м. от входа на пещерата. Много ме дояда. Застроили са една огромна поляна, точно пред пещерата и са оставили за барбекю и почивка малката на паркинга.
затова се размествали скалите. Аз как можах да си помисля, че е от строежа, който е на 5 м. от там 

Имам си една луда другарка дето ходим двете с децата
С нея ходим от преди 30години
Тя е с 3г. по-млада от мен, голямата ѝ дъщеря навърши 18г. миналата година - и нея я разнасяхме по раниците, а после нейното второ дете е с моя дечко връсник и ги влачихме заедно
Момчетата бяха на 1,5 и бяхме да трамбоваме родопите та и тя стана кръстница на малкия в Кукленския манастир. Лудоооооост!!!! Ама искам пак
Тоз дето е казал, че с годините човек улягал и му идвал акъла, явно не ме познава
Но Синая си заслужава - когато съм била там беше оградена с бодлива тел и срещу румънци се стреляше на месо... нещата се промениха... Царя и Иван Костов обичат да почиват там

На море обичам рано сутрин да плувам и ако може да има скали

На море обичам рано сутрин да плувам и рано сутрин да плувам и ако може да има скали 

Баницата е супер. Браво, брависимо, бис, искаме бис!! 
Миди на плажа на тенекия - ммммммммммм - знам плажа, мога да вадя миди, огън паля всякакъв, а тенекия винаги си имах в багажника/вече си нямам кола в бг.../
ама няма да се давам и аз като от оня във виц с орехите