Домакини 34 / пукна пролетта и се задава веселба

• 41 434
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
Вале, честита ти именничка, да е жива и здрава   bouquet
Хортензия, мм днес последно е на работа, от понеделник е на борсата. Палците са свързани именно с неговата работа, днес трябва да се реши едно нещо...Ох, сърби ме езика да кажа, ама преди да е станало не искам...  Peace Нека само да стане, пък ще ви се похваля...

# 466
Вале да ти е здраво усмихнатото дете с разкошната коса и мнооооого да те радва!

Днес ще правя пак твоя тутманик  Joy
Вио тук вали порой, стискам палци - по вода ще мине всичко!!!
Хортензия страшното мина - пуши две цигари на спокойствие.

# 467
Вио тук вали порой, стискам палци - по вода ще мине всичко!!!
Благодаря   bouquet

# 468
  • при късмета
Привет,
Вале, да ти е жива и здрава именничката, много усмихната и щастлива   bouquet
Вио  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Хортензия бързо да се оправяш
Грее слънце при нас. Излизахме за малко с шефа, всичко е подгизнало, ужас. А цветята по балконите са ми наводнени  #Cussing out
Отивам да го кандисвам да обядва началника и после ще дойда
Хубав ден

# 469
  • UK
Добър ден и палци за ВИО Hug

Вале, да ти е жива и здрава именничката, много усмихната и щастлива   bouquet Хортензийка да се оправяш бързо Hug ТУКА ВАЛИ, АМА ГЛЕДАМ СЕ опитваи да пекне
Crazy

# 470
  • Sofia
Вале, честит имен ден на Бояна! Да ви е жива и здрава!   bouquet

Почерпка и за моето братче именник - Бойко. Simple Smile

Извадила съм свинско за гювеч днес.

# 471
Моренка..... Честит ти именник - брат!

Вио и на теб Боянка да си носи името със здраве!

И още някой,ако има - да му че честито!

За обяд тилапия на фурна,картофено пюре и зелена салата.....Ся шА ви наглеждам вече.....Пак съм си  у нас.....  ooooh!  newsm27 newsm27 newsm27 newsm27 newsm27

# 472
Морена много късмет за брат ти и дълго още да си носи името със здраве   bouquet
Ма ко китките ще го преживеят! Как е Шефа?
Кокона   bouquet Как са принцесите?
Мастър не отпусна ли болката?
Тутманика се пече - става душичка  Joy Като прибера малкия ще пека телешко, дето съм го мариновала онзи ден, ама се пече за 40мин, та не бързам. Ще има и свежа салата и тва от мен  Joy
Имам 2 часа свободни и ще почета малко книжка "интелигентно"  hahaha hahaha hahaha

# 473
  • Sofia
Аууу, Мастър, тилапията ми е любима рибка. И с картофена (много я обичаме, както я правим ние, от свекито е) и зелена салата... мммм... Heart Eyes
И аз обмислям за други ден  рибка (хоки).  Утре ще сме при братото за обяд и то се проточва едно ядене и пиене до след обяд, та вечерята няма да я мисля, ще импровизираме.
Благодаря ти за поздравлението!  Hug

Калинка, благодаря и на теб!  Hug
Ох, идилия с книжката...  Heart Eyes

# 474
Пускайте палците, нещата не се развиха в наша полза  Tired Пак изтеглихме късата клечка, и пак сме наникъде. Не знам какво ще се прави от тук нататък, мм остана без работа, аз съм на едно майчинство... Уф, реве ми се, много ми се реве  Confused
Мастърче, аз си нямам Бояна, Дея си имам  Hug
Моренка, честито на брат ти, да е жив и здрав!

# 475
Привет, момичета! Много ме боли под дясната челюст, какво е сега това чудо, не знам... Май не е от зъб, по скоро е по-надолу към гърлото, ама от външната страна. Дмес май ще ходя в спешното.

Вио - ще се нареди, всичко ще се нареди. Преди да изгрее слънце е най-тъмно.

Моренка и Валенце - Честити ви именици! Живи и здрави да са!

# 476
  • София
Привет-мривет!

Смърфи, дано да не е нещо сериозно Praynig, отивай да те видят, че идва уикенда...

Вио, не се притеснявай толкова, на борсата веднага да се запише и определено време ще получава май 90% от заплатата... После ще си намери друга по-добра Peace

Моренка, честит имен ден на брат ти, да е жив и здрав!!!

Мастърче, поотмина ли ти болката? Много ме радваш със смешните картинки. Hug

Ма ко, жалко за китките, ама не бързай може и да "оживеят"

Валенце, честит имен ден на дъщеричката ти, да ти е жива и здрава - много ти е красива със страхотна коса. Само да те радва  bouquet

Калинка, после да го покажеш тутманика

Коконка, какво правят малките, има ли нещо ново, което започнали да правят... Сега растат като гъбки... усмивки, гукане и други смешки...

Марче, къде си? Все още ли се черпиш след успешната сделка?

Хортензийка да се оправяш бързо Praynig

Контеска, как се чувствате с малката? По-добре ли сте?

Славче, Джейми, Мони,  Hug Hug Hug

Аз получих новата лична карта...

Днес бях и на тържеството на Петьо. Много е сладък...

Купих си 3 страхотни тениски - дойде ми поръчката, скъпичко е, но този път улучих размерите...

ММ днес направи скара - кебапчета и свински пържолки + зеленчуци по-китайски. Много е вкусно, нищо, че чистих после, той пък почти 3 часа пече мръвките... значи уикенда ми е без готвене... Само салатки ще правя newsm44... и утре обещах една баничка за закуска...

# 477
Пускайте палците, нещата не се развиха в наша полза  Tired Пак изтеглихме късата клечка, и пак
Мастърче, аз си нямам Бояна, Дея си имам  Hug

Знам си аз,че съм блейка.....Боянка била на Валенцето.....  ooooh!
 Ще купувам ризка то се видя!  hahaha Joy

...За другото и " късата клечка" ...... Не се знае.....Може пък да се отвори нещо по-добро от това дето сега се е изплъзнало...... spoko

Мастър не отпусна ли болката?

Отпусна! Не е това,което беше......Ама все пак гледам да Фнимавам.....Сецва ме на моменти.....Ще мине,няма страшно....

Люскаааа  Hug

# 478
  • София
Брат ми успешно пристигна в Крим, дано да се задържи там по-дълго, майка ми да почине от него... Успях да я убедя да дойде при мен лятото... при условие, че ще живее отделно. Ще й наемам гарсониера близо до мен, по-евтино ще ми излезе от това, което пращам там всеки месец, а и аз съм във всеки един момент ще изтичам до нея... Praynig

# 479
  • UK
Мастърче. Люска  bouquet добре са Mr. Green наистина, растат като гъбки, като не вали се разхождаме из Морската градина, а като вали, пеем песнички у дома, т.с мама пее, дребните слушат  с ей такива очи Shocked

Морена, честит ти именник!!!  bouquet

Дайте изпитана рецепта с точни грамажи за козунак във хлебопекарната Blush

Общи условия

Активация на акаунт