Домакини 34 / пукна пролетта и се задава веселба

• 41 430
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
Еха, Лус, супер се подреждат нещата.

Мастърче, пази се, да не се върне болката отново. Много проклета болка е от сецнато.

Коконче - преместихте ли се при баща ти?

# 481
  • Germany
Вале, честита ти именничка!
Морена, честито на брат ти!
Смърфи, да не е възпален венец и да се е подул някой лимфен възел отдолу?
Ние сега се върнахме от логопед с малкото. Не изговаря добре шъшкащите звуци и исках да ни дадат бележка, че сме за терапия и да изнудя педиатърката за рецепта, но се оказа, че проблема не е голям и няма да стане за сега... Тъпото е, че в немския няма такова струпване на проблемите звуци и те не могат да го чуят де факто как говори. Ще чакам явно до догодина.

# 482
  • UK
Смърфче да  Hug

# 483
  • София
Мони, щом не е голям проблем , остави детето... Peace

# 484
  • Germany
Лус, на български говори много смешно... като бебе. Слага езика между зъбите и се получава едно фъфлене. Страх ме е да не изпуснем момента и затова търся начини да почнем с терапия навреме.

# 485
  • при късмета
Привет,
Вио,  Sad надявах се да помогнат палците. Да се появи 100 пъти по-добра възможност ви пожелавам
Морена, да е жив и здрав брат ти, със здраве да си носи името
Луси, ако стане така ще ти е много по-лесно. Дано да стане
Смърфи, задължително иди на лекар. Да кажеш как си после
Коконче, в хлебопекарната ли ще го печеш или отделно? Най-добре си направи тестото в пекарната и после му сложи плънката изчакай още веднъж да втаса и печи във фурната. В пекарната не става добре
Правя рулото с тиквички на Мастър, обаче каквато съм смотана зъбравих да намасля хартията за печене  ooooh! Не знам как ще се отлепи сега  newsm78 Мастър, да го чакам ли да изтине като го извадя или да е топло, че да го навия? Как ще стане по-лесно?
Отивам, че ще изгори

# 486
Няма страшно...Щом има хартия за печене ще се отлепи пак.....Не бой се!  Hug

Не чакай да изстива,че тогава от топлото става конденз и хартията се намокря,намокря и печивото....
Докато е горещо,настържи кашкавал,ръсни сирене,пльосни сметаната,размажи и навий на руло......Рулото  като изстине прехвърли в голяма чиния или кексов поднос(продълговат) все едно в какво де.....

# 487
  • при късмета
Мерси

# 488
Утре ще ходя при стаматолог-хирург да види какво е положението. Проблемът е, че нищо не е подуто, а ме боли. Ще я видим ние тази работа. По-скоро си мисля, че е още един симптом към моята болест без име. Сега ще търся ревматолог, нещата много приличат на автоимунно заболяване.

Знаете ли го този лаф: Триста убити, един неизнесен. Това означава, че е супер разхвърляно. Та питам аз как успя един куфар и половина да направи такава каша в центъра на къщата. Откъде изкочиха тези хиляди неща... ooooh!

# 489
  • София
Мони, а на частен логопед да го заведеш?

# 490
  • Germany
Лус, ние на частно бяхме днес, но е много скъпо да ходим без рецепта. Едно ходене е 30евро, а за да има ефект трябва да ходи поне 10-20пъти...

# 491
Добра вечер момичета   bouquet
Вио – всяко зло за добро!!! Ще станат нещата!!!
Лус честито придобивки! С мама се нареждат нещата! Дано и с брат ти нещата станат както си е намислил!
Мастър на теб ти даваме извинителна бележка за упражнението с чашата на дупето  hahaha
Мони не се притеснявай – вероятно проблема идва от двуезичието. За съжаление нашите деца ще говорят лош български – малкия започна вече да не изговари „р” в края на думите, да казва меко „л”, а няма логопедичен проблем.
Смърфи да не е лимфен възел – нали беше с болно гърло, или бъркам?
Кокона – в хлебопекарната съм правила това съставките са точни и е добре обяснено със снимки, но си се пече във фурната – само меси и първо втасване в хлебопекарната.
http://www.mycookingbookblog.com/%D0%BF%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D0%BD% … 0%B5%D1%89%D0%BE/

# 492
  • София
Цитат на: TheNMaster link=topic=772186.msg27816156#msg27816156 date=1395987015
..................
Марчони......Спанка,м? Хмммм......Да зема и аз да врътна един ли кво?!  newsm78 [img
Само като ти видя картинките и ми се появява усмивка.........абе,  що те харесвам аз се питам... newsm78 Въпрос с много неизвестни.. Simple Smile Как е болката, ама щом си в движение е добре. Няма да се даваме , я  Simple Smile
Ха, добър ви ден, прекрасници!  Hug
Креми, сега за операцията....ами аз не бих се оперирала, освен ако е страшно положението.  Спанак и зеленийки няма да ядеш. Това трябва да е категорично!! Пази се и ще минеш между капките, поне се надявам.   Hug
Смърфи, какво направи бре, жена пък сега. Това да не е слюнчената жлеза, тя боли. Ако си хапнала нещо твърдо, като ядки пуканки, коричка хляб,  може и да си я наранила. Стискам палци да е мъничък проблема.  Hug
Мони, този проблем трябва да го "изправиш". Вероятно на шъшкащите звуци се появява. Може да се отстрани.
Вале, Моренке...честит празник на именниците! Поотделно няма да ви пускам букети, вие си ги делете.. Joy

Днес било Боянов ден и внучето на М имало имен ден, а пък аз разбира се да забравя....такава съм си, загубена. Карай. Защо не го празнуват на Богоявление, голям празник, знае се от всички.?? Не знам.
Моренче, изказах се по въпросЪ за козунаците в онази тема.
Коконче,  Hug Не работя с машина за хляб/козунаци и не зная пропорциите.
Вио, стисках палци, но не винаги вършат работа. То не се знае, всяко зло за добро! Ще се намери начин.Споко! Hug Hug Hug
....................
Марче, къде си? Все още ли се черпиш след успешната сделка?
Ами ще се черпя, не съм се спряла. Толкова работа имах днес , че главата ми гореше. Сега съм хвърлила един хляб да втасва и сядам пред ТВ-то. Ти ми кажи от къде си взе тениските?? Много ги ползвам лятото, та затова питам. Хубаво решение сте взе мама, дано  и така да стане. За теб ще е по-леко.
ма-ко, това още не съм го спретнала, рулото на Мастер. Как стана??
За днес беше боб, бял боб + зелена салата. Класика! Паради липса на спанак, минахме на боб. Нямах време да скоча до магазина. Това е.
Калинче, Джейми, къде е Нощни, ама ще пуска вълкодавите да я издирват, че ми писнА от нея, Славуна и за нея един вълкодав...Хортензийке, как си??
те го те вълкодава, пускаааам....

Той ми свърши работа за Мастер....намери я.  Joy

# 493
  • Sofia
Това какво е, не знам, ама тръпки ме побиват като го гледам...
Видях, Марче. Simple Smile

# 494
Много ви благодаря за думите и куража, който ми вдъхвате! Страхотни сте и ви обичам   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт