Честити именници на Валето, Моренка и на Марчето !
Наглеждам ви докато си слушам сапунката, малко като радиотеатър е , слушам гледам числа и на интересните моменти минавам към картина :ooooh
Смърфиетка дано не е нещо много сериозно

Вио наистина не е лесно при вас, дано бързо си намери работа.
Ама тези пусти стикери , останаха само 9 уж, ще се разбере в понеделник като събера всички от София и из Бургас разни размени предстоят та само преглеждам темите за размяна да не би да има подръка нещо в града , да не се занимавам с пощи.От този момент съм почивка - ваканция, миенето на прозорци и пране на килими засега се отлага то това време ...
Във вторник торта ще правя .Та сега се чудя каква ще да е .Докато почивам ще се занимавам със баткото, има един куп задачи да видим.И по банки имам разходки ...
Хайде ствам че децата ще трябва да вечерят нещо , баща им е на портокали утре на вода и още три дни и край на диетата след това волна програма

Ще пробвам да намина пак.

[img

........Как пък един път кат работех в Норвегия не ми се различи номера или размера,който си поръчах........Все едни големини,все едни теснини.......Все .......Всичкото еднакво ,кактои когато съм харесала,така,че да ми става и да се харесвам........