Домакини 34 / пукна пролетта и се задава веселба

• 41 425
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
Добра вечер   bouquet
Ма ко хора разни, шарен свят  #Cussing out И аз като теб много неща не разбирам, мен пък много хора не разбират..... Това което мога да кажа, че отговорността да се гледа чуждо, непознато дете е огромна и аз не бих се съгласила.
Ние се заиграхме на "Монополи"  Joy Joy Joy

# 511
  • при късмета
И на нашата площадка, където повечето родители се познаваме се е случвало да загледам някое, майка му да претича до горе. Площадката е м/у 3 блока и училище. Заиграли са се децата, познават ме, слушат ме.
Ама не оставят детето на някой който току що са видяли, това ме втрещи.
Иначе отговорност си е. Водили сме на лагер по 120 деца, та знам

# 512
За съжаление има много безотговорни хора. Няма какво да се направи. Тези хора не се превъзпитават - ако се случи нещо все някой друг им е виновен.

Акулата майка учи малкото акулче как се ядат хора
-Значи мама, първо набелязаваш човека и правиш един бавен кръг около него на по голямо разстояние, след това правиш една малко по-бърза обиколка, ама по-наблизо,накрая правиш една много бърза врътка, ама много близо-така да го бъзнеш с перката -и тогава го изяждаш.
В този момент акулчето ентусиазирано пита:
-Ааа, мамо, мамо, не може ли направо да го изям??
- Може мама, ама тогава трябва да го ядеш с лайната...

Ха наздраве!!!

# 513
Добро утро  Hug
Слагам закуската - първите палачинки на Ванко, и отивам да пържа:

# 514
Добро утро, девойки! Вали, та се къса. А трябва да ходим на пеене:-(.
Къде изчезнахте снощи?

# 515
  • Sofia
Добра среща, девойки! Simple Smile

Браво на Ванко, Вио, много сладка снимка!  Hug
Гушкан пък вчера за сефте чисти заедно с мен месото от мазнините и сама наряза всичките картофи за гювеча. Има си престилка и с такова постоянство си я ползва  като ми помага (да се чудиш на кой ли се е матнала  newsm78, то аз слагам моята тя като ме подбрее...  ooooh!), мама и' я уши и тя много си я харесва.  Grinning  Абе то в толкова много дребни и не само неща около готвенето, сервирането на масата, почистването... помага - една малка домакиня е.  Heart Eyes

Аз пия кафе и чета книжка на лаптопа, след малко скачам в банята. Малката кулинарка спи, че снощи легна по-късно. Ама така е идеално, че нали ще сме на гости - няма да може да почива след обяд.

Хубава събота ви желая! Simple Smile

# 516
  • София
Добро утро, момичета!

Еротичната ми мечта вчера бе удовлетворена Mr. Green Mr. Green Mr. Green - спах 12 часа....
Баничката ще готвя за вечеря, сега хапнах сандвич с мед и една вафла...

Калинка, късно видях гинесче..., любимата ми бира... Crazy

Ма ко, събрахме албума... Аз не оставям детето си. По-рано пред блока бих могла да го оставя на 2-3 жени и една приятелка, която е луда като мен и няма да го изпусне от погледа... Но трябва да е нещо извънредно за да го оставя...

Вио, много сладка снимка, и аз имам много такива... Сега иска видео да правя как прави нещата, та се договорихме лятото да ги правим...

Моренка, браво на Гушкан, наистина има на кого да се метне Peace

Хортензия, къде пее детето?

При нас не вали...

Приятен ден на всички Hug

# 517
Лус, пее в една детска вокална група към ОДК. Във фейса имам снимка с препратка към сайта им. Репетират усилено за концерт на 24-ти. Радини вълнения:-).

# 518
  • при късмета
Добър ден,
само ни излъгаха, че днес много щяло да вали и излязохме само на пазар. Грее слънце, ама духа, та може и да познаят.
Вио, добре, че е Ванко сладуранко, че да направи закуска, браво на детето  Heart Eyes
Хортензия, да я снимаш госпожицата и да ни я покажеш после
Моренаи моя не сваля престилката понякога. Спечели си я на един от детските панаири прави си морковена палачинка
Ще изровя снимка после
Още се чудим дали да не хванем нанякъде  newsm78

# 519
  • София
Ние днес няма да излизаме....

Аз преядох... ММ направи зеленчуци по-китайски и вчерашната скара... Купи и толумби и козунак... отиде диетичното ми хранене, отиде и баницата за вечеря Laughing Laughing Laughing

# 520
  • при късмета
Скрит текст:
Препълнена маршрутка. Хората пътуват мълчешком, всеки се е замислил за нещо си. При едно спиране се освобождава мястото веднага зад шофьора, на което сяда млада майка, около 22-23 години, с 3-4 годишно момиченце. Тоест, тя седи с гръб към движението и с лице към хората в салона. Както тръгна маршрутката, и момиченцето започна да мрънка на майка си на тема "мамо, купи ми Барби!", при това едно такова протяжно и жално и с различен тон всеки път. Майка и и влезе в ритъма и и отговаряше с "за какво ти е Барби, имаш си вече три, по-добре да ти купя нещо друго" и т.н. Всичкото това мрънкане и виене почна да омръзва не само на мен, но и на останалите пътници. След няколко спирки стратегията на момиченцето се промени. Тя изведнъж стана важна и млъкна, като видимо се сети за нещо коварно. И след още една спирка се издаде:
... - Ако не ми купиш Барби, ще кажа нещо за теб на баба!
Майка и се усмихна: - И какво толкова ще кажеш на баба си за мен?
Момиченцето продължи: - Ще разкажа, ще разкажа! Аз видях нещо!
Цялата маршрутка затаи дъх, за да чуе какво точно е видяла малката.
- Е, и какво си видяла? - попита майката.
- Аз видях как ти вчера целуваше пишката на тати!
Цялата маршрутка избухна в смях, също и шофьорът. Майката спря маршрутката, взе си детето под мишница и изскочи навън.
Мислите си, че това е краят? Не бързайте. При спирането на маршрутката се качи млад мъж с момченце, някъде около 8 годишно и седна на мястото на майката с детето. Пътниците продължаваха да се хилят, младият мъж и той почна да се подсмихва гузно, без да знае на какво точно се смеят останалите. И в този момент синът му изтърси: "Тате, купи ми войници!" Маршрутката избухна в такъв смях, че принуди шофьора да спре, за да се смее на спокойствие. След като си пое дъх, шофьора се обърна към младия мъж: "Братче, по-добре му купи войници, не дърпай дявола за опашката". Младият мъж пътува около 4 спирки, през цялото време хората се смееха, а той седеше в пълно недоумение, вероятно мислейки си че се вози в маршрутка с идиоти. И наистина, какво толкова смешно има в "тате, купи ми войници"?

# 521
Ох, ма ко  Joy Това го бях чела преди време, ама пак се хиля като ряпа тука.
Ние излизахме, обаче задуха гаден вятър и май следобед ще пропуснем разходката.
Ходихме да търсим колело втора ръка за племенника - близнаците имат рожден ден сега на 16 - ти април, и той си пожела колело. Това, което на нас ни хареса, на него му се стори "старческо" - така се изрази  ooooh! Това, което пък на него му харесва, ни идва малко скъпичко... И накрая оставихме за понеделник, да видим дали ще харесаме нещо  Crazy

# 522
Добро утро ,момичета,
вие сте изписали света.
Нещо ме е тръшнало от четвъртък пак и съм с висока температура, кашлица, увеличени лимфни възли и запушен нос. Тази работа ме изтощи с болести ,направо едвам се влача .
Не ми се пише момичета, ще ви чета !
 Hug Hug

# 523
  • Sofia
Ох, каква кофти, гадна, ужасна... катастрофа беше станала с тези мотористи. Днес явно беше откриването на сезона им и при нас беше здръстено движението по околоМРъсното (околовръстното разбирайте ), както му казва Гушкан.  Направо ми се сви сърцето, душата... и не знам какво още. Кошмарно...

# 524
Добър ден   bouquet
Сядам накрая да пуша едно кафе  hahaha
Днес поспахме до по-късно, после направихме по-дълга разходка, че времето хубаво и деня минал.
Вио закъснях за палачинките, но майстора ще прави пак  Joy
Лус от бирата пия само тъмна, а пък тази най ме радва!
Ма ко готин разказ  hahaha rotfImbo rotfImao Joy
Контеса  Hug Hug Hug
Морена мотористите са друга категория участници в движението – и тук са идиоти. Като видя моторист на пътя и ми настръхва косата, а на млади години имах мотор....
Днес ще хапваме руска салата с препечени филии, че ми остана половин пиле на грил и не искат да го ядат, ама на салата хапват  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт