Домакини 34 / пукна пролетта и се задава веселба

• 41 416
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
Ние сме на пържени кюфтета с пържени картофки - класика. Нали ви казах, че си го обичаме пърженото... Embarassed
Моренка, представям си какво е... Не съм била свидетел на катастрофа, и никога не искам и да бъда  Tired

# 526
# 527
Вале да ти е жив и здрав и дълго още да се обичате   bouquet Ама си голям майстор!!!

# 528
Вале да ви е жив, здрав и много благодарен,че има такава съпруга !
Наистина си майсторка , тортата и питата са разкошни. Изкарайте един чудесен празник   bouquet  bouquet

# 529
  • UK
Валенце да ти е жив и здрав  bouquet  Hug а ти, си майстор голям, признала съм те!!!
Здравейте на всички  Hug  в промеждутъка между банята на мъниците се включвам и аз  Mr. Green

# 530
  • София
Направо ме засрамихте. Blush
Благодаря за пожеланията! Ние празнувахме с гостите наобяд, сега сме приятно уморени и ще полегнем. Simple Smile

# 531
  • София
Здравейте!  Hug Вале, Вале, какви са тези красоти, майсторка си и то голяма. Тази погача е.....мммм, фантазия. Честит празник!!
Страшно съм уморена, страшно. Цял ден не съм подвила крак, и сега съм като изстискан лимон. Реших за пренаредя  шкафовете в кухнята и всичко изкарах навън и се започна.. нямам думи какво стана. Лудница!!! Само аз ли съм толкова ненормална??????? То клекни, стани, легни по пода, бърши, измий, хвърли, това най-много ми се отдава.   Mr. Green После се прехвърлих на терасата , там едни врани си лазят по сандъците и търсят семена из тях и ми разхвърлят пръст по плочите ... ooooh! направо ми идваше да вия от злоба.  #Cussing out То не бяха кофи с вода, не беше чудо и разбира се си напръсках и прозорците и вече ви е ясно какво се случи....забърсах и тях.   После заформих един хляб, който се пече в момента, а ме чакат и едни бухти да направя. Тестото още не е втасало добре. Май по нощите ще ги правя.   #Cussing out Боли ме кръст, г**з, гръб, ръце и крака. Отивам да си се жалвам сама в ъгъла...майкоооо,  що не ме роди мъж!!!

# 532
Лудото Марче в теб е проговорило:-).
Вале, да ти е жив и здрав половинът! Много да те обича!
ММ излезе с кучето, дано не го отнесе вятъра. Какво му става на туй време?! Днес се поразходихме и беше чудесно.
А да питам - Тити къде се загуби?

# 533
  • при късмета
Вале, да ти е жив и здрав мъжа. Брова за питката, страхотна е
Марче, Марчее, какво да ти кажа, не си у ред  Laughing
Вио, децата са картинки и двамата  Heart Eyes
Контеса, дано по-бързо да влезеш в ритъм, че не е лесно непрекъснато болен. Може и ос стрес и умора да е. И пролетна умора може да е, нищо, че при вас Т не го показва. Организма се изтощава през зимата. Ако си имаш витамини които пиеш, започвай ги
Заровила съм се в компютъра и свалам на дискове анимации и чистя паметта. Не знам още колко време ще замине  ooooh!

# 534
  • София
Марче, не само ти си луда - и аз съм така цялата седмица - голямо чистене, хвърляне... е, прозорците повече не пипам...

Контеска, дано да оздравееш и да свикнеш по-бързо... Що отидохте там... само вие си знаете... Климатът е много сложен... 9 месеца студ... Дръж се мила... Дано по-бързо да ви мине таз аклиматизация... Знам, че принцесата най-бързо ще свикне... Peace

Валенце
, да ти е жив и здрав ММ! Голяма майсторка си.

# 535
Ау, стига сте чистили, големи сте чистници значи  Whistling
Валенце, честит рожден ден на мъжа ти, да е жив и здрав!
Ма ко, благодаря   bouquet
Контес, да се оправяш  Hug

# 536
Добра вечер на лудите мацки   bouquet
Ха наздраве

# 537
Благодаря ви момичета.
От снощи след вдигане на 39 и треска с повръщане съм на АБ .Гнойна ангина и прекаран горе долу грип миналата седмица. Просто от 90 деца поне половината ,че и повечето са все болни ,никой не си взема болнични да си гледа децата и всички сме постоянно болни .Не ги разбирам как ще си пратиш детето с висока темпера ура и сополи до земята на градина без ден в къщи ?Потресена съм ..
Но ще се ходи на работа в понеделник , няма как .
Опитах да поспя ,че ми е много отпаднало, но долу се кърти в мазата , дрилове и целия под се тресе ,та не мога да си почина ,а само ми се спи и лежи. Почна да се затопля и вирусите полудяха. Тези дни е все -12 до -22 ,но днес е +3 в момента ,та амплитудите са огромни.
Сега ще се затътря до библиотеката да върнем книгите и след това с детето да си оправя ноктите ,че две седмици все болни и нямах възможност ,а и единия се счупи и ми разкървави цялата нокътна платка.
Утре никой не работи когато и мм ще си е в къщи та само днес ми остава . Заминавам.
Калинка мерси за питието ,но ще прескоча.  bouquet

# 538
Контеса - щом за разкрасяване даваме извинителна бележка   bouquet

В магазина мъж към продавачката:
- Здравейте, ще искам, моля, три кашона водка, 5 каси бира, два кашона вино и 30 опаковки презервативи.
- Ето, заповядайте.
- Благодаря.
- Господине, почакайте!
- Какво има?
- Вземете ме с вас моля Ви!!!

# 539
Хелоу и от мен!
Вале да ти е жив и здрав Тм!
Контеса от тук не си ли свикнала със сополиви и болни хлапета.Мен ми е писнало вече.
Вчера Емо се прибра от градина с подута устна.Незнам за кой път говоря с жените грижещи се за тях.
Бясна съм тези дни само гадости се случват.
За капак Мм ми разглоби таблета да му сменя пукнатото стъкло.Сега прецака една друга част.Ще я поръчва,ще чакам после и майстор и един господ знае.Кога ще си видя таблета цял.Кривотия съм.Казах му ,че ще дава пари докато го направи.ВИкам поне работеше макар и пукнат.А сега ме остави със смотани компютри.Казах му ,че иначе ги изхвърлям заедно с таблета.
В общи линий нищо интересно при нас.Обичам да ви изчета и така да пиша.А напоследък не ми остава време.Тези дни ще наваксам.

Общи условия

Активация на акаунт