Домакини 34 / пукна пролетта и се задава веселба

• 41 430
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
Тук съм ,  Hug
Честити именници на Валето, Моренка и на Марчето !

Наглеждам ви докато си слушам сапунката, малко като радиотеатър е , слушам гледам числа и на интересните моменти минавам към картина  :ooooh
Смърфиетка дано не е нещо много сериозно  Hug
Вио наистина не е лесно при вас, дано бързо си намери работа.
Ама тези пусти стикери , останаха само 9 уж, ще се разбере в понеделник като събера всички от София и из Бургас разни размени предстоят та само преглеждам темите за размяна да не би да има подръка нещо в града , да не се занимавам с пощи.От този момент съм почивка - ваканция, миенето на прозорци и пране на килими засега се отлага то това време ...
Във вторник торта ще правя .Та сега се чудя каква ще да е .Докато почивам ще се занимавам  със баткото, има един куп задачи да видим.И по банки имам разходки ...
Хайде ствам че децата ще трябва да вечерят нещо , баща им е на портокали утре на вода и още три дни и край на диетата след това волна програма Simple Smile
Ще пробвам да намина пак.

# 496

Мастър на теб ти даваме извинителна бележка за упражнението с чашата на дупето  hahaha

Айде,почна се! Само кат си го представих упражнението де......И ... smile3532 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Пак шЕ умирам от смях....А като се смея - боли.....мА то май винаги е така..... hahaha Joy

Цитат на: TheNMaster link=topic=772186.msg27816156#msg27816156 date=1395987015
..................
Марчони......Спанка,м? Хмммм......Да зема и аз да врътна един ли кво?!  newsm78 [img
Само като ти видя картинките и ми се появява усмивка.........абе,  що те харесвам аз се питам... newsm78 Въпрос с много неизвестни.. Simple Smile Как е болката, ама щом си в движение е добре. Няма да се даваме , я  Simple Smile

Въх! Засрамих съ!  

.....И аз тЪ Убичам пък!  

# 497
# 498
  • София
утре е събота.... Crazy

# 499
 Това е МОЯТА фантазия  Joy

# 500
 smile3532 ......Ох! .....

Аз пък правя сухари(за попарки) от едни стари хлябове,за да не идат зян.........За вечеря ще метна едни принцеси с яйца и сирене...... И айрянче...... Много съм зле нали? Все около печката се въртя ,откакто съм със сецнат кръст.....  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пт, 28 мар 2014, 19:34 от TheNMaster

# 501
  • София
Марче, онлайн пазарувам само тук http://www.fashiondays.bg/campaigns/women/

Вече няма я кампанията на Армани, много рядко нещо си харесвам, много рядко пазарувам... Вероятно не са модели на сезона, защото има големи намаления. Вярвам, че все пак са оригинални продукти... newsm78

# 502
  • София
Марче, онлайн пазарувам само тук http://www.fashiondays.bg/campaigns/women/

Вече няма я кампанията на Армани, много рядко нещо си харесвам, много рядко пазарувам... Вероятно не са модели на сезона, защото има големи намаления. Вярвам, че все пак са оригинални продукти... newsm78
Ооооо, Людачка, ама много са хубави работите тук.  Simple Smile Никога не съм пазарувала по този начин и не зная как става. Забелязвам, че и Моренка ги ползва подобни...ама как  ще  стане като не го пипна, да не го меря.. newsm78 Не знам. Нямам и регистрация, та не мога всичко а разгледам. Да направя ли???

# 503
  • София
Марче, ти направи регистрацията и разглеждай.

Може да пробваш с нещо дребно - да видиш как става, дали отговаря на изискванията ти...

Толкова пъти не съм улучвала размерите... то може ли да улучи човекът, като аз меня мерките си всеки месец Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Тези тениски купих с намаление 92% по 58 лева, всичките са един размер, ама пак има малка разлика... една стои малко свободничко, другата е по мен, но качеството е добро. Не съжалявам този път. Peace

# 504

Тези тениски купих с намаление 92% по 58 лева, всичките са един размер, ама пак има малка разлика... една стои малко свободничко, другата е по мен, но качеството е добро. Не съжалявам този път. Peace

Е,тва не харесвам начи на онлайн пазаруването.......Тюююююю  ooooh! ........Как пък един път кат работех в Норвегия не ми се различи номера или размера,който си поръчах........Все едни големини,все едни теснини.......Все .......Всичкото еднакво ,кактои когато съм харесала,така,че да ми става и да се харесвам........ ooooh! ....

Оффффф.....Понякога си мисля,че трябва мноооого пари да налеееш в даден сайт ,за да почнеш да получаваш стоки,които да ти стават(дрехи или обувки......) .........А не трябва да е така ма'а му стара! .....(пардон!)  Mr. Green

# 505
  • при късмета
Да дам отчет за рулото. Горе долу стана, отлепи се долната коричка, ама другия път ще внимавам повече. Като тръгнах да го правя шефа играеше на компютъра и не можах да си отворя рецептана и карах по спомени, затова забравих да намасля хартията. Ама на вкус стана много хубаво, със сирене го правих, не с кашкавал.
Довечера може и нищо да не ям, преядох  hahaha
И аз като взимам нещо предпочитам да го видя на живо, не само дрехи.
Вио и теб обичаме  Heart Eyes
Джейми и ние с тоя албум бяхме луднали. Събрахме го най-после, ама накрая, като останаха малко беше голяма мъка.
Люси, вие готови ли сте?
После ще дойда

# 506
  • София
Ма ко, за какво да сме готови? Ако за новата ми еротична фантазия - да... Joy

Мастърче, и аз съм така... само едната доста скъпа рокля съм върнала, иначе пращам в Украйна или давам на приятелки... Майка ми преди 2 години когато бе човек - мацка и половина, имала златни ръце и всичко си преправяла...  Е, са... това е животът...

# 507
  • София
Благодаря ви за пожеланията!  bouquet

Моренка, честито на брат ти!
Вио, щом не е станало, то не е било за вас! Ще изникне нещо по-добро! Hug
Марче, кой когато му кеф празнува. Моят свекър е Боян и винаги си празнува на Богоявление. Ние обаче когато се роди детето се допитахме до свещенникът, който дойде да ни направи освещаване на дома. Каза ни, че имен нед на Боян е 28 март. И така си го празнуваме. Simple Smile
Да е здраво внучето на мъжа ти!
Смърфи, дано не е нещо сериозно, пиши след доктора. Hug
 Онлайн пазарувах навремето за децата от Ла редут. Сега вече- не. Нещо не ме кефи именно това,че не мога да премеря , да пипна.

Подготвям се за утрешния ни празник, свърших повечето неща днес. утре ще направя питката рано-рано, пържолките ще изпека, ще напълня гъбите. А тия яйца станаха приказка, дето ме посъветвахте. Напълних ги с жълтъците, малко майонеза, извара. Приказка!

Спокойна нощ от мен!

# 508
  • София
Лека нощ, Валенцето! Весело изкарване утре Hug

Ще лягам и аз, нямам сили за нищо...

Последна редакция: пт, 28 мар 2014, 21:55 от luss

# 509
  • при късмета
Люска, питах стикерите събрахте ли за албума?
Вале, весело изкарване утре.
Ще ви разкажа нещо което ми се случи следобед и още съм в недоумение.
На връщане от пазара, шефа се заигра на една площадка, която ни е на път. Слад малко минава една баба с багаж и дете на около 7 години. Детето искаше да остане да поиграе, тя нещо мрънкаше, че не бил слушал и торбата й тежала (и аз бях с торбата, пейки колкото искаш). Моя се беше качил на пързалката, а тя от новите, свързани с други съоражения за катерене и детето стои до пързалката и с шефа взеха да си питат как се казват. Ни в клин, ни в ръкав бабата се обръща към мен и се развива сладния разговор:
 - Вие тук ли сте до 5 минути, да ви оставя детето и да отида да оставя багажа. Ей там в този вход(показва)
 Shocked Аз същисана казвам:
 - Ми не знам
След това от устата ми самО излезе(аз само си го помислих)
 - Ама вие сериозно ли искате да оставите детето на напълно непознат човек?  Shocked
Тя:  Ми да, какво толкова, аз колко пъти съм го оставяла и колко други деца съм пазила.Към детето: Айде тръгвай, леличката не иска да те гледа

Не ми пречи, че изкара мен виновна пред непознато дете, да си го възпитават с каквито методи искат. На мен обаче и през ум не би ми минало да оставя детето на непознат, та било и за 5 минути, та било и на друга майка с дете. Съжалявам само, че не я попитах дали сина или дъщеря й знаят как гледа детето и го оставя насам натам.
На кой би минало през ума така да остави дете. Иде ми тема да пусна

Общи условия

Активация на акаунт