Юлски бебета 2013 - тема 18

• 25 000
  • 720
  •   1
Отговори
# 645
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Мисти, тъпо и упорито й предлагах попарата всяка сутрин около 10тина дни. При нея проблема бяха парченцата сухар, на които не беше свикнала и явно горката се примири, че ще яде и нещо по-различно от мляко, пюрета и каши Simple Smile

# 646
 Hug 10х за споделеното инфо.

Аз още съм в дилеми...от ФБ щяха да ми пращат цвят сходен с този на кличката,  нъцки още чакам, бях се навила за АБЦ, но пък е черен... знам ли и аз какво искам...

# 647
  • София
Кате, идея за сухарите- започнах да ги "начуквам" с онова, с което се "чукат" орехи, чесън евентуално и на което му забравих името. Сещаш ли се? Съдинката се казва хаванче, а нещото, което държиш в ръка не знам какво е. Та с него му ги  правя на трохи едри, дребни, вече оставям и парчета. И се научи да яде попара, та даже му и харесва. Но не е от парченцата май, защото манджички домашни яде доста едри. Примерно ориз не пасирам, а винаги купувам едър. Банан яде като голям човек- направо така. Страннна работа.

Мисти, а къде купуваш за толкова пари обувки? Онлайн ли? Защото тук са си цифра - К§К не знам сега колко са, но преди 4 години си бяха 50-70 лева, а Зара почват поне от 40, по-скоро 50. И ако ги купуваш онлайн, бързо давай сайт Simple Smile)

За спането аз съм се примирила, че няма скоро да спя непробудно цяла нощ и всяка нощ. Имам такива нощи, но имам и такива, в които просто не спя. Нито един час. Но това ще е докато се покажат зъбите (при нас е много драматично! Голямото дете изобщо не беше така!) и ще е още година, не повече Simple Smile

Въпрос: Някой има ли опит с памперси за плуване? Какво представляват, какво да търся, за какво да гледам? С Александър не съм ползвала никога, сега ще се наложи, а дори не знам на какво да обърна внимание....

# 648
Само набързо казвам, че ще пускам днес или утре поръчка от спортсдирект. Има код и доставката ще излезе безплатна, някой ако иска да се включи да свирка  Whistling

# 649
  • Перник
Добро утро
Ахи добре завърнала се. Пиши по-често, радвам се че сте преодолели проблема и вече сте на кухня даже. И аз мисля на следващата консултация да взема талон от ЛЛ и да го пробвам.
Бебооо а вие как сте? Аз още те чакам да кажеш като идвате към Пк  Sunglasses
На Ицо му подариха на К&К обувки, с цип са през средата. Сега ме замислихте, дали пък са подходящите или трябва нови да взимам?

Попарата аз направо с пасатора я минавам. Понякога е напълно гладка, понякога оставям и парченца и се изяжда. Това му е много любимо.
Вчера даже направих сухари вкъщи и ги хареса. Направих ги от нашия хляб за проба, но съм решила в почивните дни да омеся аз и да му изпека. Уж консерванти да няма.

И при нас заспиването (абсолютно всяко) се извършва само с лашкане на ръце. Колкото и да му се спи, сам няма да заспи. Ще реве и два часа ако трябва, но сам няма да заспи. Голям инат е. На всичкото отгоре, пишете вие че вашите спят по 1-2 часа. Е моя звяр спи най много 30-40мин. И като се събуди съответно е кисел щото не се наспал.
Единствено вечер заспива сам след млякото на загасена лампа, но и това не е всеки път.

Аква ти от къде си? Аз може да разгледам за обувки на малчо от там

# 650
Бемол, Хера я погледните условията при тези превозвачи от Германия  shopper.bg Pratki.de и Укто намерих, но не успях да им открия сайта. Уж е укто.бг но  newsm78 знам ли. Пише, че за Пратки.де цената е 3лв за кг. Може да ви излезе по изгодно така.

ММ днес е софиянец  Crossing Arms Казах му че искам и аз с него, но не можело  #Cussing out Отивал служебно с колеги на някакво изложение в Експо център или нещо от сорта ми каза. Забравих  Blush в момента, в който ми каза, че няма да ме вземе.

Постелих на Ого едно одеало и върху него една булана, че е по мекичка. Сега се е пльоснал по гръб и мрънка  Crossing Arms Цяла нощ бях дежурна ту с единия, ту с другия. Единия реве, иска да яде, другия реве, дави се в сополи  ooooh! Тая сутрин ставам и ме боли врат, гръб, кръст и там всички останали части. ММ спа сам каТ пич на най новото легло в къщата  Crossing Arms Ми искам и аз пък.

Ого тази сутрин пак напълни цукала  Mr. Green Просто го слагам всеки път след сън и има резултат. Дано  Praynig е по схватлив от батко си.  Като се събуди му махам памперса и го слагам на гърнето и му обличам едно елече. Мама ме научи, да не настинел  Flutter

Намерих го сайта http://www.uktobg.com/

Последна редакция: пт, 04 апр 2014, 08:52 от agnesana

# 651
Hug 10х за споделеното инфо.

Аз още съм в дилеми...от ФБ щяха да ми пращат цвят сходен с този на кличката,  нъцки още чакам, бях се навила за АБЦ, но пък е черен... знам ли и аз какво искам...
АБЦ не е черен а кафяво и млечно кафяво, сейфти фърст май само е черен, иначе аз исках да е прозрачно за да вижда какво става около нея  Wink Нещо като слънчеви очила  Laughing
Руми аз съм на принципа най-хубавите са подарените, ама няма кой да ни подари  Mr. Green както констатира снощи ММ с цип са били всички преди 40г/наборите/ и цяло поколение сме проходили, както се забелязва, а в чужбината надали имат с цип и те са проходили, така че май тази си е, въпрос на предпочитание на родителя. Аз ще си ги купувам, и като ще давам пари, поне да е за нещо по-джиджено, че тия с цип са ми малко грозновати  Embarassed А и нямат развитие цели 40г така че гледам да са хубави, модерни и удобни, и от естествени материали  Mr. Green
Аква свиркам. Сега влизам да видя бебешките обувки и да харесам нещо на диването, само да видя как беше с номерацията, че там е проблемацията  Mr. Green
Терп Зара ги има в един смотан магазин в Бл-д, на смотано място, но аз го открих без да искам, а КиК в сайта им пише толкова, но май и в най-известния магазин детски тук, пак толкова бяха, говоря за онези с ципчето. Иначе имаше и по 5лв обувки, но от кучи марки и единични бройки ама за по-големи бебета

# 652
Каква е разликата между млечна кухня и детска кухня? Тука не съм чувала за млечна кухня, детската е на две групи - първа група преди 1 година, втора група над 1 година.
Взех талон от ЛЛ за кухня, изобщо не искаше да ми го дава, много била против преди 10 месеца...

В Зара харесах тия обувки

http://www.zara.com/bg/en/kids/baby-girl-%283-months-3-years%29/ … 8112p1787528.html

Май отговарят на изискванията за прохождане. Ама са скъпи. На живо не съм ги виждала, нямам представа от кой номер започват, може само големи да се окажат.
К§К видях за 30лв  Thinking  с ципа през подметката. Доста по- евтино от 60- 70лв. Може би това обяснява, че някога, преди години не са се налющвали за две седмици, както се случвало напоследък.

# 653
Сега погледнах сайта на К§К, само с ципа през подметката са по 25лв (32-33 ги има из Варна), другите им от 19 номер (1 - 3 години) са си по 60лв. Е няма сми!

Лошото е, че в сайта на Сладури няма и помен от Зизу, но пък има някакви немски за прохождане, дето са 'ем грозни, 'ем 100лв  Rolling Eyes

http://www.sladurite.com/product/600/detski-sandali.html

# 654
Голяма драма било това с обувките ! ooooh!
Аз нали слагам каквото ми дадат и каквото има останало от баткото ,та не се втелясвам толкова.
100 лв за бебешка обувка не бих дала,30 лв ми се струват достатъчно.Имайте предвид ,че крачето расте ужасно бързо и обувките от 60 лв ще се носят 2 месеца ,не повече.
Агнес ,аз също бях дежурна снощи.Става през час това детет ,не ще и да суче ,само се мятка ,върти се ,изправя се ,голям зор.Довечера ще му дам Панадол ,барем дремна и аз малко.Четвъртият горен зъб прозира много и го боли,сигурна съм.
МНого ми е сдухано днес,тъжно ми е нещо,пролетна умора ли ,какво ли ще е ...И сега с тези студени почивни дни ,още повече ще ми се стъжни Sad Sad

# 655
  • Перник
Пине аз доколкото знам млечна кухня се води до около гоинка. След това се минава на преходна и следващата е обща кухня, за по-големите

Съгласна съм, че подарените са най-хубавите. И ние това имаме и това ще носи докато може. Наистина на К&К нашите май не са много качествени. От зад над подметката има малко задигнато и където започва кожата вече се е понабръчкало. Може би защото са му малко големи и понякога ги събува и се "пдпетват"
Ако трябваше аз да избирам най-вероятно нямаше да се спра на тях

# 656
Като ви чета за тези обувки и ....не ви разбирам.Не искам да засегна никого,но мисля,че прекалено много се вталясвате.Детето ще проходи със всякакви обувки.Аз не бих дала 60лв за обувка,която ще се носи 2-3 месеца най-много.Не знам,то всеки се простира според възможностите си,но и да имах,пак не бих дала толкова пари.То не са марки,не са ортопедични подметки,не знам си какво...Ще купя едни за 20лв и хич няма да гледам как се казват. Peace

Ахи,радвам се че се появи,а още повече се радвам,че АБКМ е минало! HugС гърнето и ние сме до никъде,но все някой ден ще свикне,не се притеснявай!

Пине,млечна кухня е с ястия с мляко. Peace

Агнес,кой е със сополки?

# 657
Аз съм малко скептично настроена към обувки втора употреба. Всичко друго може, но обувки не. Всеки човек, всяко дете само си оформя крачето и не искам децата ми да носят вече оформени обувки. Със Зар си спомням, че купих на К&К за 27лв някъде от техен магазин. Мерих ги на място и ги купих. Сега за тия пари мога да купя нещо марково и да ми свърши същата работа. Пък ако някой не го бърка, че обувката е ползвана, съм сигурна, че едни адидаси ще обуят поне 3 деца, докато тия на К&К едва изтикаха моето  ooooh! Цената е една и съща. 11 паунда са сините адидас (7паунда са розорите  Crossing Arms ) и излизат към 30лв в най лошия случай.

# 658
Според мен обувките са много важни, както за възрастен, за дете и то тепърва прохождащо в пъти повече. От начина по който стъпва ходилото зависи стойката на цялото тяло. Проблемите с гърба и кръста, които човек си влачи цял живот от там тръгват. Сумати народ му е паднал свода, стъпва на външната част на ходилото, има неправилна походка, криви се, усуква се. Всеки сам си преценява. Аз все още се надявам да случа на лятно прохождане и да ходи боса, но исках и едни сандали да се намират. За есента ще трябват обувки и ще са качествени при всички случаи.

Млечната кухня пак не я разбрах.  Thinking  Кухнята до годинка не е ли без мляко? Нали с АМ готвели (кой знае...)? Каквато и да е, като я запиша на първа група, преди годинка, надявам се да е правилния вариант.

# 659
Забравих

Мъхче,жива и здрава да си!Много щастлива и винаги усмихната!

Общи условия

Активация на акаунт