Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 258

• 50 700
  • 723
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив

Търсейки истината и причината за смъртта на Сибел, срещайки Елиф - очакваме зараждане на чувства които ще се преродят в любов, мисля че Йомер има една цел засега. Истината - защо е убита Сибел, как и какво не му е казала тя, тайните които не му е споделила.... И още, и още....

# 421
 newsm51
Здравейте и хубав ден!

Поздравявам ви с тази красота:
Йомер и Елиф слизат към Piazza di Spagna ...

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 13:35 от loveofmine

# 422
Момичетата от РФ се притесняват, че връзката м/у Йомер и Елиф се развива твърде бързо. Та те и двамата са още в траур. Някои от тях не приемат искрите, които виждаме в трейлъра към 3-и еп. Аз пък си мисля, че когато човек е поставен в екстремна ситуация, може да се очакват какви ли не емоционални реакции. Те, двамата, са като на бойно поле - всеки един от тях се сражава на повече от един фронт. И насред тази битка, са принудени да съжителстват 24 часа в денонщието... двама млади, хубави, умни хора от противоположен пол... Според мен е естествено нещата да са забързани. То е точно като на война. Simple Smile На война хората "живеят бързо", както обича да казва Мартичка. Simple Smile)

Скрит текст:
Честито Благовещение!

Любов,  Hug Heart Eyes
Важното е да сме наясно със себе си. Тогава е лесно да погледнем отгоре на другите. Wink

Скрит текст:
Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 11:08 от marytza

# 423
  • Пловдив

http://www.sinematelevizyonlifestyle.com/kara-para-ask-cekim-mek … ekiyor-71469h.htm

"Мръсни пари и любов" привлича внимание и с местата за снимане"
..................
"Мръсни пари и любов" с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек, се снима в най-интересните забележителности на Истанбул....."

Изброяват някои от тях....

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 11:42 от mariana51

# 424
Аз засега Синята джамия не разпознах, например.  newsm78 Инак вилата вече я огледахме. Simple Smile И Йомер и хвърли един презрителен поглед. Simple Smile))

# 425
  • Пловдив

http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/2014/03/25/diziye-ruh-katan-mekanlar

И тук статията за забележителностите на Истанбул при снимане на "Мръсни пари и любов".

# 426
  Абе, момичета! Не оставяте човек да работи! Пишете, пишете разни умни и хубави работи, и сърце юнашко не трае - иска да отговаря. Пък шефовете само това дебнат. И сега на, с риск за живота си, пиша ли пиша. newsm53
   Маричка, благодаря ти за колажа на рускините! newsm51 Не бях се замисляла откъм тази страна, но права е девушката - честността е тази, която обединява както лудите, така и "нормалните" му герои. Присъединявам се! newsm10 И изказвам лично възхищение от интелекта и критериите на Енгин да подбира ролите си. Може би и в това е ключът към силното очарование на героите му; може би затова успява да ни убеди да обичаме всеки от тях, барабар с лошите му черти. smile3501
   Ама за другото им разсъждение, ну погоди! newsm11 Те какво искат - да точат Йомер и Елиф до първа целувка към 60 серия ли? Ми нека си се развиват бързо нещата, аз нямам нищо против. thumbsup Те сега ще се развият бързо, после ще се скарат за нещо и ще се отчуждят, после ще страдат от копнеж, ще се мъчат да се забравят и накрая като разберат, че не могат един без друг, ще се съберат истински. Нали ви казах, че сценаристките са пили от бозата на американците. smile3503 99% от романтичните американски филми се развиват по тази утъпкана пътечка. Ама лошо нЕма! Те клишетата затова са клишета - щото се харесват на всички. Той и тараторът е клише, ама всички обичаме таратор. yes Така че, нека си бързат, нека! Имат благословията ми! bishop
  Любов, наистина ми се спеше много снощи и явно се е отразило на паметта ми. Сега се мъчих да си спомня името на оная ефектна мацка от далматинците и доколкото си спомних, оригиналното й име в романа е Cruela DeVil. А пък в българския вариант е много сполучливо преведено като Злобара ДеМон. Или се лъжа? Все пак, останаха назад във времето годините, когато съм чела тази книжка дори на децата си. cry Но сестрата на Елиф просто ми се наби в очите с тези светли очи, черна права коса, ярко червило и невротично поведение. Само бялата половина й липсва.

Скрит текст:
Радвам се, че прочете написаното до теб тук преди да го изтрия. Hug

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 13:21 от barisea

# 427
Оф, аз за клишета не ща да говоря. Както вече казах, нищо ново под слънцето няма още от времето на древногръцките мистерии, че и преди това. Сюжетите са разработени преди хиляди години, ние правим само нови прочити на вече познатото. Затова си приемам сериите такива, каквито са и се наслаждавам на играта и фабулата. Може и да има недомислени неща в сериала, но отношенията между главните герои за мен досега са си ОК като разработка.  И като изпълнение. Simple Smile Освен това мисля, че е твърде рано да се критикува серията още след 2-я еп. Нека видим завършения продукт, пък ще можем тогава да дялкаме трески, дакото го усъвършенстваме. Wink))

# 428
Любовче  txtloves за мен е удоволствие, обаче не мога да твърдя, че знам турски, а просто разбирам това-онова  Laughing
Аз още първия епизод казах, че Круела- Аслъ е злобарка. Има огромна завист в нея. Може би го има и това, че е най-голяма дъщеря и си мисли, че всичко трябва да е за нея. Това й  е трети брак- абсолютно недопустимо, дори и за богато семейство, има син, който още не сме виждали, но скоро и това очаквам, може и да е любовен интерес на Демет /дъщерята на Хюсеин  Laughing/.
За мен също е рано за бурна любов между Йомер и Елиф, но определено има привличане между тях. Очаквам да станат много добри приятели, които всичко си споделят, все пак имат много общи неща - и болката от загубата, търсене на истината , както и това че и двамата са остри камъка. Много са интересни типажите им.
 Забравих вчера в излиянията си да спомена за бащата на Сибел. Има нещо гнило в цялата история с него и майка й. Той запокитен в една малка стаичка с единично легло, а майка й къде спи? Нали са съпрузи - това е неприемливо за тях, пък и не са скарани, поне доколкото ние знаем де...

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 13:13 от bebo_sn

# 429
  • Pleven, Bulgaria
Добър и благ да е денят ви,бърборани!Така ми харесва-четеш, четеш и няма изчитане.Любов,казват че какъвто е днешният ти ден,такава ще е годината.Така че не се кахъри,които трябва сме оценили труда ви и много благодарим.  bouquetУсмихни се,сложи парички в портмонето и прекарай хубав и ползотворен ден,за да си подсигуриш годината JoyТова важи за всички ви,момичета.
Барисеа,трудно мойе да остане чожек сериозен,четейки те.Круела беше голямо попадение,аз също се чудех на кого ми прилича,но си блъсках главата къде ли съм я гледала,а то било в" 101 Далматинци"!!!
Момичета,ще споделя една идейка,която ми се мотае в главата,не знам защо?!Мисля си дали гадняра Метин няма да се влюби в Елиф?Много странно гледаше снимката,която му изпратиха по телефона на целувката между Елиф и Йомер и не каза на чичо си...Може и само мои измислици да са...

# 430
Момичета,ще споделя една идейка,която ми се мотае в главата,не знам защо?!Мисля си дали гадняра Метин няма да се влюби в Елиф?Много странно гледаше снимката,която му изпратиха по телефона на целувката между Елиф и Йомер и не каза на чичо си...Може и само мои измислици да са...
Аз мисля, че гледаше така, за да се убеди, че това е истинска целувка и че Йомер й е гадже, а не полицай. Нали я предупреди да не говори с полицаи и той се притеснява да не каже на някой за отвличането.

# 431
Здравейте,мили момичета.Ако наистина днешния ден има пророческа сила,това означава,че аз няма да пусна телефона в близките месеци.Ухото ми заглъхна от сутринта,но какво да правя понякога реала ни обсебва.Лошото е,че много късно влизам в темата и се затъжих за вас.След малко пак ще се включа,защото детенце е решило да ме споходи и тогава ще ви споделя моето мнение за серията.Сега само ви пожелавам хубав ден и много благи вести от добри хора.

Наблюдавам ви.

# 432

Hug Здравейте МОМИЧЕТА! Hug

Grinning Събрали сте се и хубавичко си хортувате в този благ ден. Grinning

bouquet Честит празник на всички, които празнуват БЛАГОВЕЩЕНИЕbouquet

Two Hearts
Скрит текст:

"Християнската църква празнува днес Благовещение.
Празникът напомня за благата вест, с която Архангел Гавриил съобщава на Дева Мария,
че ще стане майка на Божия син - Спасителя на света.

В българската традиция денят се свързва с идващата пролет и е известен
като Благовец или половин Великден.

Според народните поверия на този ден се връщат щъркелите, лястовиците и кукувиците.
Идващи от юдейските земи, те съобщават благата вест за възраждането на природата.
Зимата си отива и настъпва пролетта. По този повод хората почистват и изгарят сметта с вярата,
че всичко лошо ще изгори в очакване на добри вести.

През деня и нощта на Благовец започват начинания, за да им върви през годината.

Вярва се, че ако вали на Благовещение, годината ще бъде плодородна.

Не се спи до късно, за да не се разболява човек или да не изпусне късмета си.
Който съзре за пръв път на Благовец щъркел в полет, ще е щастлив.

Според поверието в този ден долитат кукувицата и лястовицата и носят благата вест,
че зимата си е отишла.
Смята се, че на Благовец трябва за пръв път да се хапне нещо зелено -
 коприва, киселец или лапад, за да потече в тялото на човека нова кръв."

# 433
  • Pleven, Bulgaria
Привет Танушка Веселушка,Милка.Бебо,а защо не каза на чичо,не го попита дали Елиф има приятел,нали той я познава по-добре...Ще гледаме,ще видим...Дори да няма целувка в 3 епизод ,искрите хвърчат!

# 434
  • Пловдив

"Очите ти са като микроскоп, през който светът изглежда по-голям, отколкото е."
Скрит текст:
Your eye is a microscope, which makes the world seems bigger than it really is

Общи условия

Активация на акаунт