Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 258

• 50 676
  • 723
  •   1
Отговори
# 570

Барисеа страхотно настроение с "Аморе мио" - дръпнах си песента ... евентуално за клипче  smile3508

Милка, Тануша Комет  присъединявам се момичета !

За всички Енгинки !

Ками  Two Hearts цял ден момичета творят и са страхотни - направиха настроението да  е на макс !!!

Скрит текст:

# 571

МАРТИЧКА,
Скрит текст:

загуби ми се нещо по трасето и тръгнах да те издирвам,
 а ти си предупредила, че отиваш да готвиш манджичка за близките си хора.
Предлагам ти да не ги глезиш и учиш на такива екстри. Joy
Вложи повече фантазия за сандвичите, и си готова.  Grinning Heart Eyes

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 18:15 от Tanusha_

# 572
Забравих да благодаря за новите снимки.Страхотни са.Ще хвърчат искри,само да не стане някой пожар,че тогава...     

# 573
  • Пловдив

Момичета, нали не вярвате че ще хвърчат любовни искри в Рим. Елиф и Йомер ще имитират такива. По петите им са хората на Таййар - те следят Елиф, но "приятелят" с когото уж се е разделила.... и т.н. Метин ще има работа - да нарежда и заплашва.... И след цялата тази имитация на влюбени, нещата между Йомер и Елиф след време ще си дойдат на мястото - ще се влюбят.....

# 574

Такива муцунки прави, ама ... си намери майстора ! Joy Joy Joy

# 575
Забравих да благодаря за новите снимки.Страхотни са.Ще хвърчат искри,само да не стане някой пожар,че тогава...     
newsm51
Ками, здравей!
Eй така искам да изглеждат и двамата във филма – това е то ШИК!
Какво им пречи да й изправят косата на Туба и да я гримират така, а да не говорим за нашичкия – сякаш не можеха да му сложат една фланелка като тази! А те – „Плелай мама къделя”…
Явно това е някакъв вид „политическа коректност”, която, уви, си остава неразбираема за мен…

# 576

КАМИ,  Hug здравей, сядай на диванчето и ми пази място.  Grinning Heart Eyes
Ако вече е заето не се притеснявай, ще си намеря къде да седна за да мога да виждам...
Grinning Joy

Скрит текст:

# 577

Engin Akyürek Fan Club

Туба: "Между мен и Енгин Акюрук има химия както в личен план, така и в съвместната ни работа…"
Скрит текст:
Tuba: There is a chemistry between me & Engin Akyurek on personal side and on working together

# 578
Скрит текст:

М...м ! Като в рекламата, но не мога да се сдържа ...

Слагам ви отново тази песничка ...

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 18:30 от Марта_49

# 579
  • Пловдив

"Готови ли сте за Рим?"
Скрит текст:
Are you ready for Rome?

И.... нали Елиф и Йомер са приятели.... трябва да са заедно в жилището й в Рим. Е, това да видим как ще ни го покажат... Разходки, завиване, одеало....
......................
Любов, това което преведе звучи много опасно....
newsm81

# 580
Зсравейте Марта,Любовче и Танушка.Ако трябва и на земята ще седнем,но пак ще сме с компанията.     love001  Много ми харесват и двамата.Пасват си много добре.     Heart Eyes Hug  

# 581

Момичета, нали не вярвате че ще хвърчат любовни искри в Рим. Елиф и Йомер ще имитират такива. По петите им са хората на Таййар - те следят Елиф, но "приятелят" с когото уж се е разделила.... и т.н. Метин ще има работа - да нарежда и заплашва.... И след цялата тази имитация на влюбени, нещата между Йомер и Елиф след време ще си дойдат на мястото - ще се влюбят.....

Разбира се, че не вярваме, че на този етап ще има лИбовни искри, но на по късен си знаем,

че ще ги има. Сега ще го играят на уж влюбени,докато се усетят и се влюбили. Познат похват.

Ако го изиграят добре, поне ще е забавно. Ми то час и половина останало ........

Ех и ти Марианка, кое му е опасното ? Аз го разбирам, , че има  синергия както  между хора, така и
между актьори. В смисъл, че са се харесали, като личности.

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 18:36 от komet

# 582
  • Pleven, Bulgaria
Привет и от  мен,веселушки.Днес ви завиждам,защото няма да мога да гледам с вас серията,на работа съм и ще киризя от телефона,каквото мога newsm61 smile3511 [smilie=smile3518.giГледам,всички сте се строили и сте готови за приключението в Рим.Ама като дойде сряда и като запърхат пеперуди рано рано,като ни обземе една еуфория...Прекрасно е любимецът ни да е на екран!
Благодаря на всички ви за изпълнените странички,които прочетох сега накуп и на един дъх.На Марианка,за всекидневната грижа;на Бебо,да е жива и здрава,за превода;на Танушка за прекрасните ножи снимки и настроението,което носи със себе си;на Марта,винаги позитивна и носеща усмивки ,Любов,Марица,Барисеа,Комет,Ками,Милка,Елинор,Хаяско,Величка,Рейна,Паула...Обичам всички ви,скъпи момичета и се радвам,че се престраших да сляза от балкончето сред вас,дори да не допринасям с нищо към темата  newsm03.Стана досадно..Една последна молба.Моля ви,пишете много тази вечер,заради мен,така ще се чувствам сред вас .
Марианка,моля когато се знае от колко часа е повторението на серията,пусни го и тук(не че не го правиш,но днес спциално за мен) newsm17
Пожелавам динамична и омаг1осваща серия за всички ни!!!  love001

Пожелавам една динамична и омаг¡осваща серия

# 583
# 584
С Енгин химия,а с Онур физика,значи,не е лошо. Само да им се получи сериала и винаги да заемат първото място във всички анкети.

Общи условия

Активация на акаунт