Бурята~~La Tempestad~~Тема 11

• 33 864
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
Ооо не за карими наистина...нищо не съм ви отказвала...ама ако стане нещо подобно...аз туитъра на карими въобще няма и да го погледна...просто съм решила да не си го причинявам...наистина ми влияе ми  отвратително...всичко това...и този път ще пропусна всеки си знае как му влияе...ама аз наистина това няма да мога  Wink

# 691
Кате знам,че това ще ти съвпадне с последните дни на нашия континент така че е нормално да не искаш да си разваляш настроението,меко казано  Peace ...аз също не искам да ставам свидетел точно на това ако стане..колкото и да се надявам да не стане...ама като са туитите в темата то е неизбежно  Mr. Green така и аз ще си отдъхна  hahaha че иначе се кръстя преди да вляза ... Joy
и наистина не влияе никак добре

# 692
Оо Кате хич не се и притеснявай..няма да си разваляш последните дни много ясно...трябва да дадеш
максимална газ нали знаеш  Wink   hahaha то и аз не съм убедена,че искам да гледам каквото и да било...хайде уилям...по как да е ще го прежаля...но карими значи химена...а за това момиче ми е наистина много кофти...и тези туити на карими ...са  ooooh!

но аз пак не знам защо го говорим ...такова нещо няма да стане  Peace Peace Peace

# 693

оо знаете ли за какво се сетих...Карими  Joy Joy леле тази мацка..така ще ни побърка...другата седмица...ако стане туй що си мисля...хич не ми се мисли...ако си мислите ...че сте видели....бяс....бъркате  Joy Joy

Аз си мисля,че Уилям вече задължително , предварително трябва да се изясни какво решение е взел за 1.04.... Важното е Химена да го приема....а госпожица Селена....малко повече да се съобразява с това.../колкото и да не харесва Уилям.../ Thinking

# 694
да и аз не знам...за какво го говорите...след като такова нещо няма да има ....започвам да се ядосвам с вашия песимизъм...ми малко вярвайте в човека...мъж е ...толкова неща е преодолял в живота...та с тази ли няма да се справи..ама ме подпалвате само  Crossing Arms

вярвайте малко в пророка...да ви се моля ли вече  hahaha

# 695

Аз си мисля,че Уилям вече задължително , предварително трябва да се изясни какво решение е взел за 1.04....
То нима ще има какво да се изяснява ако отиде  Shocked Shocked Shocked недейте така...оптимизъм...оптимизъм  и още повече оптимизъм Peace

# 696
Аз защо си мисля, че Ели ще празнува с нейните приятелки  Thinking Ще следя аз туитъра за снимки.

# 697
ох убивате ме с вашия оптимизъм ...вие да не сте от някоя секта....оптимистична  hahaha  Joy

аа не се знае иначе кой с кого трябва да се съобразява...нали уилям беше...интимен приятел на карими Joy Joy Joy

# 698
Аз защо си мисля, че Ели ще празнува с нейните приятелки  Thinking Ще следя аз туитъра за снимки.
аз не си го мисля....убеден съм  Peace тоест ние от оптимистичната секта....Тони подигравай се...но после ще има да се извиняваш  Whistling

# 699
оо не аз няма да  се извинявам  Naughty ...ще се преклоня пред негово Пророчество...ако е познал Peace

гледам сега Барселона срещу Еспаньол...леле какви позиции изпуска Меси...не е истина ooooh!

# 700
Ох Тони
Скрит текст:
не ми говори...всичко е на психична основа...Меси никога не е вкарвал на Корнейя  Mr. Green полувремето сега свърши  Thinking

аа ако познае негово Пророчество ще се кланяме...и червения килим ще му постелим спокойно  hahaha

# 701
Как да не ви поздравя с това  Mr. Green

# 702
и за какво се пее тук освен за новата и бившата  Mr. Green

# 703
оо аз съм ви пуснала грешния линк..съжелявам  ooooh!

превода като никога е перфектен...затова линк ви пускам...да не върша свършена работа вече...

# 704
Катенце..не че нещо ами и сега няма превод ,душа  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт