Със букет лалета и зюмбюли, всяка мама чака юли - Тема 13

• 33 551
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
Поправка, сега погледнах в сайта на Икеа, 10% отстъпка е за следващо пазаруване. Супер тъпо. Аз май имах такъв ваучер, ама не знам къде е.

# 451
Добро утро,
Piafff, благодаря за линка Hug. И аз намерих един саит за намалени колички, но не знам дали може да ги видиш предварително http://www.babyoutletzone.com/

И аз съм от "нощната стража".Ококорвам очи към 4-5,и после се почва едно въртене. Ужас

аз от нея си взех шишетата има и в продавалник , мацката е много готина и предполагам че може да се видят сама ми обясни как е показвала на една дама 10 неща и накрая тя и отговорила че като намери кой да и ги купи ще ги вземе

# 452
  • София
Поправка, сега погледнах в сайта на Икеа, 10% отстъпка е за следващо пазаруване. Супер тъпо. Аз май имах такъв ваучер, ама не знам къде е.
точно това щях да ти пиша, че като купихме миналия уикенд креватчето+матрачето за 229 лев ни дадоха ваучер за 22.90 който можем да ползваме от следващия ден.
харесах на дреб един сгъваем плажен стол, ще се изкефи много  Laughing

за санитаните комплекти ще ви кажа аз какво направих, но вие ще си прецените - купих няколко неща от различни марки по отделно и накрая какво излезе - ползвахме апсираторчето за нос на чико, добро е много, режех му ноктите с моята ножица, понеже бяха много меки и бебешката ги късаше, но я дезинфекцирах всеки път със спирт и сега така правя дори, четка и гребен взех също отделно. няма много сми от комплекти и от даване на много пари, но пак казвам, преценете си  Hug

бройте ме в нощния страж, за който и без друго си чета, сега съм на последната книга на игра на тронове, а скоро почва и следващия сезон ура ура, та се разсейвам с това. има макар и рядко нощи в които спя до 5-6 часа което е ок, понеже ставам в 6 и нещо и без друго. но това е положението, свикнах, според мен няма спасение Rolling Eyes

мерси за линковете за ползвани колички, влизам да позяпам и аз   bouquet

# 453
  • Там някъде
Мерси, Leaaa  Hug Ще ги гледам отделно тогава нещата. Аз и без това си мислех за термометър тип биберон, но още се чудя...

# 454
Здравете на всички!

Аз си посвпивам добре напоследък, даже ма тази нощ не станах и да пишкам,но пък се субих в ужасно настроение. Едно мие  тъжно, апатично...много мразя такива дни. Знам, че утре ще е по-добре ама как ще издържа днес, не знам. Ще се побъркам.

Искам да ви споделя, че снощи усетих първия силен ритник. Лежах си на дивана(настрани) и си бях сложила ръката на корема и по едно време ръката просто ми изхвърча. Витничето буквално прниза корема ми и избута ръката ми и ме заболя, та чак извиках и подскочих. Много стреснах ММ. Ама ми стана и толкова миличко...искам си дребосъчето при мен  Sad

sweetpie: Имаш супер яка чанта, между другото  Mr. Green

ВЪПРОС : Колко пътви ви пускаха кръв и урина досега и колко пъти общо се пускат?

# 455

ВЪПРОС : Колко пътви ви пускаха кръв и урина досега и колко пъти общо се пускат?

Досега 2 пъти - общо и миналият и този път знам че ще са три - на всеки триместър.

# 456

На мен само 2 пъти моята следяща лекарка и то втория път защото си поисках. И още веднъж докъто бях в болницата. Но доста от лекарите твърдят че трябва всеки месец. И аз мисля вече всеки месец да си пускам пък ако не се покриват от касата ще си ги плащам.

# 457
  • Пловдив
мисля вече всеки месец да си пускам пък ако не се покриват от касата ще си ги плащам.

Най-добре така.Изобщо не е скъпо.Излаза около 10 лв и по-малко-ПКК със СУЕ и урина с албумин и седимент.Аз също си ги пускам сама.Важно е да се следи Хемоглобина и албумина в урината

# 458
Ми да чиста работа. На мен пък всеки път ми излизат следи в урината и доки ми казва по малко сол да ям. На вас случвало ли ви се е?

# 459
Мерси! И при мен досега два пъти, като следващия път иска пак и се учудих при положение, че ми пуска скоро. Но явно е нормално. Ще ми пуска и микробиология за втори път. За упойки също ще правим тестове(секцио съм). Абе бая дупчене си ме чака   Thinking

# 460
  • София
Вижте какво открих на сайта на МД:

Инициативата „Ден на отворени врати” се възстановява от 4 юни 2013 г.

Провеждането на  „Ден на отворени врати” вече ще става в дните вторник, сряда и четвъртък от 14 до 14.45 ч.

Максималният брой участници, които ще определят дневната група е 6 човека.

Достъп до групите имат само предварително записалите се бременни жени (по телефон или на място) с един придружител (съпруг).

Записването става на телефони 02/9172 200 или 02/9172355 от 8.30 до 15.30 ч. всеки работен ден.

# 461
Mama_Sancho, аз си седя у дома, само лежане, вече не ме свърта, гледам да стане вечер да легна като хората да поспя, не че цял ден не мачкам леглото. Доки ми каза, че мога да излизам по малко, но ме е страх...А в това хубаво време лежи ли се  ooooh!

Започна да ме наболява кръста, при вас как е, някой има ли болки там?

# 462
И аз си ги пускам сама.Общо четири пати ПКК,два пъти стерилна урина и два пъти обикновенна от ЖК.Другата седмица ще си пусна пак.Но аз сам с високи левкоцити и за това толкова често.

# 463
  • София
Момичета, звъннах в Майчин дом да питам за дни на отворените врати. В момента записват за май месец, най- ранната дата е 14.05. Казвайте какво да правим. Може да се запишем максимум 6 жени.

# 464
  • Пловдив
Ми да чиста работа. На мен пък всеки път ми излизат следи в урината и доки ми казва по малко сол да ям. На вас случвало ли ви се е?

Следи от какво ти излиза?Може да са много неща-еритроцити,епителни клетки,урати .....

Ще ми пуска и микробиология за втори път.

По касата втората МБ е преди раждането.Не знам защо сега ще ти я пуска,но пък ако си имала проблем и следите нещо е нормално

Общи условия

Активация на акаунт