В момента чета ... - 27

• 48 330
  • 724
  •   1
Отговори
# 420

В момента чета

Не ме грабна в началото, но ще я прочета цялата,дано ме опровергае Simple Smile

# 421
Аз си приключих със "Зовът на кукувицата" - възхитена съм !  Heart Eyes Ето и по-подробно мнение : https://www.goodreads.com/review/show/902419369

Сега пак ще се чудя какво да чета  ooooh! Толкова много книги стоят и ме чакат ! (first world problems)  Laughing

Искам да си прочета новите книжки, които съм си накупила, но защо все ме тегли към класики, които никога не съм чела ?   newsm78

# 422
Днес започнах sineokomomche на Джоан Харис. Малко е странна отначало, надявам се да стане по- интересна в последствие. Ако някои я е чел ще се радвам да сподели мнение!

# 423
Днес започнах sineokomomche на Джоан Харис. Малко е странна отначало, надявам се да стане по- интересна в последствие. Ако някои я е чел ще се радвам да сподели мнение!

Днес я свалих от читанка. Ще чакам да понапреднеш и а споделиш дали ти харесва. Между другото, в какъв смисъл ти е странна в началото  newsm78

# 424

Днес я свалих от читанка. Ще чакам да понапреднеш и а споделиш дали ти харесва. Между другото, в какъв смисъл ти е странна в началото  newsm78
Ами.....не е като нищо ,което съм чела досега, аз половината я прочетох, почти не разбрах за какво става дума, не ми харесва особено, но ще я дочета , защото не обичам да оставям недовършени книги! То хубаво действието се развива в интернет пространството, но героя като че ли изобщо няма връзка с реалния свят. Не мога да повярвам че е роман на Джоан Харис. Това разбира се е само мое лично мнение, започни я може на теб да то допадне! След нея мисля с нещо любовно да се разнообразя Rolling Eyes

# 425
 Благодарение на лошото време днес,успях да дочета "Писмото на Росети"-много приятна книжка.  Heart Eyes  Допадат ми книги с две или повече сюжетни линии, които с лекота преминават от миналото към настоящето. Интересно ми беше да прочета за една от най-мистериозните загадки на XVII век: имало ли е Испански заговор и кой е спасил Венецианската република.
Освен това скоро ми предстои пътуване до Венеция,така че ми беше още по-интересно.  Wink
Благодаря на Мijjjjka!  Hug

# 426
  • София
Започвам Светлина между два океана.
Прочетох Изплъзване от времето.Не е лоша.Типична за стила на Кейт.Краят определено ме изненада.

# 427
Сливче,ще чакам да споделиш после дали ти е харесала. Peace

# 428
  • София
Довърших "Мрак". Много интересен трилър, по-различен от масовката.

# 429
  • на североизток от Рая
 Довършвам

Разочарована съм. Това, което прочетох на корицата, напълно се размина с това, което прочетох в книгата. Жалко, очаквах приятно четиво. Че и за хумор се говори. Да, ама не. Някакъв опит за плоски шеги, но всичко е така скалъпено, че на мен ми простее.
 Някой друг да каже нещо за книгата?

# 430
Момичета подхванах и завърших почти на един дъх Валс в тъмнината на Уилиам Айриш http://chitanka.info/book/4973-vals-v-tymninata

Много ми хареса, обичам мистериозни кримки, много добре е написана, изключително увлекателна и ме държа в напрежение през цялото време Simple Smile

# 431
Прочетох "Народна топка" - М. Вивег, хареса  ми, задушевна, истинска, "жива", с интересуваща ме тематика - отношения, израстване, пътешествие във времето на човешки животи. Започнах "Бог пътува винаги инкогнито" - не си падам по популярна психология (не, че идеите не са ми интересни, но винаги съм почвала този вид литература с ентусиазъм, а после ми е ставало досадно и съм се връщала към любимата художествена  Heart Eyes, но явно в момента имам нужда от някакви напътствия, тъй като нещо съм в малко като дупка... А книжката започва добре, даже бих казала - обещаващо.

# 432
  • Сред лисици
Чета
В началото ми тръгна малко трудно и смущаващо, защото по стечение на обстоятелствата точно тогава борех  притеснителни здравословни проблеми и описанието на преживяванията на едно неизлечимо болно момиче ми дойдоха в повече. След като лекарите горе-долу поразсеяха тревогите ми и се отърсих от параноята  Mr. Green, успях да се насладя на книгата. А тя е хубава и се чете с лекота. Не мисля, че е твърде мрачна или подтискаща, въпреки списъците с последни желания. Има много, много радост от живота и наслада и от най-простичките му и банални измерения.

# 433
Започнах "Мидълсекс" най-накрая !  Party  Имам я от октомври миналата година и все не й идваше времето  Laughing

Тази "Преди да умра" ми беше в списъците на книги за четене, но така и не си я купих. Дали я има някъде онлайн ?  newsm78 Авлига, ще ми бъде интересно да кажеш още малко за нея  Blush   bouquet

galina0911 , oще нещичко за "Валс в тъмнината" можеш ли да кажеш ?   Peace

# 434
Най-сетне прочетох "Хартиени градове". Много ми хареса. По едно време ми се стори малко разтегнато цялото търсене на въпросното момиче, но може би защото и аз я четох доста време. Мисля да прочета и другите книжки на Джон Грийн. Тази ми е първата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт