За свекървите, децата и още нещо...

• 60 811
  • 975
  •   1
Отговори
# 675
  • Tам през Атлантическия океан
Именно!  Peace Авторката индиректно ръси обиди като градушка. Аз поне съм директна, а това прави лошо впечатление.  Mr. Green

Това ми е голям проблем и на мен . Mr. Green

Laughing Каква ирония

проблема е че като някой с вас е директен тоже  Laughing вие подскачате като пуканки  Grinning Peace

# 676
  • при късмета
Само дето при мен материалното винаги е последно

# 677
Аз за това от сега си записвам всичкото, дето го правя за малките неблагодарници, за да може след некоя година ,ако не ми слушат безценните съвети, да вадя тефтера  и да ги почвам. Още от този момент им казвАМ със жертвенически тон, че мама отива на работа само и единствено заради тях, че мама не се храни за да има за тях. (не че пазя некакви диети) и всичко това е придружено с ил. материал, да нема тва онова кога тръгна с десагите да се пренасям у тях.

П.С . Подозирам,че защитничката на авторката и самата тя или са роднини или едно и също лице.Wink

# 678
  • София
П.С . Подозирам,че защитничката на авторката и самата тя или са роднини или едно и също лице.Wink
Почти всеки във форума си има клакьори, както е модно да се казва.  Peace

Аз, ако драпам за имоти, то е единствено за да ги оставя един ден на дъщеря си.  Mr. Green

# 679
Малко остана до времето когато темата за 'лошите' свекърви ще се измести с подобни за снахи и зетковци  Wink Grinning

# 680
Desss , питам съвсем сериозно . Подскока ми в темата къде го видя ? Щото си се знам-ако не съм права си признавам на мига . И пред себе си и пред другите .

# 681
  • при късмета
Малко остана до времето когато темата за 'лошите' свекърви ще се измести с подобни за снахи и зетковци  Wink Grinning

За незнам кой път го споменаваш. Има такава тема и то отдавна. Ето ти пиши

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=574958.0
може да вдигнеш активността

# 682
По принцип, когато сочите с пръст, останалите 3 пръста сочат към вас. Също така, ако гледате през една малка дупчица- много малко се вижда... Поради тази причина е хубаво, човек да се замисли, кого сочи, как го сочи, колко време го сочи, откъде точно го сочи...нали  Mr. Green

Почти всеки във форума си има клакьори, както е модно да се казва.  Peace

Аз, ако драпам за имоти, то е единствено за да ги оставя един ден на дъщеря си.  Mr. Green

Joy  Наистина велика ирония...какви били совите...

# 683

За незнам кой път го споменаваш. Има такава тема и то отдавна. Ето ти пиши

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=574958.0
може да вдигнеш активността

Именно  Peace това казвам с времето активността сама ще се вдигне  Grinning

# 684
  • София
Мдаааа, както си ме разбрала, така ще те оставя, че не искам да ти развалям веселбата. Душичка!

# 685
Мдаааа, както си ме разбрала, така ще те оставя, че не искам да ти развалям веселбата. Душичка!

Благодаря за великодушието. Оценявам го!   Joy

# 686
el pl, ти или приятелката ти защо пуснахте темата?
1. Да ни разкажеш колко си имотна.
2. Колко  те слушат децата
3. колко е умно синчето като майка си;-)
4. да ни рекламираш дивани,може и внос от чужбина
5.и т.н и т.н
 Темата у мен предизвика смях и си мислих,че е за разведряване. заглавието звучи  като: Ходи ми се до 00,ама според вас да ида ли;-)))). Безсмислено е, ама поне ми беше забавна. Дай следващата.
(освен ,ако не си очаквала някакви гениални отрития по повод дивана или други работи....

# 687
 Wink

# 688
  • София
Темата у мен предизвика смях и си мислих,че е за разведряване.
Аз също първоначално помислих, че темата е майтапчийска. После дойде страшното.  Mr. Green

Дес, ще ти отговоря така - възпитавайте си хубаво синовете.  Peace А, ама що си затри умотворенията?

# 689
Аз ще намеря на зетя застаряваща, многоимотна мома англичанка за любовница, да мой да цоцаме и ние от имота цялата рода и да увеличим имането.
Той зетя кат нема имоти, некадарен,барем мои дае убавец ,иначе моята щерка ,за що ще го е взела, все за нещо ша става;-)

Общи условия

Активация на акаунт