Повечето отдавна не сме забулени в анонимност! От година насам пишем едни и същи хора и това не е тема в която всеки ден някой да влиза с етикет "не съм от тук и съм за малко".
Твърде много й дойде вниманието, от повече няма нужда.
aneli_7
. Ние попутъвахме малко тези почивни дни.Заведохме Калин да го видят неговите пра-баба и пра-дядо.Е,как да не им дам да го пипнат..че те нали за това живеят вече...Разни хора, разни деали.

Вирусче някакво,но вече трети ден е там, въпреки,че всеки ден ходя при него вече много ми липсва в къщи.
.... Сега пък друг номер върти,вечер яде последно към 20-21 заспива и се буди на сутринта към 5 часа,хапава тогава добре,заспива и след това към 9 най късно яде пак,ноооооо изяжда половината
Това от няколко дни. Чудя се дали пък не го почват сутрин колики. Иначе като изпия златните 90-100гр. по това време заспива спокоен след няколко гукания и хилежи.....
Направо ме шокира. Казах й,че за татко няма какво да се грижи,човека е много добре, не е на легло,движи се спокойно. В добро настроение е и като цяло кондицията му е отлична. В къщи преди да замина ще оправя къщата т.е. пране няма да има,ще наготвя 2-3 манджи и 1-2 десерта да има да ядат в 3-те дни като цяло. Дейвид пък е голям човек,Тони ще го води на у-ще сутрин,тя само трябва да го вземе заедно с Итън обратно (у-щето е до блока ни буквално). Мммм тц-не ставало! А аз трябва да замина ако ме привикат....
Обмислям вариант последно за жена да привикам,но коя??? Готова съм да платя,но ме притеснява дали ще мога да се доверя на някоя такава за Итън..... Посъветвайте ме какво да правя....
да го гледа.....

, но това не пречи да са еднакви
мен ако питаш поведението ти е чиста проба невъзпитание, граничещо с нещо друго, пък ти както искаш го наричай. 
На Лизи й започнаха мъки със зъбките. От 2-3 дни реве без причина, ръцете как не ги е глътнала още не знам, бърка, повръща, плачка, а е само началото, евентуално... Още не е добре координирана и не може да държи чесалото, трябва аз.
Чудя се какво да взема от аптеката. На каката давах Дентокинд и Калгел без кой знае какъв ефект. Добре че при нея нямаше драми..

.Всеки ден ходихме някъде в планината.Много бързо мина почивката и чак ми липсва да сме всички заедно.
.Много се радвам, че с баща ти всичко е минало успешно.А за майка ти, и аз мисля, че може да преживява криза покрай баща ти .И моята майка понякога казва, че тя е изгледала 3 деца и сега ние да си гледаме нашите. Аз я разбирам, много трудно ни е изгледала и сега тя си гледа живота.Не, че ако се наложи не помага.
.
.