SportsDirect-62

• 69 402
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
да и до БГ и до ЮК съм поръчвала, одтелят ги винаги от останалата поръчка, просто пътуват в отделен плик

# 31
Здравейте, да ви питам тези http://www.sportsdirect.com/karrimor-tempo-2-ladies-running-shoe … ?colcode=21460701 за 41-ви номер отговаря ли си 7-цата?
И също и тези долнища http://www.sportsdirect.com/everlast-sky-fit-pant-ladies-347022?colcode=34702203 дали си отговарят?
Да понахалствам с второ питане Simple Smile

# 32
Аз да попитам по-вещите изисках си най-после такъв 4-ри цифрен код за Pay Pal преди малко и сега гледам,че са ми одържали 1,5 евро от сметката,то така си и пишеше де.Ама въпроса ми е къде трябва да го търся този код,че нещо хич не ми стана ясно?В банката ли трябва да ходя или и през интернет банкирането някъде ще мога да си го намеря?  Embarassed Embarassed Blush

# 33
  • София
Запивам се и аз при вас.
Имам нужда от суичъри за щерката.
Есента поръчах няколко тениски на пума, бяха на много добра цена, сега много ме е яд, че не напоръчвах повече.  Grinning

Теди,   bouquet

# 34
кода трябва да го видиш в банкирането от 4 цифри и пише paypal  срещу него, аз на времето нямах банкиране и го взех от банката на разпечатка, но по спомен след 3-4 дни не веднага

# 35
  • София
Събота пуснах поръчка и незнайно защо са я разделили на 5 пакета - само 2 чифта обувки и малко дрешоляк. Получих меил че е тръгнала и в сайта на ДНЛ пише че още на първата спирка от пътуването вече е 1 бр пакет, а не 5 бр ooooh!

# 36
# 37
  • Пловдив
Момичета, да се оплача ... и ми е нужен съвет.

За първи път ми се случва.
Ето тази пратка: http://www.dhl.co.uk/content/gb/en/express/tracking.shtml?brand= … mp;AWB=2988463354

Поръчана на 15-ти, отпътувала на 18-ти. Писах и на Спорта и на ДХЛ. Вчера от ДХЛ ми се обади едно момиче да ми каже, че пратката е върната за преопаковане. От спорта ми отговориха, че когато получат пратка ще ми върнат парите, защото такава им била практиката (Ето и кореспонденцията със Спортсдирект:

Скрит текст:
Dear Valentina,
Thank you for your email.

Unfortunately DHL were unable to deliver your parcel and so returned the parcel back to us. As the parcel was returned we will automatically refund you for the order once this has arrived back at our warehouse in accordance with our policy. Should you still require the order please place the order again.

You order can be tracked following the information supplied in your dispatch e-mail.

Please accept my apologies for the inconvenience caused.

Kind Regards,

Jessica Chalk,
Customer Services

------------------- Original Message -------------------
From: Valentina Ivanova
Received: 24/03/2014 10:21
To: cs@sportsdirect.com; Inbox - SportsDirect Customer Services
Subject: Customer Enquiry - Where is my order?

SportsDirect.com Customer Enquiry

Customer Name: Valentina Ivanova
Customer Email: val.ivanova@gmail.com
Issue: Where is my order?
Order Number: SD40000005865110

Enquiry:

Hello!

The status of my order with number SD40000005865110 is "Returned to shipper". I`ve called to DHL Bulgaria and they told me that the order is returned to Sportsdirect for repack with returned number 2458504016.

Can you please check where is my order? I prefer to recive the items. I do not want a refund, because I have conversion charges! Please, send me the products!

Looking out for your responce!
Valentina Ivanova

Какво да правя?! Помня от предишни постове, че не е желателно да приемам едната част, след като другата я няма. При мен е пристигнала по-малката част, която е с номер JD0002251451204347 и никъде не е отразена. А другата ... получих номера, с който е върната и ето нейното проследяване: http://www.dhl.co.uk/content/gb/en/express/tracking.shtml?q=2458 … content%2Fgb%2Fen
би следвало да е в Спортсдиректа още от 19-ти.

Ужас, а не е особено малка поръчката ... искам си нещата, не искам пари!!! Ще загубя от превалутирането към 30лв, което е тъпо!

Идеи и препоръки какво да правя, ако някой е имал подобна ситуация? Казах на куриера (и без друго днес съм на работа) да дойде утре, тъкмо ще съм си в къщи, но се чудя какво да правя.  Thinking

# 38
Аз съм в същата ситуация,едната част никъде не беше отразена,но дойде още в петък,а другата,върната миналия понеделник,нищо.
На мен пък ми отговориха,че ще ми я пратят,когато се върне при тях,но до момента не са.Скъсах ги от мейли защо не я пращат,уж зависело от ДЧЛ,но не е така,само си мият ръцете с тях.
Втората част не съм я получила и не смятам да го правя,докато не тръгне тази.
Надявам се да тръгне,защото доста от нещата не са налични,не ми се и чака да ми връщат пари и т.н.
Ако вземеш пристигналата част,ще трябва да им пращаш описи какво ти липсва и като се почнат едни разследвания,ще си взимаш парите за липсите с месеци...отделно и за доставката няма да ти върнат.
От ДЧЛ ми казаха,че често се случвало това напоследък заради смотаните чували,в които започнаха да пращат,които се разкъсват и не са за тази цел,затова им ги връщали за преопаковане.
Но предния път,когато ми се случи така,беше само една част,а не две и я пратиха доста бързо-още след 1-2 дни.

# 39
  • Пловдив
Аз съм в същата ситуация,едната част никъде не беше отразена,но дойде още в петък,а другата,върната миналия понеделник,нищо.
На мен пък ми отговориха,че ще ми я пратят,когато се върне при тях,но до момента не са.Скъсах ги от мейли защо не я пращат,уж зависело от ДЧЛ,но не е така,само си мият ръцете с тях.
Втората част не съм я получила и не смятам да го правя,докато не тръгне тази.
Надявам се да тръгне,защото доста от нещата не са налични,не ми се и чака да ми връщат пари и т.н.
Ако вземеш пристигналата част,ще трябва да им пращаш описи какво ти липсва и като се почнат едни разследвания,ще си взимаш парите за липсите с месеци...отделно и за доставката няма да ти върнат.
От ДЧЛ ми казаха,че често се случвало това напоследък заради смотаните чували,в които започнаха да пращат,които се разкъсват и не са за тази цел,затова им ги връщали за преопаковане.
Но предния път,когато ми се случи така,беше само една част,а не две и я пратиха доста бързо-още след 1-2 дни.

Ясно, значи да им пиша още по-настойчиво на Спорта.
Ти от къде им писа? Като отговори на техните писма или като ново писмо, или от системата?!
Май тези, които са като replay не ми ги отразяват, а аз съм си нахална - пиша и така  и от самата поръчка от менюто "връзка с нас".

Та според теб да откажа да приема едната част докато не видя, че е тръгнала другата ли?
Ще им пиша отново, че си искам нещата, а не парите..... ух  #2gunfire

# 40
Теди   bouquet

# 41
Здравейте
Моля който е получил тези ботушки в размер С 10 и няма да ги ползва да ми пише, т.е търся си ги защото малкия е фен на Спайдърмен, а вече са свършили Peace
http://www.sportsdirect.com/character-childrens-snow-boots-02608 … ?colcode=02608122

# 42
Като имате такава сложни ситуации и въпроси директно звънете по телефона. Иначе са мега мудни с мейлите и може и месец да си чакате Sad
По телефона като се обадя, всичко се задейства много бързо  Peace

# 43
Пак няма да помогне със звънене по телефона ,ще предложат да я канселират .Моята е върната на 13 ти и все още не е препратена,аз поръчах наново нещата ,имаше няколко изчерпани и писах на хората и те ги замениха с други  ,новата  поръчка вече пътува.Това ми се случва за трети път ,преди няколко месеца само 1 кашон така бяха върнали ,не приех останалите и поръчах наново,до 2 седмици ми бяха върнали парите.По грешка  обаче от друга поръчка бях приела само един кашон ,правих описи на липсите ,върнаха ми парите след много имейли, след 3 месеца.

# 44
  • Пловдив
Като имате такава сложни ситуации и въпроси директно звънете по телефона. Иначе са мега мудни с мейлите и може и месец да си чакате Sad
По телефона като се обадя, всичко се задейства много бързо  Peace

Пак няма да помогне със звънене по телефона ,ще предложат да я канселират .Моята е върната на 13 ти и все още не е препратена,аз поръчах наново нещата ,имаше няколко изчерпани и писах на хората и те ги замениха с други  ,новата  поръчка вече пътува.Това ми се случва за трети път ,преди няколко месеца само 1 кашон така бяха върнали ,не приех останалите и поръчах наново,до 2 седмици ми бяха върнали парите.По грешка  обаче от друга поръчка бях приела само един кашон ,правих описи на липсите ,върнаха ми парите след много имейли, след 3 месеца.

Благодаря за отговорите, момичета!   bouquet

Може да опитам да им звънна и на телефона, но ще е следобяда. Писах им още веднъж. Лъвица каза, че са й изпратили една така.... та да видим какво ще стане. Аз си предпочитам продуктите, но каквото стане. Лошото е, че не ми се чакат и 2 седемици за парите, а и имам разходи по картата заради преввалутирането.

silviqmircheva - как отказа другия кашон, който е пристигнал и плаща ли нещо?

Общи условия

Активация на акаунт