SportsDirect-62

• 68 202
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, платнените дамски кецове на Dunlop отговарят ли си на номерата?

За затворени обувки нося 37.5-38. Но напр. кецовете Lee Cooper малко ми идват уголемени и си вземам UK4 и са ми по мярка.

Отговарят си.
Благодаря ти. А имаш ли представа случайно спрямо Lee Cooper как са, защото от тях си вземам UK 4?

Умалени са спрямо Lee Cooper.

# 181
...

Сега искам да поръчам от  http://www.sportsdirect.com/pierre-cardin-cardin-plain-polo-mens … ?colcode=54900003, защото другите няма да ги носи. Чудя се сега за размера, досега не съм поръчвала от тази марка.

Съпругът ми мери в МОЛ-а от тази марка.Обикновено носи 2 ХЛ английска. Каза,че тук 3 ХЛ са му малки.
Моля,ако някой има 3 ХЛ да премери за ориентир.Благодаря  Hug

ooooh! Аз вчера поръчах на моя мъж на Пиер Карден точно същите и много се двоумях, той носи между Л и ХЛ и реших да взема Л, сега като ви чета май май няма да му станат...  Confused

# 182
  • Бургас
Точно от този модел с якичка не сме взимали, но мъжа ми има доста други тениски на Пиер Карден и всички си отговарят точно на номера - носи 2ХЛ. При ризите е друго положението - някои са му точно, други са малки, явно зависи от модела.

# 183
# 184
  • София
здравейте момичета, извинявам се ако сте го коментирали, но ме интерсува тези колела как са като качество и ако някой го има да ме ориентита в размера
http://www.sportsdirect.com/cosmic-racer-bike-14-inch-934058?colcode=93405808

Нямам идея за качеството . Аз взех 16ка .Синът ми е 110 см. м.юни става на 5 г.  Peace

# 185
Момичета, обувките на Golddigga дали си отговарят на номерата?

# 186
  • Пловдив
TopKids  мъжът ми носи Л и от тези модели с якичката му са добре, та аз мисля че си отговарят.

# 187
# 188
  • София
cristi, благодаря за инфото bouquet

# 189
TopKids  мъжът ми носи Л и от тези модели с якичката му са добре, та аз мисля че си отговарят.

Мерси много, дано да е точно всичко, че и аз много взех да се затруднявам напоследък, едните уголемени ужасно много, другите умалени...
 Mr. Green

# 190
Здравейте, как са като качество маратонките Avia, Slazenger и Dunlop? Отговарят ли си на размера по принцип? Спряла съм се на няколко модела от тези марки и не мога да реша кой е по-добрия избор като комфорт и качество на обувката.

# 191
Здравейте, как са като качество маратонките Avia, Slazenger и Dunlop? Отговарят ли си на размера по принцип? Спряла съм се на няколко модела от тези марки и не мога да реша кой е по-добрия избор като комфорт и качество на обувката.
Последните две са супер дръвца Simple Smile Simple Smile Ама народа ги купува, щото са евтини  Mr. Green

За Авиа-та нямам наблюдения.

# 192
Последните две са супер дръвца Simple Smile Simple Smile Ама народа ги купува, щото са евтини  Mr. Green

За Авиа-та нямам наблюдения.

Аз пък съм доволна от Dunlop. Имам два чифта и единствено ме дразни факта, че не са естествена кожа. Иначе са много удобни и с изчистен дизайн.

# 193
Здравейте, да попитам по-опитните, размерите на дамските обувки на karrimor отговорят ли си на номерцията? Или по-скоро да попитам 7 УК на коя номер съответства? Става въпрос за този модел :
http://www.sportsdirect.com/karrimor-ksb-250-ladies-walking-boot … ?colcode=18617826

Някой има ли наблюдения?

# 194
Здравейте, да попитам по-опитните, размерите на дамските обувки на karrimor отговорят ли си на номерцията? Или по-скоро да попитам 7 УК на коя номер съответства? Става въпрос за този модел :
http://www.sportsdirect.com/karrimor-ksb-250-ladies-walking-boot … ?colcode=18617826

Някой има ли наблюдения?

Купих преди време за сестра ми и според мен 7 отговаря по скоро 40-40 1/2, а не на 41.

Общи условия

Активация на акаунт