SportsDirect-62

• 69 405
  • 736
  •   1
Отговори
# 510

Не съм ползвала код и явно е друг проблема, защото и транзакция от Амазон не ми се отрази
Изчисти си кукитата и хисторито.

И ги питай тез неща в темата за кешбаковете  Peace

# 511
За инфо:

ДЧЛ няма да обработват входящи камиони за периода 01-06.05.2014. Пратки пристигнали до 30.04.2013 ще може да се получават и на 01-02.05.2014, но само от офиса им лично.
Камионите пристигнали в периода 01-06.05.2014 ще се обработват на 07.05.2014 и ще могат да се получават от офис на 08.05.2014, а по куриер от 09.05.2014.

Попитах дали има шанс камиона, който  пристига в четвъртък да разтовари по-рано - отговора беша - "Може".

Може ли да ми съдействате  - гледам си пратката, тръгнали са два кашона, но в проследяването излиза само един. Дали са ги обединили? Ако пристигне само един да го взимам ли? Знам, че е коментирано, но не ми се беше случвало и не съм обърнала внимание Blush

http://www.dhl.co.uk/content/gb/en/express/tracking.shtml?brand= … mp;AWB=5127315756

# 512
Аз до сега се карах с тях ,направо съм бясна ,петък не е имало никой на адреса ми  в Добрич и са върнали пратката във Варна ,понеже си затвориха офиса в нашия град , без никой да се обади вчера  ,че няма да има повторен разнос и трябва да се ходи до Варна да се взема ,а на проследяването дава ,че е в куриера.Аз си помислих ,че не са имали място ,защото ,когато  са ми повече кашоните не ги товарят ,нали съм редовна ,ще си чакам на другия ден ,свикнала съм ... ама това вече е прекалено.Сега трябвало да си платя да ми я доставят  Shocked

# 513
Аз съм бясна на спорта и не знам как да постъпя . На 20ти пуснах поръчка, която от 23ти стои ready to ship . До момента съм написала хиляди мейли и поръчката ми не се изпраща към БГ  #Cussing out #2gunfire След нея имам още две поръчки, които вече и Белгия напуснаха, а тази нея изпращат. Преордър артикул нямам, всичко си е нормално и налично. Хиляди мейли и отговор или развитие никакъв а с обаждането не знам как ще се справя  ooooh! #Cussing out

# 514
Дали някой е поръчвал тези за мъничета. Нашето дете на 3 и половина години е размер 23-ти. Кой номер да поръчам? Мерси предварително   bouquet
http://www.sportsdirect.com/hot-tuna-tuna-eva-clog-infants-22604 … ?colcode=22604103

# 515
Здравейте!Искам да ви попитам сега откакто доставката е увеличена вие с доставчик ли поръчвате?

# 516
За инфо:

ДЧЛ няма да обработват входящи камиони за периода 01-06.05.2014. Пратки пристигнали до 30.04.2013 ще може да се получават и на 01-02.05.2014, но само от офиса им лично.
Камионите пристигнали в периода 01-06.05.2014 ще се обработват на 07.05.2014 и ще могат да се получават от офис на 08.05.2014, а по куриер от 09.05.2014.

Попитах дали има шанс камиона, който  пристига в четвъртък да разтовари по-рано - отговора беша - "Може".

Може ли да ми съдействате  - гледам си пратката, тръгнали са два кашона, но в проследяването излиза само един. Дали са ги обединили? Ако пристигне само един да го взимам ли? Знам, че е коментирано, но не ми се беше случвало и не съм обърнала внимание Blush

http://www.dhl.co.uk/content/gb/en/express/tracking.shtml?brand= … mp;AWB=5127315756
сигурно ще тръгне по късно втората при мен е така

# 517
На мен ми дава доставка 3.000.00 паунда  newsm78 за 180паунда поръчка
а пък ми начислява само 12.49.... нещо не мога да схвана какво се случва newsm78

# 518
Нещо правят по сайта ,може би ще я върнат старата доставка ,а дано Simple Smile

# 519
  • София

Може ли да ми съдействате  - гледам си пратката, тръгнали са два кашона, но в проследяването излиза само един. Дали са ги обединили? Ако пристигне само един да го взимам ли? Знам, че е коментирано, но не ми се беше случвало и не съм обърнала внимание Blush

Най-вероятно втората част  ще се появи ,когато пристигне в БГ . Изчакай . Не им пиши .  Peace

Няколко пъти ми се случва подобна пратка да ми се отрази направо - В куриер , без да е обработена като пристигнала в БГ .

# 520

Може ли да ми съдействате  - гледам си пратката, тръгнали са два кашона, но в проследяването излиза само един. Дали са ги обединили? Ако пристигне само един да го взимам ли? Знам, че е коментирано, но не ми се беше случвало и не съм обърнала внимание Blush

Най-вероятно втората част  ще се появи ,когато пристигне в БГ . Изчакай . Не им пиши .  Peace

Няколко пъти ми се случва подобна пратка да ми се отрази направо - В куриер , без да е обработена като пристигнала в БГ .

Дано да се появи.  Praynig Утре по обяд ще звънна в ДЧЛ да ги питам все пак дали няма да обработят и тия камиони, че ми е мерак да си получа нещата.

# 521
  • София

Дано да се появи.  Praynig Утре по обяд ще звънна в ДЧЛ да ги питам все пак дали няма да обработят и тия камиони, че ми е мерак да си получа нещата.

Тази пратка  ще е в София в четвъртък -  1.05. . Peace

# 522
Момичета някой дали се е сблъсквал със следния проблем: Използвах кода за Каримор RUN14 за поръчка до БГ. Кодът работи и се отразява. Плащам с карта, която има 3D  защита, при плащането виждам по-голяма сума. Пазарувам много отдавна от всякакви сайтове, но за  първи път виждам такова нещо - виждаш една сума а искат да изтеглят от картата по-голяма. Разликата е точната сума на дискаунта. Знаете ли дали кода е валиден за поръчки до БГ?

# 523
Момичета някой дали се е сблъсквал със следния проблем: Използвах кода за Каримор RUN14 за поръчка до БГ. Кодът работи и се отразява. Плащам с карта, която има 3D  защита, при плащането виждам по-голяма сума. Пазарувам много отдавна от всякакви сайтове, но за  първи път виждам такова нещо - виждаш една сума а искат да изтеглят от картата по-голяма. Разликата е точната сума на дискаунта. Знаете ли дали кода е валиден за поръчки до БГ?
Ако си сложила кода и пак си ровила по сайта - кодът не се пази.. при чекаута трябва наново да го сложиш.. и ако не си - ето как не си ползвала код Simple Smile

# 524
duhi_puhi не е в това  проблема. Въвеждам кода непосредствено преди чекаута, преди това давам update на кошницата.

Общи условия

Активация на акаунт