SportsDirect-62

• 69 404
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • В света на мечтите
Duhi от кога ти е тази ready to ship, моята от 20ти до момента е ready to ship, заринах ги с мейли, е няма и няма промяна  ooooh! Cry
Update:
Писах на СД и след 1/2 час получих отговор:
Your order has been picked and packaged and is awaiting collection by our courier. We have several collections throughout the day and so we expect that you will receive your order within the next couple of days.

Да видим...

Аз този отговор го получавам вече цяла седмица за поръчка от 21,04. Дано на края да се окаже че имат проблем с актуализирането на инфото по акаунтите и да си дойдат поръчките - имала съм не малко такива

# 541
Аз съм 90% сигурна, че проблемът е по трасето и поръчките са си ОК... ама нека си размърдат Д-тата малко... ааамаха - ква е тая безотговорност  Crossing Arms

# 542
Оффф тотално са полудели ......  Outta Joint Tired
А звънна ли в ДХЛ да проверят по име. Последната ми поръчка седя с такъв статус повече от 4 дни

Имала съм случаи в които пътува а не е отразена, но парите са били изтеглени, а сега си ми стоят само блокирани и за това не звъннах на дчл ( може би си права, че трябваше да им звънна )  . Утре вече ще търся варианти да звъня до спорта, защото 10 дни напрежение ми идва в повече .....

Duhi от кога ти е тази ready to ship, моята от 20ти до момента е ready to ship, заринах ги с мейли, е няма и няма промяна  ooooh! Cry
Update:
Писах на СД и след 1/2 час получих отговор:
Your order has been picked and packaged and is awaiting collection by our courier. We have several collections throughout the day and so we expect that you will receive your order within the next couple of days.

Да видим...

Аз този отговор го получавам вече цяла седмица за поръчка от 21,04. Дано на края да се окаже че имат проблем с актуализирането на инфото по акаунтите и да си дойдат поръчките - имала съм не малко такива

И аз го получих този мейл на 22ри и от тогава ни звук ни стон и поръчката ми не тръгва за България . Две след нея вече са в СОфия, тази е забравена .....

Последна редакция: чт, 01 май 2014, 09:07 от DeCuTa

# 543
Извинявам се,че ми се получава втори пост, но моята сага със спорта стана по серизона. Обадих им се и се оказа, че изобщо няма да ми изпратят поръчката. Нещо в системата се объркало и парите са блокирани , но не може ли да ги изтеглят и за това трябвало да си канселирам поръчката и да си я пусна на ново  Cry Cry След като затворих телефона, веднага получих мейл за отказ, само че сега и парите не мога да си отблокирам , защото банките не работят. Има дежурни клонове, но не могат да ми свършат работа ..... Cry  И до момента си стои ready to ship ....

Последна редакция: чт, 01 май 2014, 14:32 от DeCuTa

# 544
Обади се в кол центъра на твоята банка- трябва да има дежурни.  Peace До момента при нужда от разблокиране, винаги са ми съдействали от там, а не от клон на банката. Дори една нощ по малките часове си писах с една дама от кол центъра на ДСК и за по-бързо тя ми звънна да се доразберем. Беше малко странно да говорим след полунощ, но пък след това спах спокойно, че нещата са ок.  Crazy

# 545
В ЦКБ ми е картата и до сега винаги в клон на банка съм ги разблокирала. Нося разпечатан мейла с поръчката и мейла с отказа, попълване едно искане за отблокиране и след 1-2 дни ми ги освобождават. Но днес ми обесниха в банката, че ставало от централата в София а там ще има хора вече на 7ми  Cry

# 546
  • София
В ЦКБ ми е картата и до сега винаги в клон на банка съм ги разблокирала. Нося разпечатан мейла с поръчката и мейла с отказа, попълване едно искане за отблокиране и след 1-2 дни ми ги освобождават. Но днес ми обесниха в банката, че ставало от централата в София а там ще има хора вече на 7ми  Cry

Това е много тъпо . Sad

Аз съм в Пощенска банка и парите ми ги освобождават само с едно телефонно обаждане и препращане на мейла за отказ  .

# 547
И на мен са ми отказвали да ми отблокират пари в почивни дни.Чак на първия работен можело/в ДСК това/.

# 548
Здравейте имах една поръчка пусната на 24-ти март , която трябваше да пристигне горе долу сега към 1-2 , когато погледнат тракинг номера си в пощата ми пишеше че поръчката ми е върната обратно към сайта .Обадих се в DHL за да получа подробна информация и от там ме информираха че са върнали пратката ми поради факта че опаковката е била разкъсана .Казаха ми да очаквам да ми я пуснат наново .Някой имал ли е подобен проблем , моля кажете какво да правя , да чакам или трябва да пиша някъде .Благодаря предварително

# 549
На мен преди месец ,два ми се случи същото ,не ми я изпратиха наново ,а след около 2 седмици ми върнаха парите по сметката от Sportdirect .Преди няколко месеца ми бяха върнали само един кашон от поръчката ,но аз не приех и останалите ,пак след около 2 седмици ми възстановиха парите ,но си има такси ,зависи за каква сума сте поръчали.

# 550
На мен преди месец ,два ми се случи същото ,не ми я изпратиха наново ,а след около 2 седмици ми върнаха парите по сметката от Sportdirect .Преди няколко месеца ми бяха върнали само един кашон от поръчката ,но аз не приех и останалите ,пак след около 2 седмици ми възстановиха парите ,но си има такси ,зависи за каква сума сте поръчали.

Поръчката ми е за около 700 лева , значи има вероятност изобщо да не ми я пратят наново така ли

# 551
  • В света на мечтите

Поръчката ми е за около 700 лева , значи има вероятност изобщо да не ми я пратят наново така ли

Два пъти ми се е случвало и два пъти изобщо не я пращат

# 552

А някъде трябва ли да пиша или просто да изчакам и да си проверявам сметката от време на време

# 553
  • София

А някъде трябва ли да пиша или просто да изчакам и да си проверявам сметката от време на време

Нищо не пречи да им пишеш на cs@sportsdirect.com . Peace

# 554
  • София
Някой скоро поръчвал , може ли да сподели колко е доставката  Hug Вдигнали ли са я?

Общи условия

Активация на акаунт