SportsDirect-62

• 69 404
  • 736
  •   2
Отговори
# 555
  • София
Някой скоро поръчвал , може ли да сподели колко е доставката  Hug Вдигнали ли са я?

Цената на доставката се вижда на втора стъпка при въвеждане на адреса за доставка. Peace

# 556
  • София
да ви следя  Peace

# 557
На мен преди месец ,два ми се случи същото ,не ми я изпратиха наново ,а след около 2 седмици ми върнаха парите по сметката от Sportdirect .Преди няколко месеца ми бяха върнали само един кашон от поръчката ,но аз не приех и останалите ,пак след около 2 седмици ми възстановиха парите ,но си има такси ,зависи за каква сума сте поръчали.

Поръчката ми е за около 700 лева , значи има вероятност изобщо да не ми я пратят наново така ли

Два пъти ми се е случвало и два пъти изобщо не я пращат

А някъде трябва ли да пиша или просто да изчакам и да си проверявам сметката от време на време

Нищо не пречи да им пишеш на cs@sportsdirect.com . Peace

Много благодаря за бързите отговори

# 558
В ЦКБ ми е картата и до сега винаги в клон на банка съм ги разблокирала. Нося разпечатан мейла с поръчката и мейла с отказа, попълване едно искане за отблокиране и след 1-2 дни ми ги освобождават. Но днес ми обесниха в банката, че ставало от централата в София а там ще има хора вече на 7ми  Cry

Мила и аз имах подобна игра с ЦКБ, нещата се случват много бавно там...при канцелиране на поръчка и занимавка около 1 месец с документи, email-и , тел. обаждания и прочие вече бях вдигнала ръце от тях ,както и те от мен  Laughing и ми казаха ,че до 45 работни дни ще ми освободят сумата ии така и се случи. Доста си почаках но поне си ми върнаха парите (които не бяха никак малко) Та да те подготвя че ще си имаш главоболия, а дано пък не съм права.

А да се обърна към всички другия, защо не пробвате да си поръчвате с фирма посредник? Наистина цените на доставките са безбожно високи, онзи ден за пръв път получих поръчка по подобен начин, малко се забавят нещата (4-5 дни) но поне за 20кг. платих всичко 42лв. А иначе по спомени доставката ми беше около 40-50 паунда  с DHL. #Crazy

# 559
# 560
Lee Cooper са уголемени, а на Miss Fiori всичко, което имам, е умалено.

# 561
  • София
Някой скоро поръчвал , може ли да сподели колко е доставката  Hug Вдигнали ли са я?

Цената на доставката се вижда на втора стъпка при въвеждане на адреса за доставка. Peace

Тедичка, а вдигната ли е цената? Само през човек съм поръчвала и не мога да сравня  Rolling Eyes
Има ли някакъв код за  Бд в момента или това само по Коледа беше  Rolling Eyes Мечти, мечтиии  Mr. Green

# 562
  • София

Тедичка, а вдигната ли е цената? Само през човек съм поръчвала и не мога да сравня  Rolling Eyes
Има ли някакъв код за  Бд в момента или това само по Коледа беше  Rolling Eyes Мечти, мечтиии  Mr. Green

Промениха доставката до БГ на 4.04. Мин. стана 12.49 за десетина неща/понякога и по-малко ,зависи какво има в коша / ,после скача на 24 паунда .Код няма . Peace

# 563
На някой да му е всял тракинга ей така - вече 10 дни  newsm78
http://www.myyodel.co.uk/tracking/JJD0002215614464254/N89DJ

И Йоделци и СД засега вдигат рамене  Outta Joint

# 564
  • Русе
На някой да му е всял тракинга ей така - вече 10 дни  newsm78

И Йоделци и СД засега вдигат рамене  Outta Joint

Да не би да са минали да го оставят по време, в което е нямало никой в склада?  newsm78 И как така от Йодел вдигат рамене? Нали уж те могат да ти кажат най-добре къде ти е пакета. Странна работа.
Редактирам: тя въобще не е тръгвала наникъде.

# 565
На някой да му е всял тракинга ей така - вече 10 дни  newsm78

И Йоделци и СД засега вдигат рамене  Outta Joint

Да не би да са минали да го оставят по време, в което е нямало никой в склада?  newsm78 И как така от Йодел вдигат рамене? Нали уж те могат да ти кажат най-добре къде ти е пакета. Странна работа.
Няма как да са минали по такова време, щеше да е отбелязан опит за доставка.
А то просто е стигнало до "хъба" ... и до там изчезва Simple Smile Разносвачът някъде го е забутал  Tired
Казаха, че ще се свържат с шофьора да проверят какво става.. и до там.. и СД и те проверяват - ама аз им писах преди седмица поне - никаква реакция и от двете места.
Проверяват си ушите.
Утре ще им звъня то ясно, ама ме дразнят така като забият някоя глупост. Много често почна да им се случва...

# 566
Здравейте, дами! Честит празник. Аз за себе си не съм поръчвала от този сайт, но сега си набелязах едни маратонки, оказа се обаче, че няма мой номер. Нося 38, т.е. 5, а от тях има само 7. При вас номерата отговаряли ли са си и дали ако си купя 7 ще ми е много голямо?

# 567
  • Русе
Здравейте, дами! Честит празник. Аз за себе си не съм поръчвала от този сайт, но сега си набелязах едни маратонки, оказа се обаче, че няма мой номер. Нося 38, т.е. 5, а от тях има само 7. При вас номерата отговаряли ли са си и дали ако си купя 7 ще ми е много голямо?
Със сигурност ще ти е голямо. Номерата си отговарят. Понякога ако самият модел е уголемен, стеснен, умален и т.н. може да си позволиш да рискуваш с един номер, но два номера по-големи си е доста голяма разлика.

# 568
Със сигурност ще ти е голямо. Номерата си отговарят. Понякога ако самият модел е уголемен, стеснен, умален и т.н. може да си позволиш да рискуваш с един номер, но два номера по-големи си е доста голяма разлика.
А знаете ли дали при изчерпване на номера от даден модел попълват липсващите номера или моделите се предлагат до изчерпване на количеството?

# 569
  • Русе
Обикновено не запълват липсващата номерация. Продават до изчерпване на модела.

Общи условия

Активация на акаунт