SportsDirect-62

• 69 402
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • Bulgaria
Благодаря,това е много гадно,но не съм знаела.
Канселирай си пре-ордър артикулите. На 1 стр. пише как.
И ще ти изпратят останалите нормално.
Искам да попитам че не ми е ясно,свободно писмо ли пиша на този мейл или има някакъв образец.Ако някой е писал ще помоля на лични да ми помогне,да не изписваме темата с моя проблем.Като канцелирам продуктите пре-ордер ще заплатя ли за доставка,защото ще ми падне под 100лири?Изобщо не ми е ясно,като не ми си е случвало.А цялата поръчка мога ли да я канцелирам?Мерси отново Praynig

# 616
Може и цялата - пак се пише.
Свободен текст на посочения мейл като пишеш номер на поръчката.

И първо е добре да се чете и пита, а не следварително Simple Smile

# 617
Здравейте,
има ли някакви кодове за отстъпка тази седмица? newsm78

# 618
  • Bulgaria
Няма кодове за съжаление.

# 619
Някой да е запознат кецовете на Nike отговарят ли си на размера?  newsm78
Четох, че били половин номер по-малки от Адидас, но не знам дали беше достоверен източникът...а и Адидас не знам как са в това отношение.  Laughing

# 620
  • Русе
С колко точно са по-малки не знам, но определено са по-малки от Адидас. Най-вероятно както са ти казали - с половин номер.

# 621
  • София
Може ли някой ако има от тези Nike номер С 9,5 да ми премери стелката?

http://www.sportsdirect.com/nike-sunray-protect-inf42-226049?colcode=22604916

В таблицата го дават 26,5, на други места рових - 27
Чудя се да не са прекалено големи

# 622
  • София
Някой да е запознат кецовете на Nike отговарят ли си на размера?  newsm78
Четох, че били половин номер по-малки от Адидас, но не знам дали беше достоверен източникът...а и Адидас не знам как са в това отношение.  Laughing

Аз нямам модел на Найк маратонки или кецове / били те дамски , мъжки или детски / ,които НЕ си отговарят на № . Peace

# 623
Здравейте,

искам да питам някои неща и да споделя впечатление също така.
Пиша от профила на съпругата си между другото.
Желая да си поръчам маратонки за бягане, но не ми се ръсят пари за Найк, Адидас и т.н.
Миналата година си поръчах едни на KARRIMOR - разочаровах се.Модела е черен, с мрежи /даже ще снимам да видите/ - подметките се разлепиха и мрежата взе да се къса,  без да съм ги носил особено много.Отделно,че ако температурата е над 18градуса - краката се сваряват.Подведох се, понеже 2010г от Англия си взех от магазин на SPORTSDIRECT  туристически обувки KARRIMOR - още са здрави!Така се подведох, мислех, че всичко им е яко.

Имам няколко въпроса:
1.Каква е тази марка AVIA , взимали ли сте от тях, впечатления?И като номера отговарят ли си  - нося №45 стъпалото ми е  30см,мерих  Nike, Puma, FILA, Reebok - UK11 са ми добре.
2.EVERLAST - също имат добри и евтини  модели. Не можах да намеря size chart техен и моля за съвет  - UK11 или UK12 да взема според вас.

Ако може и съвет и  за други изгодни и симпатични варианти за летни маратонки.

МЕРСИ newsm78

Последна редакция: сб, 10 май 2014, 20:26 от benita_a

# 624
Сега дойде една грейка без ръкави за мъжа ми, но на снимката е с качулка, а тя дойде без качулка. Дали някой се е сблъсквал с такова нещо, т.е. заслужава ли си да я връщам и т.н.?
Мерси   bouquet

# 625
  • София
Здравейте,

искам да питам някои неща и да споделя впечатление също така.
Пиша от профила на съпругата си между другото.
Желая да си поръчам маратонки за бягане, но не ми се ръсят пари за Найк, Адидас и т.н.
Миналата година си поръчах едни на KARRIMOR - разочаровах се.Модела е черен, с мрежи /даже ще снимам да видите/ - подметките се разлепиха и мрежата взе да се къса,  без да съм ги носил особено много.Отделно,че ако температурата е над 18градуса - краката се сваряват.Подведох се, понеже 2010г от Англия си взех от магазин на SPORTSDIRECT  туристически обувки KARRIMOR - още са здрави!Така се подведох, мислех, че всичко им е яко.

Имам няколко въпроса:
1.Каква е тази марка AVIA , взимали ли сте от тях, впечатления?И като номера отговарят ли си  - нося №45 стъпалото ми е  30см,мерих  Nike, Puma, FILA, Reebok - UK11 са ми добре.
2.EVERLAST - също имат добри и евтини  модели. Не можах да намеря size chart техен и моля за съвет  - UK11 или UK12 да взема според вас.

Ако може и съвет и  за други изгодни и симпатични варианти за летни маратонки.

МЕРСИ newsm78

Привет !

На повечето марки ук 11 е  № 46 със стелка 30 см. При Каримор има някакво разминаване ,защото съм поръчвала високи зимни обувки  http://tedichka07.snimka.bg/other/sportdirekt.455445.28757788 и наистина на ук 11 пише № 45 . Имам и ниски зимни http://tedichka07.snimka.bg/other/sportdirekt.455445.28757813 на марката и те са ук 11 ,но № 46. Разликата в стелката е 1 см.

За  AVIA съм чела хубави отзиви . За EVERLAST вземи ук 11 - № 46 и стелката е 30 см. Peace

Последна редакция: сб, 10 май 2014, 21:33 от tedichka07

# 626
Момичета да ви попитам, има ли код за намаление в момента?

Всичко добро.

# 627
Здравейте! Искам да си поръчам тези къси панталонки http://www.sportsdirect.com/golddigga-print-shorts-ladies-647039?colcode=64703992 , но не знам към кой размер да се ориентирам - отговарят ли си на номерата, понеже не съм поръчвала тази марка досега. Висока съм 174, тежа 50кг и бих искала да ми стоят малко по-свободно. Ще се радвам, ако някой има долнища на Golddigga, да ме ориентира в размерите в см.

# 628
  • София
Момичета да ви попитам, има ли код за намаление в момента?

Всичко добро.

Отговорът е на тази страница . Peace

# 629
Момичета, може ли да ми измерите стелката на номер 7.5 ако някой ги има   bouquet http://www.sportsdirect.com/nike-sunray-protect-inf42-226049?colcode=22604916

Общи условия

Активация на акаунт