SportsDirect-62

• 69 402
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • Чукарландия
Привет, Момичета! Hug

Моля, някой ако знае на кой номер отговаря размер UK3 от дамската номерация и дали е един и същ номер с детските UK3? Ако може и дължината на стелката на UK3.

По-точно ме интересува този модел. Нося маратонки 35,5-36 номер.

Благодаря предварително!  bouquet

Нямам точно този модел , но UK3 от детската серия по етикет е № 35.5 със стелка от край до край 23 см. Не мисля ,че има разлика в № при детски и дамски маратонки . Peace

Благодаря!  bouquet

# 661
  • Варна
Момичета, знае ли някоя от вас детските дрехи на адидас на какъв ръст отговарят. Трябва ми за ръст 160 см. и се колебая между 11/12 и 13 г.  Thinking Бях поръчала една долница на Lee Coper за 13 г., тя беше огромна, по по-скоро за 170 см.

# 662
 Здравейте! Понеже вдигнаха доставката, мога ли да въведа адрес на превозвач в Англия, както се поръчва примерно през Амазон? Питам, понеже вече имам два адреса в България-един билинг и един деливери.

# 663
  • София
Здравейте! Понеже вдигнаха доставката, мога ли да въведа адрес на превозвач в Англия, както се поръчва примерно през Амазон? Питам, понеже вече имам два адреса в България-един билинг и един деливери.

Можеш , разбира се . Peace

# 664
  • до морето
Здравейте, опитвам се да пусна поръчка. С червен текст ми изписва, че някой от артикулите са свършили и немога да направя плащане. Когато се върна към кошницата никой артикул не "свети" с надпис под него , че е свършил. Как да разбера какво да махна. Нещата са доста. Влизах излизах , все така!

# 665
  • Варна
Здравейте, опитвам се да пусна поръчка. С червен текст ми изписва, че някой от артикулите са свършили и немога да направя плащане. Когато се върна към кошницата никой артикул не "свети" с надпис под него , че е свършил. Как да разбера какво да махна. Нещата са доста. Влизах излизах , все така!
Погледни цените на артикулите в кошницата. Изчерпаните продукти са по 0 паунда (или долара, зависи в каква валута поръчваш).

# 666
  • София
Моля за съвет. Трябва да купя футболни ръкавици за дете на 10г. Номерата годините ли значат ?
ето този модел си е харесало детето http://www.sportsdirect.com/adidas-f50-goalkeeper-training-glove … ?colcode=83700013

# 667
Погледни цените на артикулите в кошницата. Изчерпаните продукти са по 0 паунда (или долара, зависи в каква валута поръчваш).

Здравейте! И при мен стоят така нещата с кошницата и изчерпаните продукти, но този път няма цена - 0, като друг път. Аз се ориентирах по размера. Това, което е изчерпано, няма размер в описанието.

# 668
Здравейте, и аз цял ден се боря с поръчката и сега за 20 път проверявам и размери и нулеви цени и всичко си е ок,но не мога да пусна поръчката заради този червен надпис.Някой ако има идея,моля да сподели Sad

# 669
  • София
Здравейте, и аз цял ден се боря с поръчката и сега за 20 път проверявам и размери и нулеви цени и всичко си е ок,но не мога да пусна поръчката заради този червен надпис.Някой ако има идея,моля да сподели Sad

След като има червен надпис ,че артикулът е изчерпан , а понякога има червен надпис с ограничение на бройки от артикул НЕ може да се пусне поръчка . Не е задължително цената да е 0. Обновяването на цените на изчерпаните артикули се забавя , т.е. артикулът вече е изчерпан , но има цена в кошницата . Peace

# 670
Аз писах преди малко как може да се ориентирате. В кошницата си погледнете продуктите и този, който няма размер, той е изчерпан. В случая при мен бяха сандали Nike с код 226050 (Navy/Pink) размер C 4,5. Това C4,5 не излиза, а е празно.

# 671
Има червен надпис над цялата поръчка,обикновено се изписва под артикула и виждаш какво е изчерпано,но в случая слагах и махах неща и продължава да свети този надпис отгоре?! Имам в поръчката доста потници от тези които са на оферта,но под тях не изписва че има ограничение за количеството на клиент,обикновено го изписва, а сега няма такъв надпис ,поиграх си и махнах всички потници,но нямаше резултат Sad

# 672
Да не би да имаш някои бутонки или футболна фланелка с надпис по поръчка ,че аз така си играх веднъж с една поръчка от 200 артикула ,да ги махам един по един ,докато разбера ,къде е проблема Simple Smile

# 673
Аз писах преди малко как може да се ориентирате. В кошницата си погледнете продуктите и този, който няма размер, той е изчерпан. В случая при мен бяха сандали Nike с код 226050 (Navy/Pink) размер C 4,5. Това C4,5 не излиза, а е празно.

Благодаря  и аз се чудих  и при  мен беше така   bouquet

# 674
  • до морето
Имаше някакъв проблем от сайта, просто по никакъе начин не се виждат кои са изчерпаните артикули. Аз се оправих като ги прегледах със стрелките горе в "падащата кошница", там под един артикул си ми излезе надписа че е изчерпан и го махнах без да влизам в кошницата.

Общи условия

Активация на акаунт