Направи си сам от нищо нещо – 4

• 257 330
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря ви мили момичета!!!
Страхотни сте!!!  newsm20
Кокнкурса е до 15...ще ви напиша как са се развили нвщата.
Но, не е най-важен резултата(трудно се преборва великия китайски народ box)...по-важно е че, винаги може да се разчита на вас.
Още веднъж, моите искренни БЛАГОДАРНОСТИ  bouquet  bouquet  bouquet

# 76
Гласувах , Успех!

# 77
  • от Луната
Стола е уникален. Браво на момичето. Успех и пожелавам., дано и моя глас помогне

# 78
Успех!Гласувах и аз.

# 79
Гласувах.  Браво на момичето ти!  

# 80
Браво! Много идейно!
Гласувах.  newsm10

# 81
И аз гласувах с огромно удоволствие! Поздравления! Страхотен стол и невероятна идея! Много бих се радвала, ако такъв стол се произвежда и ако имам възможност да си го закупя. Наистина ми изглежда една удобна мебел!

# 82
+1  newsm10 653-то гласче е от мен. И да отбележа, че гласувам не щот, видиш ли, е наш'то, а защото наистина е най-хубавото изделие.

# 83
  • Sofia
+1.....и аз поради същата причина гласувах,няма как на хубавото,идейното,да кажеш лошо....искам такъв стол Hug

# 84
  • в огледалото на живота
Весел пясъчник за малчуганите:
Скрит текст:

Идея за бърза вечеря от стар хляб и още нещо...:
Скрит текст:

# 85
  • FRANCE
Весел пясъчник за малчуганите:
Скрит текст:

Много ми хареса идеята, ама ми трябва и идея как пясъка да си остане в пясъчника.  newsm78 С двата дзвера почти никакъв шанс Laughing

И аз гласувах за столчето

# 86
Здравейте, и от мен едно гласче за уникалния стол. Наистина е най - идейното и смислено изобретение от картон. Браво на детето!

# 87
  • София
Гласувах на Злати за момичето! PeaceГледам,че бройката ма "медалчето" си стои на 7,не трябваше ли да се промени? newsm78

# 88
Гласувах на Злати за момичето! PeaceГледам,че бройката ма "медалчето" си стои на 7,не трябваше ли да се промени? newsm78

Благодаря ви момичета!!!

Марси Магика, вече медалцето е променено....става с малко закъснение.
Всички сте страхотни!
+1  newsm10 653-то гласче е от мен. И да отбележа, че гласувам не щот, видиш ли, е наш'то, а защото наистина е най-хубавото изделие.

Ако аз самата не харсвах проекта и,....дори, че ми е дъщеря, нямаше да ви го предсатвя.

Една голяяяма прегръдка от мен. Hug Hug Hug

# 89
Zlati.ca, браво на момичето! Има и от мен един глас. Успех й пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт