Хайде пак на почивка в Сандански-3

• 112 956
  • 763
  •   1
Отговори
# 645
  • Sofia
Здравейте, близка съм на собственика и случайно бях в хотела в същия ден. Видях как той спира пред хотела и влиза вътре като покани при себе си 4 жени, които обясняваха, че децата им не се чувстват добре и предполагат, че е от храната. Собственика им предложи да слязат заедно в кухнята като им обясни, че е 100 % сигурен в хората си и в качеството на продуктите, но би искал да отидат заедно и да проверят, за да се изясни ситуацията. Майките обаче отказаха и си тръгнаха. След това седнах при собственика и той сподели, че се чувства съпричастен и отговорен за случилото се с дечицата. Той беше готов да поеме отговорност, но сподели, че няма какво да направи, тъй като майките не са се съгласили да отидат с него. Човекът беше готов да предостави проба пред съответните органи, за да се изяснят нещата. Който има въпроси нека остави свои координати тук и лично ще кажа на собственика да му се обади. За достоверността на казаното могат да потвърдят също и четирите майки (близки) на дечицата.

Последна редакция: пн, 22 юни 2015, 22:58 от NeLyTka

# 646
  • София
Върнахме се след 5 дневен престой в Медите с включени закуски и вечери.
 Много съм доволна,последно ходихме преди да го ремонтират и сме били и в Резорт и в Апарт хотела и в двата стаите ми харесват и са чистички.Сега пак резервирахме в апарта,всичко там си е както преди.Забележки нямам.
 Спато и басейните са много променени,изобщо нищо общо с преди.Външният е много приятен,лежиш си на шезлонга и си гледаш басейна и Сандански отгоре.Има и голям.но плитък детски басейн,имаше доста семейства с деца,хотелът беше пълен.Единствено вътрешният басейн е същия и водата би могла да бъде няколко градуса по-топла при условие че е минерален,но да не издребнявам толкова.Два от дните беше по-ветровито и се порадвахме и на топлината на парната баня,финландската сауна,руската баня.
 Храната - закуската беше шведска маса имаше си всичко стандартно.Вечерята беше по меню,имаше около 5-6 вида салати,достатъчно основни ястия като бяха наблегнали на италианската кухня,гарнитури и 5-6 вида десерт от които да избираш.Поръчваш си на сервитьорите каквото желаеш,на мен и на половинката ни беше вкусно.Малко бавно идваха нещата,но си имаше доста хора и всичко това си е в реда на нещата,все пак сме отишли на почивка и за никъде не бързаме.Дори ни беше приятно да си правим такива дъъълги вечери на това приятно място.
 Едно голямо 6 давам за Медите,пак ще го посетим,но през пролетно-летните месеци!За зимата мисля че не би бил добър избор.

А и пътя беше в много добро състояние,само един пропаднал участък имаше и то много малък.Шофьори камикадзета и катастрофи по пътя не липсваха,както и фучащи тирове,но за съжаление нищо ново не казвам.Пазете се и бъдете внимателни!

# 647
Върнахме се след 5 дневен престой в Медите с включени закуски и вечери.
 Много съм доволна,последно ходихме преди да го ремонтират и сме били и в Резорт и в Апарт хотела и в двата стаите ми харесват и са чистички.Сега пак резервирахме в апарта,всичко там си е както преди.Забележки нямам.
 Спато и басейните са много променени,изобщо нищо общо с преди.Външният е много приятен,лежиш си на шезлонга и си гледаш басейна и Сандански отгоре.Има и голям.но плитък детски басейн,имаше доста семейства с деца,хотелът беше пълен.Единствено вътрешният басейн е същия и водата би могла да бъде няколко градуса по-топла при условие че е минерален,но да не издребнявам толкова.Два от дните беше по-ветровито и се порадвахме и на топлината на парната баня,финландската сауна,руската баня.
 Храната - закуската беше шведска маса имаше си всичко стандартно.Вечерята беше по меню,имаше около 5-6 вида салати,достатъчно основни ястия като бяха наблегнали на италианската кухня,гарнитури и 5-6 вида десерт от които да избираш.Поръчваш си на сервитьорите каквото желаеш,на мен и на половинката ни беше вкусно.Малко бавно идваха нещата,но си имаше доста хора и всичко това си е в реда на нещата,все пак сме отишли на почивка и за никъде не бързаме.Дори ни беше приятно да си правим такива дъъълги вечери на това приятно място.
 Едно голямо 6 давам заите,пак ще го посетим,но през пролетно-летните месеци!За зимата мисля че не би бил добър избор.

А и пътя беше в много добро състояние,само един пропаднал участък имаше и то много малък.Шофьори камикадзета и катастрофи по пътя не липсваха,както и фучащи тирове,но за съжаление нищо ново не казвам.Пазете се и бъдете внимателни!

Уточняващ въпрос - има ли детски външен/вътрешен басейн, просто от поста не ми стана много ясно. И още нещо - има ли детска площадка или нещо атрактивно за децата?

# 648
  • София
 Детски басейн има външен,който е разположен на сравнително голяма за детски басейн площ и отделен от този за възрастните.
 Има детска площадка с люлки,пясък и пързалка

# 649
Здравейте,  някой ходил ли е на обществен басейн?
А до Мелник ходили ли сте?
Моля за мнения,  а ако имате и снимки ще е чудесно.
Опитвам се да се подготвя максимално,  за да не пропусна нещо.бЛАГОДАРЯ!

# 650
За басейн не мога да помогна.

До Мелник ходихме,Роженски манастир и Златолист-това е в една посока,има какво да се види.

До Рупите също може да се отиде,там има някакви басейни,видях само указателни табели,не отидохме до тях.

Над Сандански -село Поленица също става за разходка.Това се сещам.

# 651
Самуиловата крепост, ако ви се пътува малко повече... Ние го комбинирахме с Рупите за 1 ден.

# 652
Благодаря!

# 653
Точно до Интерхотела /в началото на парка/ има "обществен басейн". Питай за басейна на интерната-всеки го знае и ще те упъти. През лятото работи за граждани. Преди около 2 седмици вече работеше. Басейнът е с олимпийски размери след ремонта. Цената е 3 лева а възрастен и 1,5 за дете. Има още един, всъщност два един до друг басейн/и по-нагоре в парка, които функционират през лятото, но преди 2 седмици още не работеха....

# 654
Благодаря за информацията .
Ще ходим за малко но децата искат басейн.

# 655
  • В.Търново
Здравейте,
по повод Сандански искам да споделя, че група деца - спортисти се завърнаха снощи от Сандански след хранително натравяне. Престоят им беше организиран в хотел Анели. Вчера, след като са обядвали в хотела, целият отбор (вкл. и треньора) с малки изключения са били със силно и често повръщане. Турнирът за съжаление приключи предсрочно, но това не е важно, важно е децата да се оправят. Това е поредното доказателство за безскрупулността на българските хотелиери, които най-безотговорно подлагат на риск живота на децата ни за едната печалба. Та това исках да кажа по темата, нека се знае.
Защо не са потърили лекарска пимощ? Така щяха да сигнализират и да се направят съответните проби и изследвания в хотела.

# 656
  • Berlin
Здравейте! Ние мислим да ходим септември там, заради децата основно, че боледуваха цяла зима. Sad
Като хотели съм чувала за Пирин и Медите, че май са от хубавите, но нищо друго не знам. Търся нещо близо до парка, за разходки, да има детски кът за голямото дете (или площадка или каквото и да е Laughing), със закуска и вечеря, СПА най-вероятно няма да ползваме, настаняване в апартамент може би. С кола сме, така че можем да се придвижваме. Може ли да ме насочите кои хотели да прегледам? И всъщност къде трябва да ходим за хубав въздух или няма значение. Laughing

# 657
  • Варна
И ние ще ходим заради въздуха за детето. Знам, че е препоръчително пролет и есен, но кои месеци през есента е най-добре да се посети града?

# 658
  • Berlin
Септември от няколко места ми казаха на мен. В началото на септ. или средата мисля да ходим.
Засега се спирам на х-лите Панорама, Интерхотел и Медите, ще гледам да си избера някой от тях. Grinning

# 659
  • Русе
Здравейте, може ли някой да ми каже каква е ситуацията с хотелите в Сандански. Тръгваме на непланиран тур из нея част на България - и сега като гледам накъде отиват нещата ще трябва да преспим там 2 нощувки, като няма да стоим в хотела през деня. Въпроса ми е има ли места в хотели, къщи без предварителна регистрация, където може да се настаним като пристигнем. Нямаме особени претенции - да е чисто и да има баня, е ако има и басейн ще е добре, но не е задължително. Да добавя че сме трима - 2възрастни и голямо дете - 15г.

Последна редакция: чт, 23 юли 2015, 08:44 от elan

Общи условия

Активация на акаунт