Хайде пак на почивка в Сандански-3

• 112 938
  • 763
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, някой ходил ли е скоро в Медите .Чета много лоши коментари,
а в сайта изглежда страхотно за малки деца.Басейни , детски кът. Интересува ме и храната.
Много благодаря

# 676
  • София
а в сайта изглежда страхотно за малки деца.Басейни , детски кът. Интересува ме и храната.
Много благодаря
Аз! Много съм доволна,ето го поста ми,който написах след почивката.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=772505.645;topicrefid=20

# 677
Върнахме се вчера от дългия си обход на южна България. Последна вечер - Сандански. Много разочаровани от факта, че няма нито една табела, която да те упъти, както до града, така и в него. Музея не работи, разкопките в ремонт - нищо не можахме да видим. Единственото хубаво беше момичето от информационния център, което ни помогна за нощувката в прекрасен нов, чист хотел, част от който още е в строеж(намира се до едно мостче към основния път). Излязохме да вечеряме и отново разочарование. Седнахме в механа Св. Врач - вечерята - замразени зеленчуци(от пакетчетата тип китайски микс - ориз с грах и моркови), мариновани гъби от буркан, стоплени с настърган кашкавал - дори не беше овкусено - вегетариански специалитет. Гювечето на ММ беше също ужасно и безвкусно. Разходихме се из парка. ММ е с астма и каза, че въздуха е по-мръсен от този в Родопите, от където идвахме. Заключението ни е, че няма да се върнем повече там.

Извинявай, но как мъжът ти определи чистотата на въздуха, в този парк има вековни дървета и са събрани такива, които не могат да се видят на др. място, характерен е и вятъра....В Сандански се ходи пролет и есен и има хубави места за ядене, напр. средиземноморския ресторант на Интерхотела.

# 678
Много благодаря
Аз! Много съм доволна,ето го поста ми,който написах след почивката.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=772505.645;topicrefid=20
Благодаря ти , дано и на нас ни хареса.
Не разбирам само , защо има толкова лоши отзиви ?

# 679
  • Sofia
Хора разни - разни идеали.  Simple Smile  
Някои са с много високи изисквания/очаквания...

# 680
  • София

Като за всяко нещо има и лоши и добри коментари.Може би си чела отзиви от преди да реновират спа центъра и басейните,но въпреки всичко аз и от тогава не мога да кажа нещо лошо,но сега определено си е по-хубаво от преди.
 Много,много хубаво си прекарахме,вие кога горе-долу заминавате?Ще чакам и твоите впечатления.

# 681
Ние ще сме в Санднаски от 6 до 14 септември. Последно си харесахме Панорма, че ни е близко до парка и басейна е хубав.  Дъщеря ми страшно хареса арома ваните в СПА-то на хотела.
Ще си водим за първи път и компания, но ще се радваме и да се запознаем с някой, ако е там по това време.

# 682

Като за всяко нещо има и лоши и добри коментари.Може би си чела отзиви от преди да реновират спа центъра и басейните,но въпреки всичко аз и от тогава не мога да кажа нещо лошо,но сега определено си е по-хубаво от преди.
 Много,много хубаво си прекарахме,вие кога горе-долу заминавате?Ще чакам и твоите
впечатления.
Много благодаря, мисля след 20 август гледам вариант закуски и  вечери.Само още нещо да питам външните басейни влизат ли или се плащат отделно?В офертата пише включен басейн,а в тези без вечеря уточняват,че и двата басейна влизат.

# 683
  • София
Ние бяхме с 5 дневен пакет ,предложение от хотела,влизаше си всичко.Погледни го на страницата "плати 3,остани 5" и мисля че е до края на август.Мисля че е много добро предложенте,има го за апарт и за резорт хотела.Искаше ни се дори още веднъж да се възползваме в края на август,ама сме в разгара на ремонт и няма как да стане за съжаление.

# 684
  • Berlin
Аз разглеждам за разни оферти из сайтовете, но всички са до края на август.

# 685
Ние бяхме с 5 дневен пакет ,предложение от хотела,влизаше си всичко.Погледни го на страницата "плати 3,остани 5" и мисля че е до края на август.Мисля че е много добро предложенте,има го за апарт и за резорт хотела.Искаше ни се дори още веднъж да се възползваме в края на август,ама сме в разгара на ремонт и няма как да стане за съжаление.
Благодаря ти, точно този пакет гледам и ще се обадя да резервирам,а вечерята на блок маса ли е?

# 686
Споделете за кой сайт се отнася тази оферта? Благодаря.

# 687
  • София
Вечерята е по меню около 4-5 вида салати,основно (главно италианска кухня,спагети,пица) имаше и някакви пилешки филенца и десерт около 4-5 неща по избор.Общо взето за всеки по нещо и беше вкусно.Напитките се заплащат,който каквото иска.
Сайта на хотела:
Резорта :
http://www.hotelmedite.com/%d0%b2%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d0%ba%d0%b4%d0%b5%d0%bd-2015/

За апарта не мога да отворя сайта,тя беше около 300-350 лв

# 688
Благодаря.

# 689
Вечерята е по меню около 4-5 вида салати,основно (главно италианска кухня,спагети,пица) имаше и някакви пилешки филенца и десерт около 4-5 неща по избор.Общо взето за всеки по нещо и беше вкусно.Напитките се заплащат,който каквото иска.
Сайта на хотела:
Резорта :
http://www.hotelmedite.com/%d0%b2%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d0%ba%d0%b4%d0%b5%d0%bd-2015/

За апарта не мога да отворя сайта,тя беше около 300-350 лв

Извинявай, само последен въпрос-има ли стаи с тераси и дали в стандартните има допълнителни легла?
Много ти благодаря .

Общи условия

Активация на акаунт