H&M Стари дрехи за нови

• 69 675
  • 167
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, някой има ли информация дали кампанията е още в сила и ако да, то до кога продължава? Благодаря!

# 76
Кампанията е активна. Доколкото знам няма краен срок. Аксесоари, обувки, бельо, детски играчки, чаршафи не се приемат.

На мен на касата ми казаха, че талоните не важат за стоки в намаление. После обаче видях, че на гърба на ваучера пише, че в валиден по време на сезонни намаления. Някой има ли повече информация кога и как може да се ползва за стоки, които не са на редовна цена?

# 77
Кампанията е активна. Доколкото знам няма краен срок. Аксесоари, обувки, бельо, детски играчки, чаршафи не се приемат.

На мен на касата ми казаха, че талоните не важат за стоки в намаление. После обаче видях, че на гърба на ваучера пише, че в валиден по време на сезонни намаления. Някой има ли повече информация кога и как може да се ползва за стоки, които не са на редовна цена?
И аз така знам, помня, че са писали за закупуване на намалени стоки с талон. Ако не се лъжа някой беше казал,че не важат само за стоки на ликвидация.

# 78
 Simple Smile Момичета принципно кампанията датира отдавна и ще си продължава- с тази световна глобализацияhttp://about.hm.com/en/About/sustainability/commitments/reduce-waste.html . На запад и в щатите под различни форми се провежда и от другите масово- бюджетни марки (Mango ZARA CALIOPE VERO MODA Манго, Калиопе, ЗАРА, ТЕРАнова, Веромода...и други ) Хрумвало ми е, че често мога да нося торби предвид непотребен домашен текстил, който се събира. Не е кой знае каква кирия, но някак си е съвестно, лесно за изпълнение- чувстваш че си помогнал, сторил си нещо добро (Дано е по предназначение!) че си част от нещо голямо, важно в световен мащаб!  Wink

# 79
Колко дрехи се носят?

# 80
  • Бургас
Една торба-среден размер.Може и 2 торби.

# 81
Благодаря!   bouquet

# 82
В събота носих 2 торби от тези най-малките на H&M, дадоха ми 2 ваучера до 31. 08. 2015г.

# 83
Simple Smile Момичета принципно кампанията датира отдавна и ще си продължава- с тази световна глобализацияhttp://about.hm.com/en/About/sustainability/commitments/reduce-waste.html . На запад и в щатите под различни форми се провежда и от другите масово- бюджетни марки (Mango ZARA CALIOPE VERO MODA Манго, Калиопе, ЗАРА, ТЕРАнова, Веромода...и други ) Хрумвало ми е, че често мога да нося торби предвид непотребен домашен текстил, който се събира. Не е кой знае каква кирия, но някак си е съвестно, лесно за изпълнение- чувстваш че си помогнал, сторил си нещо добро (Дано е по предназначение!) че си част от нещо голямо, важно в световен мащаб!  Wink

А някой питал ли е в Калиопе, Зара дали също не приемат стари дехи ? Още едно въпросче - в H§M до колко торбички с дрехи приемат на ден ?

# 84
1 човек може да върне най-много 2 торби на ден  Simple Smile

# 85

А някой питал ли е в Калиопе, Зара дали също не приемат стари дехи ? Още едно въпросче - в H§M до колко торбички с дрехи приемат на ден ?
Неее, мила. Други компании не провеждат тази кампания! А асортимента е един и същ, и ценовата политика, повярвай ми.... шият със сходно качество а и през повечето време колекциите не се различават. Занеси ги в H & М- наистина е за препочитане пред това да ги изхвърлиш, ако нямаш възможност да ги носиш на дом/благотворителност. А ако няма да ползваш ваучера, просто го подари на приятел  Laughing  Peace

# 86
Благодаря за отговорите, момичета Hug Hug Hug

# 87
Онзи ден носих торба на LCWaikiki в мола в Търново, малка била, да съм я понапълнела още малко. Опитаха се да ми я върнат. Направо им я подарих и смятам да ги отсвиря  Crossing Arms
Взех от тези зелени брошури и ги питах къде пише нещо за размери - такива били изискванията. Продавачката, барабар с младата менАжерка.
Носила съм и големи от Кауфланд, в случая имах такава и реших да я оползотворя. Тъпкала съм чанти и докато ги занеса до касата са се съдирали. За мен отношението им беше безумно. Можеха да препоръчат за следващ път просто да е по-голяма.

В събота носих 2 торби от тези най-малките на H&M, дадоха ми 2 ваучера до 31. 08. 2015г.

На мен преди пък са ми казвали, че единственото им изискване е да не са техни торби.

Последна редакция: чт, 30 апр 2015, 16:04 от elin_a

# 88
Преди седмица им занесох 2 торби, точно от техните, най-малкия размер и ми ги приеха. Бях ги сложила точно в такива, защото знаех, че горе-долу това е минималния размер, който приемат.

# 89
Упс, точно вашия пост исках да цитирам.
Ами тези на LCWaikiki не са по-малки. Както и да е, мина ми вече, но от международна компания да правят такива ... да не казвам какви номера  Sick

Общи условия

Активация на акаунт