моля за помощ

• 1 612
  • 8
  •   1
Отговори
здравейте имам окосмяване като на мъж бакенбарди корем гърди .проблеми с цикала нямам нито ми закаснява нито ме боли имам гъста коса нямам акне.но прочетох мн плашешти неща защото съм пълна  и кожата ми се омазнява

# 1
Възможно е да имаш проблем с хормоните.Задължително посети лекар Peace който да те изследва

# 2
колко ли струват всички иследваня и каква е процедурата

# 3
Да,както са те посъветвали иди на ендокринолог  Peace

# 4
Исзледвай си хормоните и с подходящи хапчета ще се оправиш;)

# 5
колко ли струват всички иследваня и каква е процедурата

Първо посети ендокринолог, а след това ще разбереш и процедурата на изследванията и цената.Когато става въпрос за здравето, не трябва да се пести!

# 6
  • Varna
В най-общи линии хормоните,които влияят върху прекомерното  окосмяване при жените са тестостерон и ДХЕА. Предполагам ще ти назначат да изследваш тях.Ако си ги плащаш сама,  двата ще ти излязат около 30 лева. Разбира се, ендокринолог ще ти обясни най-изчерпателно и ще ти назначи лечение. Успех  Peace

# 7
И моето мнение е задължителна консултация със лекар. Но като цяло не мисля,че има нещо тревожно.Няма как всички да сме еднакви - така че горе главата!

# 8
здравейте имам окосмяване като на мъж бакенбарди корем гърди .проблеми с цикала нямам нито ми закаснява нито ме боли имам гъста коса нямам акне.но прочетох мн плашешти неща защото съм пълна  и кожата ми се омазнява

Силна регулация има с билки при един лечител от Хасково.

Общи условия

Активация на акаунт