"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 57

• 28 837
  • 742
  •   1
Отговори
# 660

Скрит текст:
Цитат на: Niky Kotceva link=topic=772612.msg278 :whistle:01960#msg27801960 date=1395850754
Вики  Hug Hug Hug

Ама сладури нашите бееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
На Мира песента й се е получила,Яман направо ще я изяде с поглед  Wink Wink Wink
Обачеее...абито май са му налетели  Thinking Thinking Thinking

Хаканчо сигурно се е стреснал от вчерашните протести и е товарил предсрочно. Joy Joy Joy
Мира пее разкошно, Whistling това хем е соло,хем е почти акапелно! Whistling И на тази трудна мелодия толкова чисто успява да пее,има талант момичето. Peace  А Яманко я гледа като хипнотизиран. Joy
Много харесвам такива решителни мацки,как само си го маркира,че е неин. Mr. Green
 Crossing ArmsВиж ти,как една нищо и никаква Еда раздвижи въздуха и събуди страстите!!! smile3508
Вени, newsm78доколкото помня Мариса се опиташе в един аналогичен момент/с Териса/ да прелъсти Раян? Laughing

ShockedТези пък откъде се взеха, че и ступаха Кенан?! ooooh!

Вики, това не си го спомням, но се сетих друго
Скрит текст:
По едно време Мариса се опита да се сближи с Линдзи /Ада, която й се падаше и доведена сестра  Laughing Laughing И така се сближиха, че я напи. Райън много се ядоса и отиде и здравата нахока Мариса. Е, после май ходи да й се извинява. Но пък Линдзи разбра, че няма да може да се мери с Мариса и че въпреки всичко Райън винаги ще я обича и май му каза всичко това преди да си тръгне.  Thinking

Олеее, дано не стигаме до там  ooooh! ooooh! ooooh! да си тръгва Ада преди да са се сближили  Naughty Naughty  3-4 серии и давам  Naughty Naughty
Ааааа няма да стават такива работи. Тя и Мира е далеч от Мариса, слава Богу.  Peace

# 661

Направо е мания  ooooh! ooooh! любителски е дублажа и затова е с един глас само  Joy Joy ако се намери някой друг стават двама  Joy Joy Joy обичат да си им е наруски всичко и това си е  ooooh! ooooh! ooooh! Това не им харесвам  Naughty Naughty Naughty аз искам да слушам Яманчи с Чачковия глас да ми говори, не с някой гаден дубльор, пък бил той и професионален  Naughty Naughty Naughty

Sick Sick Sick Joy Joy Joy Joy

Ама как наистина някой ще иска да се лиши от гласа на Яманчи  ooooh! ooooh! ooooh!

# 662

Ама и тия двамата добре се карат  Crazy Crazy Crazy
Крачолчо да не е взел на заем дънките на Чачко  Mr. Green Mr. Green

# 663
# 664

Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 665

Предния път след като я спаси от Тан имахме истинската целувка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes тя може направо да си е била и първата им реална  Mr. Green или поне една от първите  Mr. Green Mr. Green

Peace Да, там някъде се налазиха Mr. Green Mr. Green

Как ги усети  Joy Joy Joy Joy Обаче от тогава взеха да си се целуват само в реала  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Mr. Green Mr. Green Знам ги тези неща. Искаш ли да се обзаложим?  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ама вярно има далекоглед  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Венииии НЕ се обазалагай с нея!!!!  Naughty Naughty Naughty има 1% вероятност само да спечелиш  hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Предния път след като я спаси от Тан имахме истинската целувка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes тя може направо да си е била и първата им реална  Mr. Green или поне една от първите  Mr. Green Mr. Green

Как ги усети  Joy Joy Joy Joy Обаче от тогава взеха да си се целуват само в реала  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Mr. Green Mr. Green Знам ги тези неща. Искаш ли да се обзаложим?  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Обзалагай се с Ани  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Тя нИ ще...  Mr. Green Mr. Green

Забрави да намериш някой да се обазалага с теб  Naughty Naughty Naughty няма да стане  Naughty Naughty те хората се изплашиха  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 666

Toй спря да ги носи Чачко, явно Серенай се намеси  hahaha hahaha може да ги е подарила на Крачола  hahaha hahaha hahaha

# 667
  • Яко в Матрицата...
Ада.... fight fight fight fight   За ОркунЧ.....на всички ви е ясно.... Mr. Green Оффффф......имам лошото усещане,че този път безценното ми ще ме ядоса...... ooooh! Ама да  не дърпаме дявола за опашката..... Naughty.....да почакаме и да видим...... CrazyВени..... Hug Hug Hug Hug

Оффф Бойче и аз мисля, че безценното ни Яманче този път ще ни ядоса почти всички  Crossing Arms без абла Мими и Ивето  hahaha hahaha hahaha

Я сус.  Mr. Green Mr. Green  И Рени  Naughty Hug Hug

Иве Hug Hug Hug

# 668

Забрави да намериш някой да се обазалага с теб  Naughty Naughty Naughty няма да стане  Naughty Naughty те хората се изплашиха  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

Toй спря да ги носи Чачко, явно Серенай се намеси  hahaha hahaha може да ги е подарила на Крачола  hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 669
  • между морето и небето

Предния път след като я спаси от Тан имахме истинската целувка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes тя може направо да си е била и първата им реална  Mr. Green или поне една от първите  Mr. Green Mr. Green

Как ги усети  Joy Joy Joy Joy Обаче от тогава взеха да си се целуват само в реала  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

НИКОГА  Naughty Naughty Naughty Naughty аз вече вярвам на всичко, което каже Ивето  hahaha hahaha hahaha Щом казва, че някъде по време на тези серии е станала работата - ОК  Hug Hug Hug Hug

Ани, да не ме предаде? Аз ще си чакам неопровержимите доказателства  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 670
Ада.... fight fight fight fight   За ОркунЧ.....на всички ви е ясно.... Mr. Green Оффффф......имам лошото усещане,че този път безценното ми ще ме ядоса...... ooooh! Ама да  не дърпаме дявола за опашката..... Naughty.....да почакаме и да видим...... CrazyВени..... Hug Hug Hug Hug

Оффф Бойче и аз мисля, че безценното ни Яманче този път ще ни ядоса почти всички  Crossing Arms без абла Мими и Ивето  hahaha hahaha hahaha

Иве Hug Hug Hug

Hug Hug Hug

Ей го, сълзица  Crazy Crazy Crazy

# 671

Ани, да не ме предаде? Аз ще си чакам неопровержимите доказателства  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Габи,   Hug ти пък кво си се запънала кат магаре на мост?  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy
Нищо не губиш, признай си вече....
Whistling Whistling

# 672

Предния път след като я спаси от Тан имахме истинската целувка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes тя може направо да си е била и първата им реална  Mr. Green или поне една от първите  Mr. Green Mr. Green

Как ги усети  Joy Joy Joy Joy Обаче от тогава взеха да си се целуват само в реала  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

НИКОГА  Naughty Naughty Naughty Naughty аз вече вярвам на всичко, което каже Ивето  hahaha hahaha hahaha Щом казва, че някъде по време на тези серии е станала работата - ОК  Hug Hug Hug Hug

Тя е ясна работата, но чакаме по-компрометиращи снимки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 673

Иве Hug Hug Hug

Hug Hug Hug

Ей го, сълзица  Crazy Crazy Crazy

красива сълза  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes но не е много чиста  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 674

Общи условия

Активация на акаунт