"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 57

• 29 017
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • между морето и небето
 Hug Hug Hug
  bouquet за Ани и новата тема.

Какво направихте? Кога изписахте старата тема, кога започнахте новата ooooh! Дано да успея да прочета поне част от написаното.

# 61
  • между морето и небето
 Shocked  Shocked  Shocked
Аз ли съм най-големия оптимист в темата  newsm78.
Токущо отговорих на анкетата и засега само аз мисля, че батко Кенан ще помага на Яман и ще го защитава.
Защо така, къзлар, сте толкова подозрителни и не му вярвате  newsm78. Вярно, допусна много грешки и въвлече малкия в неприятности, но крайно време е да се осъзнае какъв късмет е извадил, че има кой да му подаде ръка, за да не попада отново в Тузлудере. Аз тая надежди, че може и той да се поправи.

Мимии, няма ли да подкрепиш голямото си кардо.( Знам, че вече спиш, но утре ще прочетеш поста ми  hahaha)

# 62
  • Пловдив
Добро утро!
Прекрасен и интересен вторник!

# 63
  • близо до брега на морето
Токущо отговорих на анкетата и засега само аз мисля, че батко Кенан ще помага на Яман и ще го защитава.
Защо така, къзлар, сте толкова подозрителни и не му вярвате  newsm78. Вярно, допусна много грешки и въвлече малкия в неприятности, но крайно време е да се осъзнае какъв късмет е извадил, че има кой да му подаде ръка, за да не попада отново в Тузлудере. Аз тая надежди, че може и той да се поправи.

Мимии, няма ли да подкрепиш голямото си кардо.( Знам, че вече спиш, но утре ще прочетеш поста ми  hahaha)

Hug Hug HugДобро утро Hug Hug Hug,Габи станахме две оптимистки.Много си държим на родата,за разлика от тези в Тузла-те не го ли разбраха вече-кръвта вода не става  Mr. Green Hug Hug Hug Hug

# 64
Добро утро! Hug Hug Hug

Вики и Ники,   Crossing Arms Crossing Arms да оставите момчето на мира  Naughty Joy Joy Joy Joy Joy
Яманко винаги е прав,   Naughty Crossing Arms Crossing Arms освен когато се вживява в образа на всеотдаен син.  Mr. Green Mr. Green
Кво се го захапали, яяяяя?
Не му стига калта от скапаното Тозлудере и всички навлеци свързани с него, дертовете за аннето и баба, сега да мисли абито, чак и с кво да го облича...  Joy Joy Joy Joy
Не му стига работата, в която дедко, тъщата и Крачо  Crazy Mr. Green се опитват всячески да го мачкат... ooooh!
Уроците, работата в градина... На Сузи покупки прави, готви, песни да разучава  hahaha hahaha животи спасява Naughty Crazy
Мисли, мислиииии.....  #Crazy #Crazy Joy Joy Joy  И над всичко това, винаги и по всяко време има една мисъл - Мира.  Heart Eyes Heart Eyes
А сега и да ревнувал. Я, дууууур.
Stop Stop
Кво е виновен той, че все на него налитат щерките на Харика  Crossing Arms Crossing Arms

# 65

Hug Hug HugДобро утро Hug Hug Hug,Габи станахме две оптимистки.Много си държим на родата,за разлика от тези в Тузла-те не го ли разбраха вече-кръвта вода не става  Mr. Green Hug Hug Hug Hug

Добро утро, на оптимистките,  Hug Hug Hug от една от реалистките  Joy Joy Joy Joy
Много голям сладур е абито, също като Крачо,  Crazy но колко дертове ще докара на главата на Яман, че и на Серез, тепърва ще видите  Mr. Green Mr. Green
Дано и проблемите, създадени от него да са като тези на Крачолчо - незначителни  Whistling Joy Joy Joy Joy Joy

# 66
Добро утроооо  Hug Hug Hug Hug

Яман обаче според информаторите ще послуша абито си и ще хукне след Мира  Heart Eyes Heart Eyes Но наистина това му чувство, че е длъжен все да помага на някой започва да става досадно  Naughty Naughty Naughty Брат му все пак е голям човек. Няма нужда от бавачка.  Naughty Naughty
Иначе не мисля, че Мира има право да ревнува в този случай - тази лудата му налетя и правилно са писали информаторите, че Яман бил казал: Какво очакваше да направя? Да я ударя ли?  Mr. Green
Мира си носи последстивята от това да е с този красавец  Heart Eyes Heart Eyes като иска да е с него ще трябва да свиква да е обграден от женско внимание  Party Party И Яман може малко да поревнува  Mr. Green Mr. Green че е много сладък  hahaha hahaha, но не мисля, че ще се случи такова нещо, сериозно имам предвид  Hug Hug

За Кенан аз съм оптмистка  Party Party Party абито е нов човек  Heart Eyes Heart Eyes Ето вижте как подкрепя джуджето  Heart Eyes Heart Eyes

Мира му е сложила печат  hahaha hahaha hahaha

# 67

.................  Иначе не мисля, че Мира има право да ревнува в този случай - тази лудата му налетя и правилно са писали информаторите, че Яман бил казал: Какво очакваше да направя? Да я ударя ли?  Mr. Green
Мира си носи последстивята от това да е с този красавец  Heart Eyes Heart Eyes като иска да е с него ще трябва да свиква да е обграден от женско внимание  Party Party ..............

Naughty  Peace Peace Crossing Arms

# 68
  • Стара Загора
Добро утро, слънчица  Hug Hug Hug

Ани, много ми харесва поста ти  Peace Яман наистина става досаден, сякаш Мира му е длъжна да е все до него щом го обича пък той да го играе Дева Мария, ай сиктир. Едже го представя точно като п***ьо, а не като герой. Държат се като 13 годишни, ни целувки има, ни нищо  ooooh! ooooh! поне целувки  #Crazy
От друга страна няма лошо Мира да е бяла и добра, но пък и тя не е за изхвърляне, а Едже му ги пуска само на Яман и то все го целуват прегръщат, а на Мира само и говорят  Mr. Green
Ох, не знам взе да ми става досадно искам екшъъъъннннн  Mr. Green Mr. Green

# 69
Добро утро, слънчица  Hug Hug Hug

Ани, много ми харесва поста ти  Peace Яман наистина става досаден, сякаш Мира му е длъжна да е все до него щом го обича пък той да го играе Дева Мария, ай сиктир. Едже го представя точно като п***ьо, а не като герой. Държат се като 13 годишни, ни целувки има, ни нищо  ooooh! ooooh! поне целувки  #Crazy
От друга страна няма лошо Мира да е бяла и добра, но пък и тя не е за изхвърляне, а Едже му ги пуска само на Яман и то все го целуват прегръщат, а на Мира само и говорят  Mr. Green

Дени  Hug не съм съгласна, че Яман се държи като п***ьо  Naughty Naughty просто иска да е до всичките си близки, да ги подкрепя, но забравя,ч е те са големи хора и могат да се оправят сами. А той трябва да се погрижи за себе си и за Мира  Heart Eyes Heart Eyes нали се жалваха един на друг, че откога не му е пяла тя, пък той откога не и е свирил на китара ...  Mr. Green За целувките и другите работи - няма да има такива  Naughty Naughty Туският СЕМ не разрешава  Joy Joy Joy

# 70

НЕма екшън  Mr. Green Mr. Green много искаш, тук има АШК Crazy Crazy Whistling

И стига сте се заяждали с Яманко!  Naughty Crossing Arms Crossing Arms

# 71
Добро утро!

За батко Кенан и аз не съм от оптимистите. Ще се забърка в някоя каша и волно или неволно ще навлече неприятности на Яман. Което ще е жалко, защото Кенан е последната връзка на Яман със семейството му.
Яманчи си е кахраман. Има нужда да спасява света. И Мира такъв си го обича и подкрепя. Но ми се иска той да направи нещо много хубаво за нея, само за нея, ей така без повод.

# 72
Добро утро!

За батко Кенан и аз не съм от оптимистите. Ще се забърка в някоя каша и волно или неволно ще навлече неприятности на Яман. Което ще е жалко, защото Кенан е последната връзка на Яман със семейството му.
Яманчи си е кахраман. Има нужда да спасява света. И Мира такъв си го обича и подкрепя. Но ми се иска той да направи нещо много хубаво за нея, само за нея, ей така без повод.

Например палатка на плажа  Party Party Party

# 73
  • Стара Загора
Ани  Hug затова сме хора, за да имаме различни мнения, пък и требе да има дискусия  Mr. Green
Аз лично ги бъркам кой е мъжа в тяхната връзка, верно Едже все проблеми на главата на Яман слага, но все пак..... При първото търчене да спасява семейството Яман много хубаво каза, че не знае какво ще загуби, но после ще си го върне, чудесно ма като го гледам пак в същия дух продължава. Разбираемо, страх го е какво може да направи Кенан, ако се ядоса или го обидят, ама пък както и ти казваш големи хора са могат да носят отговорност за постъпките си  Peace
Иска ми се повече активност от образа на Яман във връзката им, защото активност като цяло има, но на моменти във връзката им сякаш спи и приема Мира за даденост  newsm78

# 74

Добро утро на всички  Hug Hug Hug

Новото ми клипче на Яман и Мира дано ви хареса...   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт